ZIUA NATIONALA A PESCARULUI ROMAN

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 30 Mar 2006, 11:42

Serbanel cauta-ti un forum de telenoveliste,te rog eu nu mai posta aiurea,numai de dragul de a te baga in seama. :?
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 30 Mar 2006, 12:08

Nick, sa inteleg ca scenariul meu iti trezeste amintiri dureroase? Pai poate ca ai patit-o deja si acum sufli si-n iaurt. saracul de tine, te compatimesc...

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 30 Mar 2006, 12:19

FENWICK BLACK NIGHT HAWK/BHNS70M-2E de 7picioare cu act.10-30

Domnule Olteanu , aici este un forum serios.
Acest produs ca si G.Loomis hsr 1021S 2.1 , 2.4 , 2.7 m sint facaturi. Sint destui pescari care au cazut in capcana acestui produs .Sint facute in china dar nu sub "aripa"Fenwick.
Nu este cazul sa purtam aici o discutie gen Obor sau tirgul pescarilor.

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 30 Mar 2006, 12:25

Mihaitza puiule, nu te criza ca viata le rezolva pe toate. Pana la urma gasesti tu cui sa vinzi un juvelnic. Reclama e mama comretului...

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 30 Mar 2006, 12:29

Serbanel scrie:Mihaitza puiule, nu te criza ca viata le rezolva pe toate. Pana la urma gasesti tu cui sa vinzi un juvelnic. Reclama e mama comretului...
Serbanel puiule , poate nu intelegi exact mesajul.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Mar 2006, 13:26

viorel olteanu scrie:@DAN
Da,ce sa mai zic?TOUCHE!
Si sa nu mai lungim vorba:rog pe toti cei care s-au simtit ofensati de mine- de-a lungul celor 10 ani de cand CASA PESCARULUI exista-sa-si calce pe orgoliu si sa-mi calce pragul pentru a ma spala de pacate!
Este limpede ca am multe!Dar ptr.ca suntem in postul Pastelui,doresc sa indrept lucrurile!Fiecare va avea un cadou pe masura greselii mele!
Pai cum ramane cu reclama ascunsa!Treceti pe la pravalie si realitatea va va surprinde mult!Anul asta implinesc 10 ani si am multe preturi surpriza!Si sunt convins ca la o discutie directa gasim o rezolvare si in problema cu reclama!
Asta ar trebui sa fie soarta celor care nu se pot obisnui cu economia de piatza, obisnuiti ca sa fie cumparatorul la picioarele vanzatorului si nu invers cum e si normal. Ei bine acum mai exista alternative si ma bucur sa vad un magazin care aplica "tratamente de prost gust" clientuilor, falimentar......in consecintza as fi incantat sa ii spun unuia care a fost pe val si care credea ca poate sa fie arogant la infinit:"MA BUCUR SINCER CA AI-TI DAT FALIMENT!"......fara nici o legatura cu magazinul domnului Viorel Olteanu.

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 31 Mar 2006, 11:05

Adelin si Leba, Mishu.
Tot nu mi-ati spus daca ati fost vreodata inselati de neveste cand va aflati la pescuit sau daca voi ati umblat cu neveste de pescari. Scuzati curiozitatea dar ma preocupa ideea asta, cum ca "ai noroc la peste nu ai in dragoste", asa umbla vorba in popor. Eu am noroc ca nu prind prea mult si vin repede acasa....

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 31 Mar 2006, 12:54

Haideti sa va explic cum e cu juvelnicul pus la balcon. Cand voi sunteti la pescuit, nevestele voastre scot plasa de la balcon (geam) si amantii stiu sa vina ca nu e risc. Cand vad ei plasa la locul ei, isi vad de treaba.... sfatul meu e sa nu veniti NICIODATA pe neprevazute de la pescuit, ptr ca va puneti in pericol mariajul. Lasa ca si nevestele va inteleg cand veniti de pe balta cu...stavrid sau macrou congelat. Sau cu fileu de pastrav inghetat.
Alta chestie - daca vede administratorul de bloc plasa aia, isi aduce aminte ca nu ati platit intretinerea si... va cere plata in natura (peste). Mai bine insirati lansetele la balcon cu monturile pe blocul vecin.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Mar 2006, 22:35

Serbanel scrie:Adelin si Leba, Mishu.
Tot nu mi-ati spus daca ati fost vreodata inselati de neveste cand va aflati la pescuit sau daca voi ati umblat cu neveste de pescari. Scuzati curiozitatea dar ma preocupa ideea asta, cum ca "ai noroc la peste nu ai in dragoste", asa umbla vorba in popor. Eu am noroc ca nu prind prea mult si vin repede acasa....
Sunt foarte fidel in orice fel de relatie(exclus relatii homosexuale! :evil: )....sper ca nu am fost inlocuit pe perioada lungilor mele pelegrinari pe ape, caci mult timp am fost departe de casa! :oops:

viorel olteanu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de viorel olteanu » 01 Apr 2006, 15:38

Scuzati intarzierea,dar pe 30 martie am serbat si eu 50 de ani!Clar si fara echivoc ca principiul "clientul are intotdeauna dreptate"trebuie sa primeze la o pravalie.Oferta ramane valabila!Mai ales ca 10 ani sunt un prilej de bucurie si de bilant si mai ales ca nu am a ma plinge in privinta prosperitatii afacerii si e bine din cand in cand sa platesti un tribut pescarilor!De aceea si am sponzorizat echipe de pescuit la crap si dau premii la concursuri de cativa ani,sa mai imi spal din "pacate"ca sunt si ele doar omenesti si cu ajutorul pescarilor le pot indrepta!
FIR INTINS!

Scrie răspuns