Exact asta am xzis.. si eu vad zilnic "aceleasi" textile (in general aceleasi produse)....dar... in fine de cele mai multe ori realitatea arata ca sunt dor niste copii mai mult sau mai putin grosolane..audumbre scrie:Pai de ce ? Ultimile achizitii au fost 3 voblere, o rola de textil si o matrita pentru plumbi de Dunare. Voblerele le-am luat sub pretul pietei(a magazinelor) , textilul la fel , iar de matrita nu mai vorbesc. Sunt fix aceleasi produse pe care le gasim in orice magazin de profil. .....haralambie scrie: Diferrenta este ca la piata gasesti legume si fructe mai bune i mai proaspete decat in magazine!
Aici e invers....
nu zic ca nu exista si mmagazine cinstite...dar...
tocmai ce ziceam.. depinde de magazin.... fiind vorba de hoob eu as cumpara doar de la cei care stiu ce zic si inteleg acest hobby.... nu vanzatori care citesc din schita / manualul produsuluiaudumbre scrie:N-am nimic cu niciun magazin , chiar mi se indoaie de soarta lor.Cand am sunat de exemplu sa intreb de o mulineta , mi s-a raspuns "mai mult decat scrie pe site nu stiu ce sa va zic , e ceea ce vedeti acolo" , cu mentiunea ca pe site nu scria din ce material e corpul mulinetei si nici daca are tambur de rezerva.
Asa ca...a murit evaziunea , traiasca evaziunea !![]()
Fiecare cumpara de unde vrea , de unde poate si cum poate. D'asta e concurenta.
spor la cumparaturi ....dar repet ai grija ce si de unde iei... lumea e plina de binevoitori care iti ofera chilipiruri!