Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
pescuitorul
- veteran

gigi . 19 scrie: stiu ca e devreme ,dar sant curios cu ce va-ti ales sambata seara la Porumbacu !?
A venit si sambata seara.Mai avem un day mai mic.
Doar una mica de vreo 200 m(100 din ata , 100 monofilament).80% din pestii prinsi in ea era stiuca, care am si eliberato rapid.
Da si eu pot sa spun respect pentru colegii mei cu care am facut aceste actiuni pentru ca va asigur din propria experienta ca nu e usor la 1 noaptea sa fi in barca, la -4 grade si sa scoti 1 km de plasa.
Pe langa toate astea am uitat sa spun ca dimineata o parte din acesti colegi care au ajuns la 4 dimineata acasa, la ora 10 au avut actiune comuna cu Jandarmeria Sibiu.Deci am avut si saturday friday pentru pescarii sportivi sa nu cumva sa se supere.

-
pescuitorul
- veteran

Adrian SB scrie:pescuitorul scrie:Daca unii au avut Black Friday, noi am avut Week Friday.
Felicitari Pescuitorule si la cat mai multe "...day" -uri.
Bine ai reaparut. A mai trecut un an deja si trebuie sa reinoim permisele?

Adrian am reaparut pentru ca un coleg de forum mai sus nu stia ce s-a intamplat cu plasele de duminica trecuta.
Am decis sa va anunt despre aceste rezultate , nu ca sa va vizati permisele, ci pentru ca si ptr noi a fost o reusita, deoarece doar noi stim cate nopti am pierdut pentru ai casapii pe acesti braconieri din zona Porumbacu.Deci eu in toata activitatea mea nu am intalnit unii mai bine organizati si inteligenti ca acestia.
Noi actiuni am mai avut, plase am mai scos , dar nu am facut public.
-
jhonny
- veteran

Sincere felicitari! Voi intradevar ati facut ceva contra braconierilor!

-
SVF
- veteran

presupun ca stiti si cine sunt braconierii din zona Porumbac,nu?E foarte bine ca le confiscati jucariile,dar astia chiar nu pot fi "arsi "si altfel?
-
gigi . 19
- junior

Am decis sa va anunt despre aceste rezultate , nu ca sa va vizati permisele, ci pentru ca si ptr noi a fost o reusita, deoarece doar noi stim cate nopti am pierdut pentru ai casapii pe acesti braconieri din zona Porumbacu.Deci eu in toata activitatea mea nu am intalnit unii mai bine organizati si inteligenti ca acestia.
Noi actiuni am mai avut, plase am mai scos , dar nu am facut public
dar de unde stim noi ca nu sante-ti pe mana cu ei ?
de ce nu le taiati in vazul lumii pe cele scoase ?
-
pescuitorul
- veteran

gigi . 19 scrie:
Gigi.19 daca tu iti bati joc de munca ta eu unul nu o fac.PUNCT.
Da si suntem pe o mana cu ei. Am zis sa mai scoatem si noi plasele , sa inghetam si noi, nu numai ei.Efectiv ni s-a facut mila de ei, saracii.
Ne vedem peste un an, cand se vizeaza permisele.

-
schneider
- utilizator nou

pai voi ca filiala judeteana trebuie si aveti obligatia sa va faceti treaba din ce in ce mai bine si sa prindeti braconierii iar noi ca pescari sportivi trebuie sa ne educam si sa invatam sa practicam catch and release.o poza cu o armata de avati morti pe malul apei nu ne face un mare pescar ci un amic de catarama cu cei ce baga plase .
-
pescuitorul
- veteran

recolta 2012

oare pozele astea educa pe cineva dl. schneider?!!
-
Adrian SB
- veteran

gigi . 19 scrie:Am decis sa va anunt despre aceste rezultate , nu ca sa va vizati permisele, ci pentru ca si ptr noi a fost o reusita, deoarece doar noi stim cate nopti am pierdut pentru ai casapii pe acesti braconieri din zona Porumbacu.Deci eu in toata activitatea mea nu am intalnit unii mai bine organizati si inteligenti ca acestia.
Noi actiuni am mai avut, plase am mai scos , dar nu am facut public
Gigi, chiar nu e cazul.
Mai facem câte o caterinca, da, dar nu depăși măsura.
... si mai ia cartea de gramatica. Auzi aici: "sante-ti". Doua la pret de una.
(Nu gasesc zambaretul cu un glont in tampla, ca ala cu ciocanu e prea bland.)
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!