scobarul este un peste rapitor?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Cipi tm
veteran
veteran

Mesaj de Cipi tm » 08 Ian 2008, 21:57

Anul trecut (2007) am prins mrene (3-4 bucati la 1-1,5 kg) la voblere de 3-4 cm si vreo doi scobari la voblere de 4 si 5 cm la 3-400 grame pe raul Timis

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 08 Ian 2008, 22:08

Foame mare pe Timisu ala! Cu ce le-ai uns? Pe ele, voblerele...care este...

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 09 Ian 2008, 07:31

in zona mea este mult scobar dar nu am prins nici macar o bucata in rest au mai picat cleni, avat stiuci, salai sau chiar mrene. Dar scobari au refuzat cu incapatanare sa imi atace naluca.
the angler is catching xxx, not by the lure

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 09 Ian 2008, 19:13

Cipi tm scrie:Anul trecut (2007) am prins mrene (3-4 bucati la 1-1,5 kg) la voblere de 3-4 cm si vreo doi scobari la voblere de 4 si 5 cm la 3-400 grame pe raul Timis
Puiu.BZ scrie:Foame mare pe Timisu ala! Cu ce le-ai uns? Pe ele, voblerele...care este...
Puiu.BZ-de ce crezi ca ar fi "foame" pe Timis? Ce ai vrut sa spui? In randul pestilor (foamea)?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Ian 2008, 22:45

In urma cu catea saptamani am luat scobari la jig...si culmea nu unu', mai multzi.Totzi cu jigul in bot...poate daca foloseam carlige mai mici puteau chiar sa aspire guma, dar aveam 4/0 si mi-a fost lene sa schimb, era prea frig. :lol: Deci se poate! :wink:

greere4
junior
junior

Mesaj de greere4 » 10 Ian 2008, 16:52

ma fratilor daca scobarul este peste rapitor inseaman ca in romania in afara de gambuz, babusca si platica (asa ceva nu am prins si nu am vazut prins la artificial) nu mai exista pesti pasnici . dc spun asta ?? pt ca am prins oblete la vobler/rotativa, caras la vobler , mreana la vobler am vazut prins crapceam cam la 1 kg la pestisor . acum daca toate astea sau intamplat si vb fara cel mai mc misto, ce pesti de la noi mai raman pasnici ???? :shock: :shock: :shock: :shock: numele topicului cred ca ar trebui schimbat in exista si accidente de genu sau cam asa ceva :wink: :wink: :wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Ian 2008, 22:00

Platica am luat eu la vobler...am si poza, asa ca mai ramane babusca si gambuzu'. :lol: :lol: :lol: :lol:

@ndrey
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de @ndrey » 11 Ian 2008, 01:48

greere4 scrie:ma fratilor daca scobarul este peste rapitor inseaman ca in romania in afara de gambuz, babusca si platica (asa ceva nu am prins si nu am vazut prins la artificial) nu mai exista pesti pasnici . dc spun asta ?? pt ca am prins oblete la vobler/rotativa, caras la vobler , mreana la vobler am vazut prins crapceam cam la 1 kg la pestisor . acum daca toate astea sau intamplat si vb fara cel mai mc misto, ce pesti de la noi mai raman pasnici ???? :shock: :shock: :shock: :shock: numele topicului cred ca ar trebui schimbat in exista si accidente de genu sau cam asa ceva :wink: :wink: :wink:
babusca am vazut eu luata la o rotativa de 00 meps dak imi aduc bine aminte.
asa k nu mai ramane decat gambuzul
:D :D :D
Imagine

greere4
junior
junior

Mesaj de greere4 » 11 Ian 2008, 08:09

si totusi cum ziceam nu se poate spune ca scobarul este un peste rapitor 8). dar daca ma insel si este astept un link o poza o dovada a unei momeli artificiale specializata pe scobar orice vobler/jig/rotativa ce vreti voi :twisted: :twisted: :twisted: sau care sa contina scobarul in speciile tinta ;) :wink: :twisted: :twisted:

bagati baieti ca 4 pagini ati adus argumente la greu , acum nimic?? :twisted: :twisted: :twisted:

greere4
junior
junior

Mesaj de greere4 » 14 Ian 2008, 19:51

mare stire mare rapala si salmo au scos voblere pt scobar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: glumeam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: astept un raspuns de la cineva ................. nimeni :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?: :evil: :evil: :evil: nimeni ????????????? :evil: :evil: :idea:

Scrie răspuns