Pescuit la avat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- bibanul de epava
- junior
Pescuit la avat
Revin cu o intrebare:
- cum pescuiti voi la avat, ca e sezonul lui acuma......
M-ar interesa si ceva metode mai "exotice", adica cele de genul pe care le-ati auzit sau citit pe undeva si nu prea inspirau incredere, dar incercate intr-o doara au dat, surprinzator, rezultate!
Asta pe langa cele clasice bineinteles.
Multumiri!
- cum pescuiti voi la avat, ca e sezonul lui acuma......
M-ar interesa si ceva metode mai "exotice", adica cele de genul pe care le-ati auzit sau citit pe undeva si nu prea inspirau incredere, dar incercate intr-o doara au dat, surprinzator, rezultate!
Asta pe langa cele clasice bineinteles.
Multumiri!
Salut,
Imi spuneti si mie ce sunt cicadele ?
Eu am prins avat doar la rorativa mica aurie cu ceva pene rosii pe ancora.
Un prieten mi-a spus ca prinde bine la o "salba" formata dintr-un blincher sau rotativa, dupa care pe un fir de vreo 50 cm ataseaza 2-3 muste.
Stiu ca e "pescar de avat", asa ca am incredere dar personal nu am incercat
Imi spuneti si mie ce sunt cicadele ?
Eu am prins avat doar la rorativa mica aurie cu ceva pene rosii pe ancora.
Un prieten mi-a spus ca prinde bine la o "salba" formata dintr-un blincher sau rotativa, dupa care pe un fir de vreo 50 cm ataseaza 2-3 muste.
Stiu ca e "pescar de avat", asa ca am incredere dar personal nu am incercat
cum arata cicadele poti vedea la www.bertilure.ro , sectiunea catalog
vibreaza cu frecventa mare, amplitudine mica. de obicei au 3 locuri in care poti sa prinzi linia. asta influenteaza nivelul vibratiior. nu stiu daca vibreaza si pe cadere. cred ca nu.
pot fi recuperate in zig-zag, de fapt ca pe un jig. in avp era un articol despre salai si cicade.
eu o sa le incerc recuperate rapid. am avut si am pescuit cu o cicada de 3 cm. recuperata rapid vine la suprafata. dupa vreo 5 lanseuri mi-a taiat linia. poate era mai prost facuta, poate totusi trebuie prinsa cu agrafa.
pot fi recuperate in zig-zag, de fapt ca pe un jig. in avp era un articol despre salai si cicade.
eu o sa le incerc recuperate rapid. am avut si am pescuit cu o cicada de 3 cm. recuperata rapid vine la suprafata. dupa vreo 5 lanseuri mi-a taiat linia. poate era mai prost facuta, poate totusi trebuie prinsa cu agrafa.
- Stefan Tudose
- Moderator
- Stefan Tudose
- Moderator