suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
Adi dragule,te vad in cpntinuare tensionat,spune de cati metri ai nevoie si-ti aduc eu sfoara de pui pe fiecare dala daca vrei .Nu pot aia taia cat putem noi lega 

Asa o fi daca zici tu.Uite ca intre timp am devenit mai atent.Sper va nu e o problema asta.SVF scrie:Cand debita SG tampenii pe aici nu erai la fel de grijulu cu topicul asta.

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Ehh,nici chiar asa.Nu ne prea facem noi probleme din nimicuri.
-
- veteran
Apa era peste toate cotloanele in baraj.acuma intrebarea este cat ramane nivelul mare?cat dureaza sa regleze turbinele alea si dupa ce va scadea nivelul......vor fi mai multe sau mai putine "stuce"?
Va multumim ca azi nu ne-ati luat sfoara de pe dale!
In rest ,inca odata, aveti Raiul pe pamant acolo :peisaj superb ,liniste,pesti ...Ma gandesc sa ma mut in Sibiu!

In rest ,inca odata, aveti Raiul pe pamant acolo :peisaj superb ,liniste,pesti ...Ma gandesc sa ma mut in Sibiu!

si atunci o sa poti lua si tu sfoara altora 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- veteran
Azi in cadrul unei actiuni pe Olt am gasit pe baraj Scoreiu o barca ce plutea in deriva.Am luato si se afla la noi impreuna cu procesul verbal incheiat cu politia.Daca aflati ceva contact la sediu.
Si am mai "gasit" ceva dar nu va spun. Va spun doar ca i-am eliberat.Nenumarati si nemasurati
Si am mai "gasit" ceva dar nu va spun. Va spun doar ca i-am eliberat.Nenumarati si nemasurati

Dar despre indivizii cu masini de AG ce pescuiau duminica in barajul de la Avrig chiar langa hidrocentrala si din gresala au agatat o plasa de ''km'' cu jig-ul si nu au anuntat pe nimeni, ''cica de frica'' dar pana la urma a venit politia ,ce stiti?
Nu cred.Mai bine le dau (si) sapunul...MuskMd scrie:si atunci o sa poti lua si tu sfoara altora