pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Sami
- veteran

suli scrie:Sami, sunt posesorul unui Kistler Helium Lta si pt. mine batul acesta e sfant...era sa fac o greseala si l-am scos la vanzare, dar l-am retras repede si v-a ramane cu mine atata timp cat eu o sa traiesc,e preferatul meu la montaje Texas sau cu jig pina in 15g,e mh de 6,6 picioare ,pana in 3/4 oz fast..
Nu stiu cum a facut blankul acesta dar,, citeste" tot ce e pe substrat,o minunatie!!

)
Mie imi spui...am cautat asa ceva de mi-au sarit ochii,am avut Legend Elite ,Kistler Ltx 2,dar pana nu am gasit Lta cu putere aruncare pana la 50 grame nu m-am lasat

)
Legend Elite mi-am luat din nou un model mai mic,cel de un oz,e ok,dar tot Lta am in suflet.
Am o curiozitate cum or fi Heliumul 3...dar din pacate nu stiu pe nimeni sa aiba sa imi zica o impresie ceva.
Fir intins!
-
suli
- senior

Dupa LTA a aparut Ltx 2 dar lumea nu a mai fost satisfacuta, cu toate ca ere model mai nou si mai scump,au cazut de acord ca LTA a fost mai reusit
Kistler Helium 3 am inteles ca e facut blankul de North Fort Composite-noua companie a lui GARY LOOMIS dar nu stiu cum e...o sa ma intereses pe forumul din Spania si o sa revin...
-
spiridusul
- veteran

Suli, este tare greu sa gasesc un bat care sa ma faca sa renunt la Airrus. Am trecut pe Airrus de la Legend Elite, si nu am nici cel mai mic regret. Mai senzitiv, mai rapid, mai pe mana mea. Varf sensibil, rezerva de putere foarte mare.
-
Sami
- veteran

suli scrie:Dupa LTA a aparut Ltx 2 dar lumea nu a mai fost satisfacuta, cu toate ca ere model mai nou si mai scump,au cazut de acord ca LTA a fost mai reusit
Kistler Helium 3 am inteles ca e facut blankul de North Fort Composite-noua companie a lui GARY LOOMIS dar nu stiu cum e...o sa ma intereses pe forumul din Spania si o sa revin...
Chiar astept astfel de informatii.
Mie mi-a placut si Ltx2,a fost senzitiv,doar ca era mai moale pe varf si mie imi place mai tare pe varf la jig,cand dai cu jig de 32-36 gr+guma vreau sa pescuiesc ok,nu sa ma chinuiesc.A fost singurul motiv pentru care l-am dat.
Astept info despre Helium 3,poate daca gasesti ceva comparativ cu Lta-ul vechi ar fi mai bina

Un pescar ce le-a folosit pe ambele ar fi ideal.
Fir intins!
-
suli
- senior

Astazi am postat in forumul spaniol in legatura cu Helium 3 si astept sa vad daca imi raspunde cineva...
-
catalin M
- utilizator nou

salut,
daca inca nu ti-ai cumparat lanseta, iti propun Rapture Rorward actiune 15 - 45 ....e ce iti trebuie, mai parut, merge si cu voblere mai grele si cu linguri si cat de cat cu jiguri chiar daca este moderat fast sa stii ca e f sensitiva....o am eu si sunt f multumit, ti-o recomand cu incredere. Finisaje bune, echilibrata face pereche cu mulineta ta Red Arc, tot asta am si eu pe a mea... merita toti banutii, nu mai bate campii cu shimano si alte balarii, caci la 200-300 de lei nu iti iti un shimano bun.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-rapt ... 38119.html
-
suli
- senior

Sami scrie:suli scrie:Dupa LTA a aparut Ltx 2 dar lumea nu a mai fost satisfacuta, cu toate ca ere model mai nou si mai scump,au cazut de acord ca LTA a fost mai reusit
Mie mi-a placut si Ltx2,a fost senzitiv,doar ca era mai moale pe varf si mie imi place mai tare pe varf la jig,cand dai cu jig de 32-36 gr+guma vreau sa pescuiesc ok,nu sa ma chinuiesc.A fost singurul motiv pentru care l-am dat.
Astept info despre Helium 3,poate daca gasesti ceva comparativ cu Lta-ul vechi ar fi mai bina

Samy,de moment nu mi-a raspuns nimeni in legatura cu Helim 3...se pare ca inca nu sunt multi care il au...mai asteptam.
-
Sami
- veteran

suli scrie:Sami scrie:suli scrie:Dupa LTA a aparut Ltx 2 dar lumea nu a mai fost satisfacuta, cu toate ca ere model mai nou si mai scump,au cazut de acord ca LTA a fost mai reusit

Samy,de moment nu mi-a raspuns nimeni in legatura cu Helim 3...se pare ca inca nu sunt multi care il au...mai asteptam.
Uite asa se potolesc piticii pentru moment

)
Am rabdare si o rugaminte la tine...daca primesti raspunsuri sa deschizi un topic nou cu titlul batului sa nu deranjam pe acest topic,deja simt ca am deviat prea mult si sa nu suparam autorul.

Fir intins!
-
Maniacs
- utilizator constant

Sami stai linistit ca nu se supara autorul, doar si in postarile voastre e vorba tot de bete ...
Catalin am retinut sugestia ta, de luat in calcul ...
In ultima vreme ma tenteaza Rapture Inova Nano ... Inca n-am prins curaj sa dau pe la magazin pentru a evita alte cheltuieli ...
In plus ma cam bate prietena la cap sa nu dau multi bani pe bat ... S-o iau de "buna" sau "la palme" ?
PS. Tot Catalin sunt si eu.
Vremurile frumoase au trecut ...
-
catalin M
- utilizator nou

Sunt de acord cu ceilati colegi ca e bine sa ai un bat bun. Sensatia pe care o ai atunci cand pescuiesti cu el e placuta, iti da mai multa incedere....dar un bat bun inseamna mai multi bani si daca faci eforturi sa-ti cumperi un bat scump nu prea se justifica, gandeste-te ca la un moment dat, se pot intampla accidente si batul poate fi deteriorat, ce ai sa faci atunci ai sa plangi dupa el ca ai dat o gramada de bani...sa fim seriosi...
Parerea mea este sa iti cumperi batul pe care ti-l poti permite, e cel mai simplu asa..gandeste-te ca ce-a mai importanta parte din ecuatie este naluca cu care pescuiesti...asa ca diferenta de bani ai putea sa o investesti in naluci sa fii pregatit pt orice situatie..
Cele bune!