Stiuca - la VOBLER
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Dezinfectant ...
Foloseste cineva dezinfectant inaintea eliberarii pestilor ? Daca da din care ?
Ieri am prins 2 marlite ,una era infectata la gura rau de tot , dupa semne era eliberata din ancora ....
Ieri am prins 2 marlite ,una era infectata la gura rau de tot , dupa semne era eliberata din ancora ....
dezinfectant
Am vazut ca se foloseste la crap ceva solutie dezinfectanta in sticlute mici ,ma gandeam ca e buna si la rapitori . M-am uitat prin magazine dar vanzatori s-au uitat ciudati la mine cand intrebam de dezinfectant ... ma trimiteau la farmacie dupa rivanol si spirt .... 

sticluta cu pompa o cumperi de la farmacie si pui in ea ce vrei ... albastru de metil tot de la farmacie sau solutie pentru acvarii - verde de malachit. Astea-s solutiile care se folosesc pentru dezinfectare la crap sau la alt peste si poti sa dai si pe rana dupa ce iei o ancora de la vobler in degettaicanoe scrie:albastru de metil sau verde de malachit ... gasesti la magazinele de acvaristica sau la farmacie.Foloseste cineva dezinfectant inaintea eliberarii pestilor ? Daca da din care ?

S'altare și bunăstare !
Un pansament cu leocoplast rezistent la apa cu putin rivanol, cred ca rezolva problema
Nu chemati SMURD-ul numai daca are cel putin coloana fracturata!
Ontopic: 90% caut stiuca cu voblere, mai ales vara cand apele sunt calde. Daca nu am rezultate, trec la rotative mari si spinnerbait-uri. Ca si "Plan (C)"-oscilantele.
Primavara cand apele sunt reci, folosesc preponderent shad-uri: 7-8-10 cm.

Nu chemati SMURD-ul numai daca are cel putin coloana fracturata!

Ontopic: 90% caut stiuca cu voblere, mai ales vara cand apele sunt calde. Daca nu am rezultate, trec la rotative mari si spinnerbait-uri. Ca si "Plan (C)"-oscilantele.
Primavara cand apele sunt reci, folosesc preponderent shad-uri: 7-8-10 cm.