cu shad-uri fosforescente ai prins?Andrei scrie:Eu am prins avat pe intuneric intr-o noapte. De atunci nu le-am mai incercat(decat ocaziolan), asa k n-am mai prins.
"Silicoane" fosforescente-cand prinzi cu ele?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Mugurstefan
- veteran
Tine-le in trusa,ca ceva tot luam la ele,stai linistit,trebuie insistat 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Da la alea ce le ti la lanterna si apoi dai cu ele. Am asteptat pana s-a intunecat de tot. Era intr-o vara pe la 10 juma. L-am tinut in fata lanternei, si primu lanse primu avat(2 kile si juma sau ceva de genu dac mai tin bine minte). Am mai luat unu mic(8-900g) si am mai avut atacuri, dar n-am mai reusit sa prind.
De atunci n-am mai insistat cu ele, k n-am mai gasit k si ala, numa ceva mititele... Ala era un shad cu coada de grub ce mi-a placut ff mult. S-a rupt nu mai stiu din ce cauza si....
De atunci n-am mai insistat cu ele, k n-am mai gasit k si ala, numa ceva mititele... Ala era un shad cu coada de grub ce mi-a placut ff mult. S-a rupt nu mai stiu din ce cauza si....
Inca nu am prins peste cu licuricii si nici nu mai insistAdi_ scrie:parerea mea ca sunt bune la ape foarte adanci sau tulburi. pe apa limpede nu cred ca ai ce face cu ele, eventual noaptea.

Buna idee Mugur. Ce mai am prin cutie ii dau la fiica-mea

Eu am prins f bine la gruburi cu 2 cozi,mai bine decat la cele albe similare.Asta si in timpul zilei,dar mai ales pe inserat.Dupa parerea mea sunt f bune,daca este salau si sunt jucate corect aduc rezultate cel putinmultumitoare.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
-
- veteran
salut Mugurstefan.e o mare diferenta intre incarcarea la bec de lanterna obisnuita si incarcarea la un tub fluorescent;la tubul fluorescent intensitatea luminoasa a nalucii e mult mai mare.
nu folosesc naluci fosforescente decat seara sau dimineata devreme pe apa ff limpede ,in nici un caz pe apa tulbure.nu am avut rezultate exceptionale dar au fost in limita asteptarilor.sunt sigur ca retina salaului are o sensibilitate deosebita fata de tipul asta de luminozitate.
nu folosesc naluci fosforescente decat seara sau dimineata devreme pe apa ff limpede ,in nici un caz pe apa tulbure.nu am avut rezultate exceptionale dar au fost in limita asteptarilor.sunt sigur ca retina salaului are o sensibilitate deosebita fata de tipul asta de luminozitate.
walleye