scobarul este un peste rapitor?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
scobarul peste rapitor?
Am prins si eu vara asta primul scobar la lingurita Nr.2 si destul de sus fata de fundul apei, atacul a fost puternic, am ramas umit mai ales ca
pina atunci n-am prins decit clenuti mult mai mici decit acest scobar.
pina atunci n-am prins decit clenuti mult mai mici decit acest scobar.
-
empthy_cluster
- veteran

-
exoscistul
- utilizator nou

Salutare dragi parteneri de suferinta !
Eu am luat scobari la aproape orice fel de naluca pt rapitori si, ca sa fiu si mai concret, va spun ca ajunsesem sa dau numa la anumite naluci care erau prea mari pt a fi luate in considerare de ei. Ce pot sa va spun aproape sigur pe mine e ca nu trage mereu, ci doar la inceputul verii (imediat dupa perioada de depunere a icrelor) si o face intr-un mod f agresiv. Pt mine e mai mult o distractie sa-i prind la naluca pt ca dau f multe rateuri, in rest nu ma intereseaza din nici un puct de vedere. Mreana in schimb e o adevarata adversara demna de toata stima, daca e una mai rasarita ai spune chiar ca e alt mustacios.

si un alt mustacios luat la aceasi naluca si la acelasi fir (0,18 mono)

si fratele mai mare luat la viu

Eu am luat scobari la aproape orice fel de naluca pt rapitori si, ca sa fiu si mai concret, va spun ca ajunsesem sa dau numa la anumite naluci care erau prea mari pt a fi luate in considerare de ei. Ce pot sa va spun aproape sigur pe mine e ca nu trage mereu, ci doar la inceputul verii (imediat dupa perioada de depunere a icrelor) si o face intr-un mod f agresiv. Pt mine e mai mult o distractie sa-i prind la naluca pt ca dau f multe rateuri, in rest nu ma intereseaza din nici un puct de vedere. Mreana in schimb e o adevarata adversara demna de toata stima, daca e una mai rasarita ai spune chiar ca e alt mustacios.

si un alt mustacios luat la aceasi naluca si la acelasi fir (0,18 mono)

si fratele mai mare luat la viu

-
horia flucus
- veteran

Se mai intampla...
Am prins accidental scobar la rotativa alba de 00 de cateva ori ,dar cred cu convingere ca nu-l putem incadra la rapitor.
Cum suna sa spunem ca un ciortan prins in gura caraormanului la twister alb cu rosu e rapitor?
Sunt anomalii care se intampla cand tot lansezi...
Cum suna sa spunem ca un ciortan prins in gura caraormanului la twister alb cu rosu e rapitor?
Sunt anomalii care se intampla cand tot lansezi...
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
gelupescar
- junior