sti cumva ca cat de mult a crescut nivelul apei?mino scrie:Se umple barajul de la sebes de 2-3 zile ....pentru centrat turbine.Dupa podu de la bradu aprope sta apa .
suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: suntem si Sibieni ?
Nihil Sine Deo
Nu stiu dar daca dupa podul de la bradu aproape sta apa ma gandesc ca baltile din baraj sunt inundate.Poate mai scrie careva pe acest subiect .
fir intins !
si daca ar fi fost prima dataSVF scrie:Nu-i corect .Sa bati 150 km si sa-ti fure aia sfoaraDoamne Adi ce-am mai ras desi in momentele alea cred ca faceam spume

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
@ adiwolf
...de acum inainte incearca sa legi 2 (doua) franghii
...poate , poate ramai cu una ...
...de acum inainte incearca sa legi 2 (doua) franghii
...poate , poate ramai cu una ...

Si la voi unde se prind si obletii si se vand pe post de hamsi nu ti s-a furat sfoara?interesant... 

•...¸><((((º>
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg
vrei sa fi mai explicit te rog?!!dorin_sb scrie:Si la voi unde se prind si obletii si se vand pe post de hamsi nu ti s-a furat sfoara?interesant...
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Lasa colegu ca-ti traduc eu ...In particular sa nu sticam topicu oamenilor 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Cand debita SG tampenii pe aici nu erai la fel de grijulu cu topicul asta.
Adi,persoane rau intentionate vei gasi peste tot asa ca poate nu ar strica sa ai doua sfori cum zice si Radu.
Adi,persoane rau intentionate vei gasi peste tot asa ca poate nu ar strica sa ai doua sfori cum zice si Radu.
Aline,
nu's tampit si nici venit pe Olt cu pluta, stiu la ce se refera domnul de mai sus, numai ca asteptam niste explicatii de la el (si stiu de ce le-am cerut)
Ilie,
dragule, stiu bine ca nu exista padure fara uscaturi si poate nu relatam patania mea daca nu avea repetare.
totusi, pentru cine mai are nevoie de franghie sa ma caute in weekend-ul urmator,
nu's tampit si nici venit pe Olt cu pluta, stiu la ce se refera domnul de mai sus, numai ca asteptam niste explicatii de la el (si stiu de ce le-am cerut)
Ilie,
dragule, stiu bine ca nu exista padure fara uscaturi si poate nu relatam patania mea daca nu avea repetare.
totusi, pentru cine mai are nevoie de franghie sa ma caute in weekend-ul urmator,

Miroase a pusca cu aliceadiwolf scrie: totusi, pentru cine mai are nevoie de franghie sa ma caute in weekend-ul urmator,