ZIUA NATIONALA A PESCARULUI ROMAN

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

viorel olteanu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de viorel olteanu » 28 Mar 2006, 17:46

@sorin
Chiar am debitat asa o ineptie de mare?Nu cred ca dupa tot ce am facut in lumea pescarilor pot fi un TELENOVELIST !Sigur,o idee poate fi buna sau rea dar de aici la ce scrii tu...Am voie ca la 50 de ani sa mai fiu un pic copil?Caci despre asta este vorba si nimic altceva!!In 1993 publicam primele articole despre boilies si montura elicopter in revista VANATORUL SI PESCARUL ROMAN si au fost si atunci unii in redactie care au zis ca ce ne trebuie noua asta?Si uite ce face firul de par in 2006!Zau,domnule,prea ma tragi de urechi ca pe un gogoman telenovelist!Sper din tot sufletul sa nu fi SORINUL pe care il stiu eu!
FIR INTINS!

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 28 Mar 2006, 18:42

Lasa nea Viorele, n-o lua si dumneata asa ca nu a dat omu cu paru, a zis si el ceva acolo,nu pune totul la suflet................ :wink:

musKloiu
veteran
veteran

Re: ZIUA NATIONALA A PESCARULUI ROMAN

Mesaj de musKloiu » 28 Mar 2006, 19:01

viorel olteanu scrie:Ce ziceti daca pe 7APRILIE toti pescarii ne scoatem pe marginea balcoanelor sau a geamurilor cel mai mare juvelnic pe care il avem? Ca sa marcam, printr-un fenomen de masa,"deschiderea"sezonului 2006?
Nu te supara da asta este una dintre cele mai mari prostii pe care am auzit-o in viata mea..... :lol: :lol: :lol: nu traim in America tata .....romanul nu "pune botu" la asa ceva......trebuie sa fii mai subtil in Romania cu actiuni de genul asta :lol: :lol: :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 28 Mar 2006, 19:21

hai ca a glumit omul,in spiritul primaverii care a venit...nu sariti toti pe el.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 29 Mar 2006, 09:19

Doresc sa emit si eu o ineptie.
Fabricarea unui numar de X SEPCI cu sigla ,,Rapitori.ro''.Plata in avans pentru doritori.
Parerea mea este ca ,,rapitori.ro'' nu este numai un site de pescuit ,este mult mai mult decat atat.Daca va fi o sapca de calitate sunt convins ca o va purta toata lumea la pescuit si nu numai..
Daca am enervat pe cineva astept replica.
PS. Exclus serbanel :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 29 Mar 2006, 09:39

viorel olteanu scrie:@sorin
Chiar am debitat asa o ineptie de mare?Nu cred ca dupa tot ce am facut in lumea pescarilor pot fi un TELENOVELIST !Sigur,o idee poate fi buna sau rea dar de aici la ce scrii tu...Am voie ca la 50 de ani sa mai fiu un pic copil?Caci despre asta este vorba si nimic altceva!!In 1993 publicam primele articole despre boilies si montura elicopter in revista VANATORUL SI PESCARUL ROMAN si au fost si atunci unii in redactie care au zis ca ce ne trebuie noua asta?Si uite ce face firul de par in 2006!Zau,domnule,prea ma tragi de urechi ca pe un gogoman telenovelist!Sper din tot sufletul sa nu fi SORINUL pe care il stiu eu!
mmmm.....parerea mea ca da , e o ineptie mare si asta din motivele pe care le-am descris anterior .
Le mai scoatem fiecare din cand in cand , nu asta ar fi o problema .
Sigur , fiecare are dreptul sa fie mai mult sau mai putin copil si asta e chiar o chestie frumoasa , iar daca aveti 50 ANI , multi inainte !!!
Ma indoiesc ca sunt SORINUL care credeti pen'ca n-am facut inca lucruri de care sa-mi fie rusine si sa ma tina minte lumea ca atare .
Eu sunt Sorin Lazea, fagarasean , ardelean ''de la mama lui de acasa ''.
Ei si daca tot pomeniti de anii aia ...1993...si de contributia dvs in pescuit , as putea sa completez ca pe vremea aia eram student la Cluj si disperasem vanzatoarea de la AJVPS de pe Str Cuza , cu intrebari de genul ,, A venit revista ?''. Era singura revista in acei ani in care in pescuit se cam baga ata in ac .
Stiu foarte bine ce ati scris , am toata colectia VPR din perioada aia . Copertile erau galbene ( nu , nu bicleta ) iar articolele dvs erau scrise pe un fond albastru si mai scriati acolo si de spre o Cafenea a Pescarului , ma rog, multe idei frumoase .....Rimembar????
Pe vremea aia aveam naivitatea sa va alatur unor meseriasi care mai publicau pe teme de pescuit ca Radu Anton Roman ( tot fagarasean ) ....Bunutzu sa-l ierte ....sau ca Malin Musatescu ( ce scria Malin pe vremea aia mi se pareau ozeneuri ) .

