shimano scrie:Ma Zoli,eu nu stiu ce-ai gasit tu la Cozma, ca nici una din cele 10 cumparate de mine n-au mers bine,si nici n-au prins vreun peste....in schimb, carabusul magic...![]()
![]()
in prohibitie mai ales....aiaiaiai....

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
shimano scrie:Ma Zoli,eu nu stiu ce-ai gasit tu la Cozma, ca nici una din cele 10 cumparate de mine n-au mers bine,si nici n-au prins vreun peste....in schimb, carabusul magic...![]()
![]()
in prohibitie mai ales....aiaiaiai....
Chiar poti compara voblerele Cozma cu Salmo? Voi chiar credeti ca 'nea Cozma, cand a prins cleanu' ala record de 4 kile parca (care daca avea 3 max, dar nah..), a folosit un vobler Cozma? Pentru o poza si reclama, oricine poate agatza orice in gura pestelui, chiar si un prezervativ.stelica scrie:...fiecare firmă are personalitatea lui,comparati două voblere cosma şi salmo şi vedeti evolutile...
De unde si pana unde bataia aia foarte buna la Cozma? In viata mea n-am avut voblere mai dezechilibrate si mai urate ca alea, plus ca ruginesc un-doi, iar in curent sa nu mai zic de frumos danseazaleowb scrie:Salut,eu cred ca fiecare vobler are actiunea lui, dar contrar celor spuse de Shimano cozma se incadreaza la voblere car bat destul de bine fata de alte voblere consacrate.Am avut o partida in care restul voblerelor din cutia mea erau de dizain si am destule VOBLERE DE FIRMA.Cozmele la mine au prins,cleni, bibani,stiuci, somni,salai. La pastrav n am dat ,dar cred ca prinde fara greturi.Imi cer scuze de deranj si fir intins