"Silicoane" fosforescente-cand prinzi cu ele?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 20 Noi 2005, 11:16

Andrei scrie:Eu am prins avat pe intuneric intr-o noapte. De atunci nu le-am mai incercat(decat ocaziolan), asa k n-am mai prins.
cu shad-uri fosforescente ai prins?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 20 Noi 2005, 11:23

Michael cred ca ne-au prins ei pe noi !! :? :lol:
Nu-i nimic ca i le dau lu' fiica-mea ca si-asa e inebunita dupa ei. :lol: :lol:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 20 Noi 2005, 12:05

Tine-le in trusa,ca ceva tot luam la ele,stai linistit,trebuie insistat :wink:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 20 Noi 2005, 13:20

Da la alea ce le ti la lanterna si apoi dai cu ele. Am asteptat pana s-a intunecat de tot. Era intr-o vara pe la 10 juma. L-am tinut in fata lanternei, si primu lanse primu avat(2 kile si juma sau ceva de genu dac mai tin bine minte). Am mai luat unu mic(8-900g) si am mai avut atacuri, dar n-am mai reusit sa prind.
De atunci n-am mai insistat cu ele, k n-am mai gasit k si ala, numa ceva mititele... Ala era un shad cu coada de grub ce mi-a placut ff mult. S-a rupt nu mai stiu din ce cauza si....

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 20 Noi 2005, 23:18

Adi_ scrie:parerea mea ca sunt bune la ape foarte adanci sau tulburi. pe apa limpede nu cred ca ai ce face cu ele, eventual noaptea.
Inca nu am prins peste cu licuricii si nici nu mai insist :? . Nu cred insa ca sunt buni in apa tulbure, lumina aia fosforescenta ii da un efect de halo de arata ca luna cind e innorat :lol:

Buna idee Mugur. Ce mai am prin cutie ii dau la fiica-mea :lol: Ii place cum se intind

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 21 Noi 2005, 10:25

bogdank, nu sunt alea cu coada fosforescenta de se topesc in trusa :lol: ? alea nu cred ca prind nici ziua fara coada fosforescenta. dar se intind.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 21 Noi 2005, 11:10

Eu am prins f bine la gruburi cu 2 cozi,mai bine decat la cele albe similare.Asta si in timpul zilei,dar mai ales pe inserat.Dupa parerea mea sunt f bune,daca este salau si sunt jucate corect aduc rezultate cel putinmultumitoare.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 21 Noi 2005, 11:42

am dat si eu cu vierme fosforescent si am prins.ma duceam pe la 3-4 dimineata si pina la 7 luam . :lol: .dar cind nu maninca nu vrea nimic.

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 21 Noi 2005, 13:56

salut Mugurstefan.e o mare diferenta intre incarcarea la bec de lanterna obisnuita si incarcarea la un tub fluorescent;la tubul fluorescent intensitatea luminoasa a nalucii e mult mai mare.
nu folosesc naluci fosforescente decat seara sau dimineata devreme pe apa ff limpede ,in nici un caz pe apa tulbure.nu am avut rezultate exceptionale dar au fost in limita asteptarilor.sunt sigur ca retina salaului are o sensibilitate deosebita fata de tipul asta de luminozitate.
walleye

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 21 Noi 2005, 15:10

eu ma gandesc la altceva... pai daca un salau vede la 10-15 metri adancime un peste normal, care nu e nicidecum fosforescent, de ce ar trebui ca shadul sa fie fosforescent? :roll:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns