adrian99 scrie:andrei,conform celor spuse de tine pescarii din Romania ar trebui sa cumpere numai de la tarabe.....
Ai dreptate, am exagerat, dar da-mi si mie voie sa nu fiu de acord sa ingrop Targ-ul doar ptr ca nu are 700 ha si Titi-car cu stewardese sa te plimbe intre pavilioanele expozitionale sau ca nu are 1.375.862,321 de noutati, precum Salonul auto de la Geneva. Si nu cred ca am sugerat sa cumparam doar de la tarabe. Asta doar daca tu nu-i consideri pe ce-i cativa expozanti , pomeniti de mine, tarab-isti.
In apararea mea , as putea sa raspund ca din ce spui tu , pare ca ar trebui toti sa cumparam doar Magabas-uri.
In conditiile in care piata de profil e aproape inghetata, iar "noi" cumparam "de dincolo" ptr ca e mai ieftin, dar incurajam evaziunea fiscala, mi se pare absolut admirabil faptul ca sunt cativa care se tin cu dintii sa reziste pe piata asta de kk si platesc si chirii la targuri ca sa ne arate si noutatile lor , e drept, numarate pe degetele de la o mana. Si incearca sa ne determine sa nu cumparam de la "tarabe"
Ceea ce am vrut eu sa spun in prima postare, era faptul ca , oricat de nemultumit ai fii, era imposibil sa nu gasesti "un" ceva care sa-ti faca o impresie cat de cat buna, chiar daca nu era ultima noutate.