Asa o zis si Gerula..Pentru ca daca eu nu as posta aici, voi ati fi niste nimeni.
Si se facura ani buni de cind nu-i mai ...piscaleste..nimeni pe la sit ..

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Asa o zis si Gerula..Pentru ca daca eu nu as posta aici, voi ati fi niste nimeni.
semlecangheorghe scrie:Cine face legea??boistean scrie:asta ziceam si eu Bogdan, mai sus. degeaba vrem alta legislatie in domeniu, daca nici din cea actuala ce este bun nu se respecta - pe de o parte de marea majoritate a pescarilor, pe de alta parte de catre asociatiile care pastoresc apele.
legea nu s-a respectat si nu se respecta - cu mici exceptii menite sa intareasca regula - incepand de la pescari, pana la cei e sus, care s-au metamorfozat in lupi, paznici la oi. ca peste tot, acolo unde apare banul si interesul, s-a dus dracului toata corectitudinea.
ma intreb prin ce mecanism i-am putea noi determina sa respecte legea...
Exact cei care o incalca..si nu-i de mirare...deoarece le fac in folosul propriu..atunci,cum sa-i determini sa aplice legea..??Cine afirma asa ceva....
Fa ceva care sa mearga bine si iti garantez ca vei gasi si pe altii care te vor urma!![]()
fie nu stie ce vorbeste,fie este un slogan cu care manipuleaza...
Dar zonele astea "no fishing" cine le controleaza? Si mai ales, cine le va respecta? Pensionarul care pescuieste zilnic la cativa km de casa, pescarul somer care merge zi di zi la peste, in lipsa altei ocupatii, aia cu relatii si jipane care nu respecta nici o lege?MuskMd scrie:ingradirea nu cred ca e posibila in schimb sa-au pai vazut si prin alte parti zone declarate no fishing . Ce , nu ar fi misto sa se dea lege si sa zica f clar de la km x la km y e interzis pescuitul prin metoda Z tot timpul anului ..... ?