scobarul este un peste rapitor?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cipi tm scrie:Anul trecut (2007) am prins mrene (3-4 bucati la 1-1,5 kg) la voblere de 3-4 cm si vreo doi scobari la voblere de 4 si 5 cm la 3-400 grame pe raul Timis
Puiu.BZ-de ce crezi ca ar fi "foame" pe Timis? Ce ai vrut sa spui? In randul pestilor (foamea)?Puiu.BZ scrie:Foame mare pe Timisu ala! Cu ce le-ai uns? Pe ele, voblerele...care este...
Michael va recomanda Regulamentul forumului
ma fratilor daca scobarul este peste rapitor inseaman ca in romania in afara de gambuz, babusca si platica (asa ceva nu am prins si nu am vazut prins la artificial) nu mai exista pesti pasnici . dc spun asta ?? pt ca am prins oblete la vobler/rotativa, caras la vobler , mreana la vobler am vazut prins crapceam cam la 1 kg la pestisor . acum daca toate astea sau intamplat si vb fara cel mai mc misto, ce pesti de la noi mai raman pasnici ????
numele topicului cred ca ar trebui schimbat in exista si accidente de genu sau cam asa ceva

babusca am vazut eu luata la o rotativa de 00 meps dak imi aduc bine aminte.greere4 scrie:ma fratilor daca scobarul este peste rapitor inseaman ca in romania in afara de gambuz, babusca si platica (asa ceva nu am prins si nu am vazut prins la artificial) nu mai exista pesti pasnici . dc spun asta ?? pt ca am prins oblete la vobler/rotativa, caras la vobler , mreana la vobler am vazut prins crapceam cam la 1 kg la pestisor . acum daca toate astea sau intamplat si vb fara cel mai mc misto, ce pesti de la noi mai raman pasnici ????![]()
![]()
![]()
numele topicului cred ca ar trebui schimbat in exista si accidente de genu sau cam asa ceva
![]()
![]()
asa k nu mai ramane decat gambuzul

si totusi cum ziceam nu se poate spune ca scobarul este un peste rapitor
. dar daca ma insel si este astept un link o poza o dovada a unei momeli artificiale specializata pe scobar orice vobler/jig/rotativa ce vreti voi
sau care sa contina scobarul in speciile tinta
bagati baieti ca 4 pagini ati adus argumente la greu , acum nimic??

bagati baieti ca 4 pagini ati adus argumente la greu , acum nimic??