A fost si motivul pt care atunic cand m-am mutat in Bucuresti ,am calcat in ,,magazinul'' dvs sau Casa Pescarului ( nu m-am lamurit ...pescarul sunteti dvs si aia e casa sau acolo ar trebui sa se simta ca acasa pescarii?)

Pe langa multe ieftinaturi , mai gaseam si voblere bune , linguri mai altfel , fire ok, si dupa prostul meu obicei cand intru intr-un magazin cam las ceva bani .......
Auzisem eu de la prieteni ca nu stiu ce au patit si nu mai calca acolo veci , dar am zis ca de, cine stie ....
Pana intr-o zi cand am facut impardonabila greseala sa va intreb daca aveti carlige off-set pt twistere .
Mi-ati raspuns enervat ca nu si ca de ce tot vin si intreb ca stiti dvs ca io sunt ala care vine o data pe an in magzin si intreaba acelasi lucru si nu cumpara nimic .
Am ramas ca la Teatrul Masca
Am ingaimat ceva ca ma confundati ( cred ca nu stati prea bine cu memoria ) si ca io chiar am card de fidelitate cu discount de 5% pt cumparaturile facute
Am zis ca in acel magazin n-o sa mai calc pururi decat poate sa va arunc in cap cu cardu ala pe post de ''capsunica'' ( pe care atunci nu-l aveam la mine dar intre timp l-am gasit ) .....si am inteles ce s-a intamplat si cu multi altii care au patit chestii asemanatoare .
Va recomand sa cititi un topic de pe acest forum ....,,Casa Pescarului '' parca ii spune in care fiecare spune ce a patit la dvs , .......

Cam asta ati facut in pescuit , cel putin din punctul meu de vedere , si nu io va trag de urechi , ca va trageti dvs singur prin felul in care intelegeti sa tratati pescarii.

Asa ca atarnati dvs cate juvelnice doriti , da acolo pe scarile magazinului , ca si asa e plin de astfel de chestii ,....si propuneti astfel de idei la posturile de telenovele sau la reviste de casnice ( gen autocolantul Maggi )

Cu stima ,
Sorin Lazea , probabil AL 2-LEA SORIN de aici inainte .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

taicanoe
veteran
veteran

Re: ZIUA NATIONALA A PESCARULUI ROMAN

Mesaj de taicanoe » 29 Mar 2006, 10:09

viorel olteanu scrie:Ce ziceti daca pe 7APRILIE toti pescarii ne scoatem pe marginea balcoanelor sau a geamurilor cel mai mare juvelnic pe care il avem? Ca sa marcam, printr-un fenomen de masa,"deschiderea"sezonului 2006?
Ideea de a sarbatori (sau comemora) o zi a pescarului e buna si cred ca multi pescari ar adera la ea ... modalitatea propusa ne-a amuzat :lol: teribil si de aici si reactiile uneori poate exagerate ... pe mine nici ca gluma nu ma amuza ideea de a ne expune juvelnicele sau izmenele pe balcon. :oops: Asta e ... poate unii avem mai multa pudoare sau bun simt poate altii mai au si acum nostalgia "fenomenelor de masa" din perioada de glorie a Daciadei si Cantarii Romaniei.
S'altare și bunăstare !

