la ce momeala pacalesti STIUCA mai bine

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 13 Aug 2009, 08:07

Eu Duminica am luat trei bucati frumoase la Sacalaia pe spinerbait, dupa ce jumatate de zi am dat cu voblere , linguri si gume, deci pentru mine accea a fost in ziua respectiva naluna nr.1 :wink:

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

blinker sau twister sau poate vobler,,,,orienteazate mai re

Mesaj de PREDATOR » 14 Aug 2009, 20:09

intotdeauna vei prinde peste mai mult cu o anumita lingura,vobler s.a.m.d.,,, 8) important este sa stii sa te orientezi repede ce vrea cumatra stiuca :wink: :arrow:

bushmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bushmaster » 18 Aug 2009, 18:42

momeala clasica la stiuca este binentzeles lingura oscilanta argintie :lol: da cred ca putem discuta vreo suta de ani pe tema asta. la urma urmei incercarea e mama norocului.........

Clyde
utilizator nou
utilizator nou

XXX

Mesaj de Clyde » 04 Sep 2009, 11:54

ieri am pacalito pe cumatra la carasel . am incercat prima data la oscilanta , apoi la rotativa, am continuat cu twister dar degeaba. m`am apucat si am facut o botisca de dat la mal , am prins 5 carasei si am facut o lanseta de pluta. intr`o juma de ora 2 stiukite pe la vreun kil jumate . prima cum am aruncat a si sarit pe el iar a doua cand am vrut sa scot lanseta a dat in carasel din mers. o sa incerc si dimineata ca atunci am auzit ca ar face mai multe figuri. taranii mi`au zis ca ei prind dimineata la rotativa. mi`am luat o rotativa DAM effzet, lingurita verde cu sclipici , ce imi mai recomandati?as putea sa dau tot la carasel dar parca nu e aceeasi placere ca la table.
fire`ntinse.

hegedusalin
veteran
veteran

Mesaj de hegedusalin » 05 Sep 2009, 16:24

eu am trei naluci de baza la stiuca. Oscilanta, spinner-bait si slider. Astea le folosesc in functie de activitate si de natura locului. In locurile super inverzite dau cu spinner-bait pt ca e singura naluca cu care poti pescui acolo. Atata le schimb pana prind cu una. Insist cu aia pana nu mai prind si apoi schimb iar. Lejer 8)

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 09 Sep 2009, 07:18

Rezultatul unei partide la stiuca depinde foarte mult si de locul unde pescuiesti...Pe apele din zona noastra cele mai bune rezultate le-am avut la oscilanta, insa in Delta slideru si pike-ul a fost la putere.Ideea este ca trebuie incercate toate si asa o sa vezi ce naluca merge mai bine in locul si momentul in care pescuiesti.Oricum iti recomand sliderul de 7cm culoarea GS pentru ca am amvut in general cele mai bune rezultate :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Sep 2009, 19:59

Astazi la Rapala ...Shallow Shad Rap... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 09 Sep 2009, 22:17

Odata am prins si yo 3 stiuci in aceeasi zi la RNR de 5cm...Le place si Rapala clar :)

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 09 Sep 2009, 23:04

zamfi scrie:Astazi la Rapala ...Shallow Shad Rap... :lol:
;) Bune, eu am vreo 2-3, sunt printre cele cu care tatonez la inceputul partidei atunci cand folosec voblere

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 10 Sep 2009, 08:50

La carasel nu se pune... Unde e spinningu'?

Ideea de baza este ca pe piata e plina de naluci de stiuca de toate formele, dimensiunile si culorile. Fiecare are ideea lui mai fixa sau mai putin fixa despre ce naluci crede el ca pacalesc stiuca. Acuma problema este mai stufoasa. Naluca mare, naluca mica, apa mare, apa mica, apa curgatoare, apa statatoare, starea vremii, stil de pescuit... Cel mai concludent ar fi daca ne-am referi la aceleasi 2-3 locuri de pescuit si sa facem acolo o statistica, poate descoperim ceva.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns