suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de SVF » 03 Noi 2013, 10:05

Albuletu Alexandru scrie:s-a mai prins... acum stii si tu cum e cu norocul... sa prinzi ziua buna, locul, naluca castigatoare...
spre exemplu acum o saptamana s-au prins la porumbacu numai intr-un loc in jur de 30 de buc. de vreo 6-7 pescari, adica 3-4 buc de fiecare si numai frumoase( sarite de 2 kg). am vazut inclusiv o struna de otel rupta de o ,, batrana doamna ''...
a doua zi in acelasi loc vreo 10 pescari, printre care si eu,( 4 la spinning, restul la stationar) nu am vazut macar un atac, nici pe lingura, nici pe vobler, nici pe altceva...
:lol: :lol: :lol: Sunt convins ca peste noapte nu cresc altele.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 03 Noi 2013, 10:19

Ai dracu pesti, au adoptat o noua tactica...mai nou ataca cu spatele... :lol:
Acum o saptamana la Turnu s-a luat de spate un salau de 6 kg... ieri tot acolo, s-a luat un salau de 5,3 kg ( normal, tot de spate), apoi dupa vreo ora vine un pescar, lanseaza vreo 20 de minute si ia o stiuca la 1,5 kg... pai cum altfel decat de spate? :D
Eu si amicii de pescuit ne-am hotarat ca decat sa luam de spate mai bine lipsa... si n-am luat... nimic ( adica am luat toti o mare m**e :lol: )
Mai bine asa ca pana le prindem noi ele mai pun 1-2 kg pe ele... :)

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Noi 2013, 10:48

Incepe sezonul cand pestele devine mofturos si mananca cu spatele.Dupa cum stim sunt destui "meseriasi" care abia asteapta lucrul asta.Dehhh,ograda fara stapan.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 04 Noi 2013, 00:15

Sorine ai mare dreptate ai vazut ce inseamna sa mergi la pomul laudat.sticlar casa pris aclo de 3 saptamani in coace....dar cand mergi tu...ba viineunu si prine ditamai salaul de spate ba altu ce laseaza de 2 orisi pac stiuca.altii nu merg la pomul laudat ci altundeva si prind 20 ciar dacanu mari,in jur de kg si cu icre.scuze de greseli dar mam saturat de calculator 8 re pe zi si scriu in mare viteza pe tableta la ora asta.ideea este iesea cu amici.......acuma nu ma pot plange xe capturi dar....parca astept mai mult.ica recordu

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Noi 2013, 20:07

astazi am fost din nou in zona Sibiu la pescuit, mai precis la Scorei.
pescuiesc din barca si ca sa pot intra si iesi usor de pe dalele de beton, am legat o franghie pe care am lasato atarnand pe dale in jos.
la ultimele doua partide, inclusiv cea de astazi, cineva a "binevoit" sa isi insuseasca acea franghie !!
pe cel de astazi l-am vazut si este un individ cu un 4x4 (am retinut masina), pe ceilalti nu.
intrebarea mea este, ce sa fac data viitoare, sa pun si un sapun langa sfoara sau un biletel cu "nu fura boule" ?!!
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 16 Noi 2013, 20:25

...Si sa-i scrii cu un cui continuarea de la 4x4 ...= 16! :lol: Eu ti-am zis ca trebuia sa punem un biletel acolo ... :twisted:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 16 Noi 2013, 22:19

adiwolf scrie:astazi am fost din nou in zona Sibiu la pescuit, mai precis la Scorei.
pescuiesc din barca si ca sa pot intra si iesi usor de pe dalele de beton, am legat o franghie pe care am lasato atarnand pe dale in jos.
la ultimele doua partide, inclusiv cea de astazi, cineva a "binevoit" sa isi insuseasca acea franghie !!
pe cel de astazi l-am vazut si este un individ cu un 4x4 (am retinut masina), pe ceilalti nu.
intrebarea mea este, ce sa fac data viitoare, sa pun si un sapun langa sfoara sau un biletel cu "nu fura boule" ?!!
Poate ar trebui sa-ti iei franghia cu tine in barca...atunci nu cred ca o sa-ti mai dispara :D
•...¸><((((º>
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>

http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 16 Noi 2013, 22:29

Se umple barajul de la sebes de 2-3 zile ....pentru centrat turbine.Dupa podu de la bradu aprope sta apa . :roll:
fir intins !

tibster
junior
junior

Mesaj de tibster » 16 Noi 2013, 22:36

dorin_sb scrie: Poate ar trebui sa-ti iei franghia cu tine in barca...atunci nu cred ca o sa-ti mai dispara :D

La ce l-ar mai ajuta la iesire franghia din barca? :)

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 16 Noi 2013, 22:41

Nu-i corect .Sa bati 150 km si sa-ti fure aia sfoara :lol: Doamne Adi ce-am mai ras desi in momentele alea cred ca faceam spume :lol:

Scrie răspuns