Inz zona Dejului , niste rude de-ale mele au o balta , acolo l-am vazut pe unul dintre batrani cum prindea stiuca cu o bota de alun , monifilament legat de varful ei si la capat avea o bucata de tabla putin slefuita si indoita , ecipata cu o ancora . Tehnica e simpla , el tragea acea bucata de tabla prin apa si a prins mai mult decat noi , au cazut victime acelei "oscilante" 8 bucati intre 30 si 80 cm . deci No Comment
la ce momeala pacalesti STIUCA mai bine
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
intradevar parerile sunt impartite , parerea mea personala e ca stiuca ar trage la orice cu o bataie mai puternica sau o naluca mai zgomotoasa pe care i-o fluturi prin fata ei intr-un mod mai atractiv .
Inz zona Dejului , niste rude de-ale mele au o balta , acolo l-am vazut pe unul dintre batrani cum prindea stiuca cu o bota de alun , monifilament legat de varful ei si la capat avea o bucata de tabla putin slefuita si indoita , ecipata cu o ancora . Tehnica e simpla , el tragea acea bucata de tabla prin apa si a prins mai mult decat noi , au cazut victime acelei "oscilante" 8 bucati intre 30 si 80 cm . deci No Comment
- serbanhbk!!
- veteran

- serbanhbk!!
- veteran

Re: la ce momeala pacalesti STIUCA mai bine
merge ff bine la blinker DAM de 2 sau 3 depinde unde dai, chiar si de 1.sorry_ila scrie:haicetzi sa vedem cum se pacaleshte o shtiuca mai bine ..vobler, tuister sau linguritza? vobler ce culoare si ce model(broasca,oeste,vierme,etc) , linguritza argintie,aurie,colorata?
ala de 0 ii pentru biban
- MARIUS POPA
- veteran