Pescuit la avat

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Wavedancer
veteran
veteran
Mesaje: 1129
Membru din: 25 Mai 2004, 11:07
Localitate: Constanta
Contact:

Mesaj de Wavedancer » 23 Iun 2004, 11:46

Scuze pentru confuzie!
"Nebunia" asta cu pescuitul avatului se transforma incet-incet intr-o "cruciada". Vai de bietii pesti! :lol:

eugen
veteran
veteran
Mesaje: 2258
Membru din: 23 Feb 2004, 18:12

Mesaj de eugen » 23 Iun 2004, 12:06

deh, ti-e usor sa simti compatimire pentru avati, daca zici ca ai prins si de 5 kg. da' sa nu-mi spui ca n-ai simtit nevoia sa le mananci ficatii pana l-ai prins pe primul, ca nu te cred. :)

respect!

Avatar utilizator
Wavedancer
veteran
veteran
Mesaje: 1129
Membru din: 25 Mai 2004, 11:07
Localitate: Constanta
Contact:

Mesaj de Wavedancer » 23 Iun 2004, 13:10

Primul avat l-am prins acum multi ani, cu totul intimplator, pe vremea cind habar n-aveam ce peste e ala. Si de obicei nu insist foarte mult cind vad ca nu vrea sa "manince".

Scanez si citeva poze cu captura aia de peste 5 kg si le postez.

eugen
veteran
veteran
Mesaje: 2258
Membru din: 23 Feb 2004, 18:12

Mesaj de eugen » 23 Iun 2004, 13:39

cool!
vezi ca e complicata treaba cu postarea pe forum, am incercat si eu candva si n-am reusit sa pricep exact. tree sa o pui in galeria de imagini, ca-i mai simplu. multam!

Avatar utilizator
Wavedancer
veteran
veteran
Mesaje: 1129
Membru din: 25 Mai 2004, 11:07
Localitate: Constanta
Contact:

Mesaj de Wavedancer » 23 Iun 2004, 14:21

Multumesc pentru "pont". Acolo le pun!

Avatar utilizator
legio1083
veteran
veteran
Mesaje: 580
Membru din: 19 Apr 2004, 14:12
Localitate: IASI
Contact:

Avat

Mesaj de legio1083 » 28 Iun 2004, 13:41

Pt EUGEN

Apropo de mancat crud... :roll: Sa stii ca se poate si asa ceva daca in tai feliute subtii si-l lasi cam 30 min la o semi marinare in baitz de zeama de lamaie, ulei de masline, un pic de ardei iute si ceva ceapa verde... Nu te-as sfatui totusi sa-i mananci finatii, mai ales la propriu, pt ca au un gust oribil din cauza uleiurilor continute in mod natural...

Daca meiu reusesc sa ajung pe Sulina zilele astea, va promit o tona de poze cu macelul facut de mustele alea de care va spuneam... Abia astept! :twisted: Poate si un articol legat de fenomen...

Numa' bine !

Costi
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

eugen
veteran
veteran
Mesaje: 2258
Membru din: 23 Feb 2004, 18:12

Mesaj de eugen » 28 Iun 2004, 14:41

lol.

ok costi, multam de pont. da' sa stii ca glumeam, nu prea ma omor dupa peste (imi plac doar salaul, somnul si pestii marini), in rest ii cam iert. :)

respect!

Avatar utilizator
Wavedancer
veteran
veteran
Mesaje: 1129
Membru din: 25 Mai 2004, 11:07
Localitate: Constanta
Contact:

Mesaj de Wavedancer » 28 Iun 2004, 17:57

Pt. Legio:

Dar de ficatul de stiuca ce parere ai? (Asta ca sa avem si un topic "culinar" - aviz administratorului :D )

cleanul22
utilizator nou
utilizator nou
Mesaje: 7
Membru din: 26 Aug 2009, 08:00
Localitate: Cluj

Mesaj de cleanul22 » 26 Aug 2009, 18:27

am prins de pe mures (zona gura ariesului-ocna mures) la oscilanta , rotativa , dar cel mai spectaculos mi s-a parut la popper
Razbunarea e arma prostului !

rine
veteran
veteran
Mesaje: 2820
Membru din: 25 Apr 2009, 21:29

Mesaj de rine » 27 Aug 2009, 00:00

gabor scrie:ar merge oare un vobler gen rapala ratlin' recuperat rapid ?
anul asta la deschidere,in suvoi pe sfantu'cu ratlin silver de 5 cm am luat 12 buc in 45 de min la 2 kg buc. de ziceai ca-s frati.lasam 2m la fund si mulinam rapid.de mancat daca-i crestezi marunt sii tavalesti prin faina jumate cu boia dulce si o ligura de boia iute sii prajesti mai crocant sunt excelenti.carnea e desdul de consistenta chiar daca e cam fada.

Scrie răspuns