pastrav

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

mikebazga
junior
junior

Mesaj de mikebazga » 20 Ian 2007, 19:29

Bravos,clujenii!!!! Asa lipan,de mult n-am mai vzt pe apele noastre.Eu personal,pe Somesul Mare+afluenti,n-am mai prins lipan peste 35 cm de vreo 5 ani!!Si,slava domnului,pescuiesc la musca de prin 74'.Daca ati reusit sa salvati lipanul pe afluentii Somesului Mic e "nemaipomenit!!!!LA MAI MARE!!!!

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 21 Ian 2007, 01:49

Lipan frumos se poate pescui si pe Jiu , de la Valea De Brazi , pina sus in Cimpusel ...(chiar si mai jos in Lupeni...Uricani )am vazut lipani prinsi , in zona respectiva, de toata frumusetea ; din pacate nu am avut ap. foto cu mine ...

kobe
junior
junior

Mesaj de kobe » 21 Ian 2007, 09:11

cati lipani maricei se prind si mai jos de vulcan pana la intrarea jiului in defileu la livezeni.cele mai frumoase exemplare le-am prins in zona orasului vulcan http://pescarul.com/mygallery/O-zi-pe-rau ceva poze sunt aici.dar sunt mai vechi oricum in ultimul timp au fost capturi si mai mari.(40 cm)

kobe
junior
junior

Mesaj de kobe » 21 Ian 2007, 09:16

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 21 Ian 2007, 15:04

Frumoase imagini ! cred ca se prinde lipan si unde zici tu , nu am mai pescuit in zona Vulcan-Livezeni de mult timp ; cu citiva ani in urma Jiul arata pe acolo ca in pozele lui bogdank. Probabil cineva s-a ocupat de curatirea albiei piriului ...
Pastrav mai este in zona ? am inteles ca pe defileu se prinde destul de des indigen la 1kg , chiar si mai mari !

Scrie răspuns