"Nebunia" asta cu pescuitul avatului se transforma incet-incet intr-o "cruciada". Vai de bietii pesti!
Pescuit la avat
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- Wavedancer
- veteran

- Mesaje: 1129
- Membru din: 25 Mai 2004, 11:07
- Localitate: Constanta
- Contact:
- Wavedancer
- veteran

- Mesaje: 1129
- Membru din: 25 Mai 2004, 11:07
- Localitate: Constanta
- Contact:
- Wavedancer
- veteran

- Mesaje: 1129
- Membru din: 25 Mai 2004, 11:07
- Localitate: Constanta
- Contact:
Avat
Pt EUGEN
Apropo de mancat crud...
Sa stii ca se poate si asa ceva daca in tai feliute subtii si-l lasi cam 30 min la o semi marinare in baitz de zeama de lamaie, ulei de masline, un pic de ardei iute si ceva ceapa verde... Nu te-as sfatui totusi sa-i mananci finatii, mai ales la propriu, pt ca au un gust oribil din cauza uleiurilor continute in mod natural...
Daca meiu reusesc sa ajung pe Sulina zilele astea, va promit o tona de poze cu macelul facut de mustele alea de care va spuneam... Abia astept!
Poate si un articol legat de fenomen...
Numa' bine !
Costi
Apropo de mancat crud...
Daca meiu reusesc sa ajung pe Sulina zilele astea, va promit o tona de poze cu macelul facut de mustele alea de care va spuneam... Abia astept!
Numa' bine !
Costi
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
- Wavedancer
- veteran

- Mesaje: 1129
- Membru din: 25 Mai 2004, 11:07
- Localitate: Constanta
- Contact:
anul asta la deschidere,in suvoi pe sfantu'cu ratlin silver de 5 cm am luat 12 buc in 45 de min la 2 kg buc. de ziceai ca-s frati.lasam 2m la fund si mulinam rapid.de mancat daca-i crestezi marunt sii tavalesti prin faina jumate cu boia dulce si o ligura de boia iute sii prajesti mai crocant sunt excelenti.carnea e desdul de consistenta chiar daca e cam fada.gabor scrie:ar merge oare un vobler gen rapala ratlin' recuperat rapid ?
