pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Calone
- veteran

adrian frunza scrie:salut Adi_.de unde ai aflat ca un salau vede un peste de la 10 -15 m? si daca e asa de la ce distanta initiaza atacul?
zicea ca vede un peste la adincimea de 10 sau 15 m.
nu a precizat distanta de la care il vede .
oricum twisterele fluorescente sunt si eu de acord ca nu sunt bune , dupa ce le-am testat de cateva ori in cond. diferite .
parere : cele mai bune sunt albe simplu , alb sidef , verde fluo in seara , rosu + galben si .... rosu simplu + sclipici pe apa tulbure .
alea albe fluorescente sunt bune in pastravarie
bau
-
musKloiu
- veteran

alea albe fluorescente sunt bune in pastravarie
sau la discotek

...eu o sa le mai incerc o vreme.... dak prind ceva va zic
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
-
adiavel
- junior

Salut,
coincidenta sau nu, iata ca azi pe inserat chiar la un shad fosforescent am luat 2 salai pe Siret. Si o sa fiu si sincer sa recunosc ca sunt primii mei salai la twister...
Adi.
-
musKloiu
- veteran

adiavel scrie:Salut,
coincidenta sau nu, iata ca azi pe inserat chiar la un shad fosforescent am luat 2 salai pe Siret. Si o sa fiu si sincer sa recunosc ca sunt primii mei salai la twister...
Adi.
Firar sa fie de coincidentza....acu ce sa fac k iar mi s-au naruit toate tiparele

.....am dat de cel putin 30 de ori intr-un loc cu un fosforescent si dupa ce am pus un...clasic

asa k o coincidenta la al patrulea lanseu prind un shalau ...mai prind si trei bibani cat bocancul

(cum zice gyorg)tot coincidentza....oricum pescuitul e hazard si singura regula este:"in pescuit nu este nici o regula"...

-
danr
- Site Admin

nu am prins niciodata salau la fosforescente, desi pescuiesc noaptea la fel de mult la salau ca si ziua, si am prins o gramada de salau noaptea si pe alb, si pe alb cu spate negru, si cu glitter, etc....
sincer, nu cred ca salaul are in general chef de fosforescente, am auzit insa si de exceptii, adica de momente in care a mers pe dunare, noaptea
dar nu am vazut cu ochii mei
-
Luci
- veteran

da' cleni la silicoane ati prins cat de cat? Ca io m-am plictisit de voblere... si parca e mai fain sa tot joci plasticele alea

-
musKloiu
- veteran

-
eugen
- veteran

am prins eu cativa cleni cu tubbies, dar dupa prea multe incercari. nu zic sa nu incerci, poate n-am avut eu ce trebuia si sigur nu erau multi cleni unde le-am testat eu.
nu mai dau cu jiguri intre ape decat la stiuca si biban care nu au mari fitze la prezentare. nu prea mi-a iesit bine cu plastice la avat, clean, pastrav de lac si alti din astia de pescuit intre ape.
cred ca jigul e best of cand il pescuiesti exact pe substrat, intre ape doar in viteza mare si pe jiguri usoare da rezultate si nici atunci nu bate un vobler sau o lingura. cred ca e din cauza actiunii pe verticala, orice ai pune pe el ca sa-i dai portanta tot pica prea repede.
-
noname
- veteran

-
Mda,.. am insistat si eu odat cu un twister fluorescent(singurul pe care il am fluorescent) si in ciuda perseverentei nik... schimband naluca am luat cativa strapazani... Nu zic ca nu... o fi avand perioade cand sare la ele...
-
musKloiu
- veteran