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 29 Mar 2006, 11:25

fishi scrie:Doresc sa emit si eu o ineptie.
Fabricarea unui numar de X SEPCI cu sigla ,,Rapitori.ro''.Plata in avans pentru doritori.
Parerea mea este ca ,,rapitori.ro'' nu este numai un site de pescuit ,este mult mai mult decat atat.Daca va fi o sapca de calitate sunt convins ca o va purta toata lumea la pescuit si nu numai..
Daca am enervat pe cineva astept replica.
PS. Exclus serbanel :lol:
nu cred ca ar fi o idee rea, chiar si niste tricouri ar fi binevenite
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

viorel olteanu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de viorel olteanu » 29 Mar 2006, 17:37

@SORIN-FAGARASANUL
Acum am inteles!Te simteai nedreptatit ca un fidel client al CASEI PESCARULUI,si te-ai burzuluit pe ideea mea.Norocul face sa am un fiu cam de varsta ta si sa stiu ca lupii tineri trebuie sa-si ascuta dintii,dar totusi "sa va arunc in cap cu cardul de fidelitate"nu se poate accepta!Te somez foarte serios sa postezi civilizat!Si atunci pot trece cu vederea,si sa-ti dau dreptate cu unele iesiri verbale fata de clienti.Indiferent de cat de multa dreptate as avea fata de o situatie aparte clientul trebuie tratat reverentios!Din pacate eu sunt berbec ca zodie si,uneori,pe fondul oboselii dar si al conversatiilor cu clientii foarte,foarte diferiti ca nivel intelectual si cultural,imi ies din matca si refulez,poate pe cineva care chiar nu are nici o vina!RAR-ul mi-a fost bun prieten,DUMNEZEU sa-l odihneasca pe apele vesnice,si desi era fagarasan de al tau avea si el refularile sale de mama,mama!
DAR,in esenta tu ai dreptate cu clientii unei pravalii si ca sa ma spal de pacate,CASA PESCARULUI te asteapta sa-ti alegi tu ce lungime vrei la un TUB DE PROTECTIE LANSETE, pe care ti-l face cadou.
Cu o singura conditie:postarile tale sa fie in concordanta cu rigorile de vocabular ale acestui site.
Despre initiativa mea,regret, dar esti singurul care ai vazut numai rele in ea(?!?)Stau marturie CRAPMANIA.CRAP.RO,AVENTURI LA PESCUIT,BIG xxx,ETC.
Pe vremea cand inca mai profesam arhitectura eram obisnuit cu discutiile contradictorii,zi de zi.Mi-a prins bine dusul tau,m-am simtit din nou cu 25 de ani mai tanar!
FIR INTINS!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 29 Mar 2006, 17:53

mie mi s-a intamplat fix acelasi lucru in acelasi magazin
ma uitam si eu pe acolo, si a aparut un comentariu cu astia care se uita si nu cumpara, aruncat asa, in discutie, cu unul care cumpara
nefiind loc pe acolo, nu incapeam un client si un privitor + vanzatoarea + dl. olteanu
eu eram privitorul
e drept ca au trecut ceva ani, dar de atunci nici n-am mai trecut
desi mi-au spus nicte amici ca se gaseau Fenwick-uri si Loomis-uri FOARTE IEFTINE, si ma manca curiozitatea sa ma uit si eu la ele, lumea vorbea prostii ca ar fi contrafacute dar eu nu cred asa ceva

chiar, e adevarat ca aveti loomis-uri cu 1.200.000 lei ?
ce model, ca sunt si eu curios ?

apropos de juvelnice, eu folosesc sacul de rafie, ce sa fac sa atarn sacul ?
sa fie nou sau dupa ce a avut peste in el, sa-i tampesc pe vecini cu mirosul ?

Scrie răspuns