suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: suntem si Sibieni ?
cauta la Costel in Valea aurie sau pe semaforului la magazinul de pe scari langa Gaz.
-
- utilizator nou
Multumesc
FIR INTINS
FIR INTINS
[quote="sevenfifty"]Am cautat la XXL,Auchan,Kaufland Strand din Sibiu si nu am gasit.
Mai incerc poate nu le-am vazut.
Multumesc.
FIR INTINS.[/quote] De la Mag Bibanul de pe str luptei .,cred ca pina in 10 lei cutia .
Multumesc.
FIR INTINS.[/quote] De la Mag Bibanul de pe str luptei .,cred ca pina in 10 lei cutia .

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
[quote="pescuitorul"]Pentru a linistii putin lumea buna, va anunt ca Filiala Pescarilor Sibiu continua si in prohibitie actiunile de control cu jandarmeria cat si actiunile de combaterea braconajului. Cel mai bun exemplu este cel de aseara. Voluntariat nu ne poate oprii nimeni sa facem. Detalii gasiti pe pagina de facebook.[/quote]
RESPECT :
RESPECT :

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
[quote="dorinb"]Domnule Mares Alexandru filiala din Sibiu chiar merita tot respectul pt ceea ce face!
Putem sau puteti inainta o petitie sau chiar o audienta la autoritati care va asigur ca va fi sustinuta De toti pescarii de spining din Brasov si nu numai.
Apele trebe sa ramana sub tutela dumneavoastra altfel se duce dracu tot!
Eu unul sunt dispus sa merg pana in panzele albe numai sa nu vad sfarsitul! Si nu voi fi singurul[/quote] Dorine ,te aprob ca in cazul ca este totul al tuituror o sa fie vraiste ,ce sa m-ai zic de cei care fac sute de km ca sa braconeze ,si sunt prinsii si tot nu se lasa
Alex pentru efortul depus .
Foamea PUTORILOR din ROMANAIA este foarte mare .Cred ca legea este prea blinda ./
Putem sau puteti inainta o petitie sau chiar o audienta la autoritati care va asigur ca va fi sustinuta De toti pescarii de spining din Brasov si nu numai.
Apele trebe sa ramana sub tutela dumneavoastra altfel se duce dracu tot!
Eu unul sunt dispus sa merg pana in panzele albe numai sa nu vad sfarsitul! Si nu voi fi singurul[/quote] Dorine ,te aprob ca in cazul ca este totul al tuituror o sa fie vraiste ,ce sa m-ai zic de cei care fac sute de km ca sa braconeze ,si sunt prinsii si tot nu se lasa

Foamea PUTORILOR din ROMANAIA este foarte mare .Cred ca legea este prea blinda ./
-
- utilizator nou
Multumescstiuca scrie:De la Mag Bibanul de pe str luptei .,cred ca pina in 10 lei cutia .sevenfifty scrie:Am cautat la XXL,Auchan,Kaufland Strand din Sibiu si nu am gasit.
Multumesc.
FIR INTINS.
FIR INTINS !
Ti-am lasat mp de 2 zile cu nr. de telefon ..... Numai bine.
-
- utilizator constant
A mai fost cineva la balta de la Ocna recent, ceva pareri/rezultate? La stationar m-ar interesa!
-
- utilizator nou
SalutMihaitza84 scrie:A mai fost cineva la balta de la Ocna recent, ceva pareri/rezultate? La stationar m-ar interesa!
Am fost azi (22.05.2016) la balta de la Ocna.Fara bete de pescuit.Am vorbit cu pescari.Azi nu a mers.Zilele trecute au prins crap si caras.
Am vazut o reginuta intr-un carlig.Am fost in timpul amiezii.
FIR INTINS !
-
- utilizator nou
O propunere:hai sa facem Cibinul (din oras)un rau model.In Anglia ar fi plin de pastravi.Ii inebunim pe cei de la asociatie,de la mediu ,Primaria,presa etc.