suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
- liliacul007
- utilizator constant
Re: suntem si Sibieni ?
Salutare.....m-ar interesa si pe mine care e treaba cu bratul mort de la Avrig........daca este taxa, cat este.........ca pana dau banii la Ocna sau la Mandra........dau si la Avrig.........ms si astept raspuns daca stie careva.......
-
- utilizator constant
liliacul007 scrie:Salutare.....m-ar interesa si pe mine care e treaba cu bratul mort de la Avrig........daca este taxa, cat este.........ca pana dau banii la Ocna sau la Mandra........dau si la Avrig.........ms si astept raspuns daca stie careva.......
Este cu taxa, e scris pe unul din pilonii vechiului pod ca e proprietate privata si zona de pescuit taxabila. Nu stiu cat e taxa, eu cand am fost nu a venit nimeni sa ma intrebe de sanatate

-
- veteran
doar o parte e cu bani
-
- utilizator nou
Salut baieti! Eu sunt din ploiesti si momentan sunt la un curs in sibiu si o sa raman aici vreo 3 luni.
Am sculele aici, le sterg de praf si o iau razna ca nu stiu unde sa ma duc...Ma poate indruma si pe mine cineva catre un loc de pescuit?
Am vazut cativa oameni pe aici care dadeau pe Cibin (cred eu, din moment ce veneau pe bicicleta cu sculele pe la gara).
Stiu ca se prinde bine pe Olt, asa am auzit. Dar te intreaba pe acolo cineva de sanatate, permis de pescar, etc?
Am sculele aici, le sterg de praf si o iau razna ca nu stiu unde sa ma duc...Ma poate indruma si pe mine cineva catre un loc de pescuit?
Am vazut cativa oameni pe aici care dadeau pe Cibin (cred eu, din moment ce veneau pe bicicleta cu sculele pe la gara).
Stiu ca se prinde bine pe Olt, asa am auzit. Dar te intreaba pe acolo cineva de sanatate, permis de pescar, etc?
E prohibitie, doar pe balti private ai voie sa pescuiesti 

-
- utilizator nou
Si este vreo balta privata prin imprejurimi care chiar merita?
Sunt in taxi acum si a dat prin statie catre colegi: Unde merge de peste? Ziceau de Orlat, Sacele si Ocna Sibiului. Este ceva de baltile astea?
Sunt in taxi acum si a dat prin statie catre colegi: Unde merge de peste? Ziceau de Orlat, Sacele si Ocna Sibiului. Este ceva de baltile astea?
Salut, stie cineva daca este permis pescuitul la Sopa in perioada asta ?
E permis, daca esti membru ajvps si ai platit taxa pentru Sopa ( 25 ron ptr 2 lansete sau 50 ron cu 4 lansete).Sergiu_86 scrie:Salut, stie cineva daca este permis pescuitul la Sopa in perioada asta ?