naluci si bibani
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
tanase_cornel
- utilizator constant

Re: naluci si bibani
Ilie, daca se incalzeste, saptamana viitoare te invit pe lac. Ca sa nu mai traiesti din amintiri
Frumoase fotografiile si capturile 
cum mai e nivelul ? a mai crescut ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
MuskMd scrie:cum mai e nivelul ? a mai crescut ?
La inceputul anului a fost in crestere usoara pana pe 7 ianuarie iar de atunci scade la fel de usor ..
www.pentrupescuit.ro
-
Nicule Florin
- utilizator nou

Tase? Cand incepe practic sezonul la biban pe bicaz?
Incerc sa raspund eu : cand se termina prohibitia practicNicule Florin scrie:Tase? Cand incepe practic sezonul la biban pe bicaz?
www.pentrupescuit.ro
-
andrei-ovidiu
- veteran

Ilie...senzatie...
Stiuci, salai si somni mari mai vezi...da' cand vad cate un biban sau clean asa de la 1,5-2 kg in sus imi tresalta inima
...parca e altceva...
Stiuci, salai si somni mari mai vezi...da' cand vad cate un biban sau clean asa de la 1,5-2 kg in sus imi tresalta inima
-
Nicule Florin
- utilizator nou

Nu ma refer la sezenul de pescuit (in afara prohibitiei) ca oricum e C&R, ma refeream de cand incepe sa traga bibanul constant. Sunt nou in ale spinning-ului si nu mai am rabdare pana in primavara.
Bicazul este aproape de mine si pentru inceputul drumului bibanul mi se pare ideal pentru a incepe 
Nicule Florin scrie:Nu ma refer la sezenul de pescuit (in afara prohibitiei) ca oricum e C&R, ma refeream de cand incepe sa traga bibanul constant. Sunt nou in ale spinning-ului si nu mai am rabdare pana in primavara.Bicazul este aproape de mine si pentru inceputul drumului bibanul mi se pare ideal pentru a incepe
Daca ai barca il prinzi oricand : incepand de acum pana in decembrie (daca nu e inghetat)
www.pentrupescuit.ro
-
Nicule Florin
- utilizator nou

Am si barca! Problema este ca din cate am inteles nu ai voie cu barca pe Bicaz, trebuie sa fie inmatriculata chiar daca ai sau nu ai motor sau e de marimi mici! 
"Ambarcatiunile peste 7 m sau peste 20cp se inregistreaza la capitanii.Nicule Florin scrie:Am si barca! Problema este ca din cate am inteles nu ai voie cu barca pe Bicaz, trebuie sa fie inmatriculata chiar daca ai sau nu ai motor sau e de marimi mici!
Pentru a conduce o ambarcatiune de agrement cu o putere a motorului de pana la 3,68 kW (4.93 CP) pe ape interioare nu este necesara detinerea certificatului international de conducator de ambarcatiune de agrement clasa D."
Deci daca ai o barca de sub 7 M si un motor de 5 CP ai voie linistit : daca ai peste 5 CP iti trebuie si permis de navigatie !
www.pentrupescuit.ro