ZIUA NATIONALA A PESCARULUI ROMAN
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- al. trentea
- utilizator constant
De ce nu pe 1 APRILIE,
ca tot suntem denumiti "MINCINOSI"!?
Daca-mi atarn cel mai lung juvelnic la balcon (stau la etajul 1) sunt doua posibilitati:
- ori raman fara el in secunda "unu",
- ori ma trezesc cu vreun "ninja" de cartier ca-mi umbla la muraturi dupa ce l-a folosit drept scara de franghie!

Daca-mi atarn cel mai lung juvelnic la balcon (stau la etajul 1) sunt doua posibilitati:
- ori raman fara el in secunda "unu",

- ori ma trezesc cu vreun "ninja" de cartier ca-mi umbla la muraturi dupa ce l-a folosit drept scara de franghie!

- al. trentea
- utilizator constant
Poate ca acum nu te tenteaza dar peste vreo 20-30 de ani ia sa vezi cum o sa te interesezi la vecinii tai pescari cand mai auiesire pe balta...si daca au pus juvelnicele la uscat, mmm, cele mai bune amante de ocazie sunt nevestele de pescari si vanatori (aoleu, spun prostii, astia din urma sau si arme deci nu va riscati fratilor, macar pescarii ce pot face? arunca in voi cu linguri cu ancore...)
- al. trentea
- utilizator constant
viorel olteanu scrie:@SORIN-FAGARASANUL
Acum am inteles!Te simteai nedreptatit ca un fidel client al CASEI PESCARULUI,si te-ai burzuluit pe ideea mea.Norocul face sa am un fiu cam de varsta ta si sa stiu ca lupii tineri trebuie sa-si ascuta dintii,dar totusi "sa va arunc in cap cu cardul de fidelitate"nu se poate accepta!Te somez foarte serios sa postezi civilizat!Si atunci pot trece cu vederea,si sa-ti dau dreptate cu unele iesiri verbale fata de clienti.Indiferent de cat de multa dreptate as avea fata de o situatie aparte clientul trebuie tratat reverentios!Din pacate eu sunt berbec ca zodie si,uneori,pe fondul oboselii dar si al conversatiilor cu clientii foarte,foarte diferiti ca nivel intelectual si cultural,imi ies din matca si refulez,poate pe cineva care chiar nu are nici o vina!RAR-ul mi-a fost bun prieten,DUMNEZEU sa-l odihneasca pe apele vesnice,si desi era fagarasan de al tau avea si el refularile sale de mama,mama!
DAR,in esenta tu ai dreptate cu clientii unei pravalii si ca sa ma spal de pacate,CASA PESCARULUI te asteapta sa-ti alegi tu ce lungime vrei la un TUB DE PROTECTIE LANSETE, pe care ti-l face cadou.
Cu o singura conditie:postarile tale sa fie in concordanta cu rigorile de vocabular ale acestui site.
Despre initiativa mea,regret, dar esti singurul care ai vazut numai rele in ea(?!?)Stau marturie CRAPMANIA.CRAP.RO,AVENTURI LA PESCUIT,BIG xxx,ETC.
Pe vremea cand inca mai profesam arhitectura eram obisnuit cu discutiile contradictorii,zi de zi.Mi-a prins bine dusul tau,m-am simtit din nou cu 25 de ani mai tanar!
Fagaraseanul...hmmmm......e bine si asa , sunt mandru de asta .
Haideti sa nu incurcam pita cu slana ca nu e bine .( nu stiu daca observati da' eu v-am vorbit mereu la pers 2 plural , iar dvs ma tutuiti ......)
1. Ideea e stupida si as fi reactionat la fel indiferent de la cine ar fi venit . Asemanarea cu colantele MAGGI nu e intamplatoare .
2. Nu mai sunt asa tanar ( in ciuda aparentelor) iar faza cu ascutitu dintilor nu ma prinde pt ca tine de anumite accese acneice si formare de personalitate peste care am trecut de mult .
3. Ma somati si-mi puneti conditii ???????

Nu am scris nici un fe le injurii , iar la aruncatu cardului in cap chiar nu ma gandeam sa va cer in prealabil acceptul . Dvs mi l-ati cerut cand m-ati jignit?
Pomeniti de niveluri intelectuale si culturale ale clientilor... . Cum ii selectati ?. Care sunt cei ''refulabili''? Ca banuiesc ca indiferent de dracii pe care-i aveti la un moment dat nu-i varsati in capu' oricui .....
Ca m-ati luat pe mine drept unul.....nu e nici o problema ......da cu restu ce-ati avut?
Cam multi draci pe cm patrat de presupuse sinapse nu credeti ? Am multi prieteni berbeci si nu fac asa ...nu cred ca zodia e de vina....
4. Faptul ca recunoasteti ca ati gresit fata de clienti e un prim pas inainte . Restul, va depinde de fiecare in parte .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
nevestele de pescari
Lansez o noua ideea de dezbatut. Cum e sa te prinda un pescar in pat cu nevasta lui, cand tu credeai ca el e pe balta? Dar ca un facut, uita omul cutia cu viermusi si vine s-o ia, deschide frigiderul, merge pash-pash spre iesire si deodata aude niste zgomote, apoi vede o pereche de pantofi care nu-s ai lui si....restul va imaginati voi singuri. Eu de asta imi iau cu mine nevasta la pescuit, macar stau linistit. A patit-o vreunul, poate povesti ceva real?