pescuitorul scrie:In ceea ce priveste oamenii care au fost sanctionati inca se pare ca e un mare mister.Ba ca ajvps nu face nimic si e plin de braconieri, ba ca se dau amenzi oamenilor care nu trebuie, ba ca de ce i s-a dat o amenda de cateva sute sau mii lei, ba ca trebuie rasi toti oamenii care pescuiesc pana la un metru de fiecare din cei care scriu-legiuitorul trebuind sa ghiceasca ca el este, din 1000 de pescari, omul cu constiinta cea mai curata.In concluzie ce se vrea de catre pescari?
cine sa fie controlat, cine sa fie primul controlat, cine sa primeasca amenda si cine avertisment, cui sa i se masoare pestele si cui nu, cui sa i se nr carligele si cui nu, si multe alte probleme intalnite sau ridicate de pescari.Incercati sa rezolvati aceasta ecuatie ,practic ,cand mergeti intr-un control si gasiti 40 de pescari cum sunt la Turnu Rosu sau Avrig.Si mai luati in considerare ca noi suntem maxim 4 oameni si faptul ca unii dintre cei 40 au si santinela de a anunta eventualul control.
PS:
iar poza postata mai sus e de rea credinta si dezinformare.Este un loc de pescuit cautat de pescari iarna, caci acolo ierneaza pestele.Oamenii pescuiesc la pluta.Ptr linistea celui care a facut poza il astept la sediu sa imi propuna o ora si o zi si vom merge impreuna.Il asigur ca cel./cei care vor fi prinsi la hata vor primi ca si pana acum dosar penal.

Domnule ,,Pescuitorul'' cu toate ca nu eu am postat poza , ci un prieten al meu, membru al acestui forum, imi permit sa va contrazic, as spune chiar ,,cu tarie''.... nimeni nu incearca sa dezinformeze pe nimeni si nimeni nu are nici un interes sa faca lucruri de rea credinta( cand spun nimeni ma refer la cel care a postat poza si eu)...
nu va cunosc si nici dumneavoastra nu ma cunoasteti asa ca ma abtin sa fac anumite afirmatii...
va spun doar atat: daca credeti ca cei 44 de pescati surprinsi in poza pescuiesc normal la pluta, atunci dumneavostra sunteti cel
dezinformat. cum puteti spune ca pescuiesc normal la pluta atata timp cat nu au momeala in carlig( eu nu am vazut sa aiba) si atat timp cat folosecs ori carlige suparadimensionate ori un carlig si putin mai jos o ancora mica... de cand se da la scobar cu carlig de 0/2 ???? de cand se pun triple, fie ele cat de mici pe linia principala la pescuitul scobarului??? s-a inventat vreo noua tehnica si nu stiu eu?
mai am o intrebare: daca oamenilor chiar le trage pestele normal, la carlic cu momeala, cum se face ca niciodata sau aproape niciodata pestele nu e prins de gura, ci numai de burta sau de coada sau de spate etc.?????
Dumneavoastra spuneti ca arunca pluta in balta si asteapta si dupa o perioada inteapa ca si cand le-ar fi tras pestele etc.... nu-i puteti verifica, de acord, daca chiar le-a tras sau li s-a parut, de asemenea nu le puteti impune cat de tare sa intepe sau de incet, inca o data de acord, insa va spun, si-mi pare rau ca nu am filmat, ca cei mai multi nu se sinchisesc nici macar asa, de fantezie, sa lase pluta sa zaca putin pe apa... arunca si trag ca hatatii adevarati- va intreb atunci care este diferenta ca au carlig sau au tripla...
daca-mi spuneati ca nu aveti puterea sa faceti nimic, ca nu va ajuta legea va credeam... dar ca ,,Este un loc de pescuit cautat de pescari iarna, caci acolo ierneaza pestele.
Oamenii pescuiesc la pluta...'' este penibil... cu cine credeti ca vorbiti?? cu copii de gradinita pe care puteti sa-i prostiti oricum???
nu stiu cum aveti tupeul sa faceti asemenea afirmatie cand toata lumea stie ca in acest loc se harponeaza si se jepcuieste in draci