Stiuca 18.5 kg

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 29 Oct 2005, 11:40

am vazut eu emisiunea. parea destul de interesanta, a fost dedicata in totalitate spinning'ului, interviuri cu viorel teleianu, imagini de la concursuri, imagini de pe o balta langa bucuresti unde se pescuiau bibani si strapazani mititei la jig, tot pestele eliberat, educativ etc.

iar imaginile cu stiuca erau filmate de un amator la sfarsitul drillului. autorul capturii spunea ca a fost prinsa la oscilanta, pe balta Facau.

musKloiu, incearca sa strangi si tu toate ideile intr'un singur mesaj cat de cat coerent, te rugam frumos. 3-4 mesaje succesive sunt deranjante.

Sandu Manu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Sandu Manu » 29 Oct 2005, 18:02

In lipsa de tigaie te anunt ca am naturalizat-o.Vizionarea decembrie.

P.S. pt MusKloiu

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 29 Oct 2005, 18:08

Sandu:bine ai venit printre noi,daca tu esti cel in rolul principal,cel discutat aici,te rog povesteste-ne si noua cum a fost,drill,unde,la ce,daca nu e secret.
Mersi. :D
PS:felicitari pentru captura.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 29 Oct 2005, 22:37

todi o sa incerc shi in momentul cand voi avea o privire exoftalmica o sa vars tot ce am strans in mine... :lol: :lol: :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 29 Oct 2005, 22:40

cum adica ai naturalizat-o ?....in frigider shi o scotzi de revelion?:)
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

iulian_bud
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iulian_bud » 30 Oct 2005, 06:57

Bai, Mister Muscolo te-ai ofticat ca n-ai prins-o tu sau care este problema ta.
C***t in traista!

vito
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de vito » 30 Oct 2005, 08:07

L-as intreba dl.Sandu Manu ce tip,culore,marime,greutate si ce firma a fost oscilanta care a prins stiuca aceea uriasa :)

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 30 Oct 2005, 09:07

vito scrie:L-as intreba dl.Sandu Manu ce tip,culore,marime,greutate si ce firma a fost oscilanta care a prins stiuca aceea uriasa :)
Daca te-ai fi uitat la emisiunea acelui post de{ *****} care nu face emisiuni pe placul pescarilor............. ai fi vazut ca oscilanta era una de la gipo si ca sandu ia dat si gramajul 11Gr. Un proverb Romanesc spune asa:
Fructele la care nu poti sa ajungi sunt intotdeauna ACRE asa suntem noim pescarii tot ce a prins altii este poveste,este trucata nu este,etc.etc.
Stiuca a mers la impaiat si de aia va fi gata in Decembrie.
Cum ati vrea voi sa fie emisiunile pentru pescarii???? si cum contribuiti la asta????stiti voi cum se fac emisiunile despre pescuit la posturile TV???
Emisiuni care nu aduc bani deci profit pentru posturile de TV nici macar din reclame???si se fac doar de niste oameni inimosi care pun suflet si bani,da bani pentru ca merg pe benzina lor,cu masina lor ca sa faca o emisiune de {*****} cum zic uni...
Pacat, mare pacat,ca suntem asa de rai in loc sa ne bucuram de bucuria unui pescar care a prins pestele vieti lui.........................

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 30 Oct 2005, 09:22

musKloiu scrie:probabil k taximetristul sh-ia incins tigaia shi a crapat toata familia de stiuk prajita....prinsa pe o balta a unei asociatzii de pescuit sportiv.....cu interdictzie la a fi pescuita in afara concursurilor.........Voi va datzi seama k pe el nu la interesat nici macar omologarea recordului............ Laughing :lol:
In primul rind nu este taximetrist,in al doilea rind stiuka a plecat la impaiat.
Si in al treilea e adevarat ca nu l-a interesat omologarea,omul nu este asa de meserias ca tine si nu il intereseaza celebritatea sau sa ramina in analele spiningului ca pescarul care a prins cea mai mare stiuca de la noi.
Nea Sandu s-a multumit ca dumnezeu ia dat ocazia sa prinda captura vieti lui si a hotarit sa o impaieze si sa o pastreze,asa ca sa-si aduca aminte mereu cind se uita la ea ca sa aflat printre putini norocosi sau ajutati de soarta sa prinda asa ceva.
Omu nu vrea afirmare,inca nu si-a revenit din fericirea care la facut celebru si nu-si da seama ce se petrece........
Asta se cheama in umila mea gindire MODESTIE si as vrea ca cei ce se simt lezati de mesajele mele,acesta si cel anterior ii rog sa ma critice sau sa ma injure pe privat ca sa nu stricam acest topic.
Multumesc pentru intelegere.
Nea Sandu BRAVO DOMLE bravo meriti tot respectul chiar si de la cei circotasi care in sinea lor zic acelas lucru BRAVO LUI dar nu recunosc asta niciodata.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 30 Oct 2005, 09:48

La cat suntem noi de "latini",era normal ca o asemenea captura sa aiba si comentarii de acelasi nivel.Eu,personal,il felicit pe posesorul unui asemenea exemplar,cu mentiunea,ca eu i-as fi dat drumul ptr ca sa se bucure si altii de un trofeu asa de ravnit,ca sa nu ma vb ca poate atingea o greutate mai mare si poate ca merita sa traiasca si ptr ca sa intretina visurile pescarilor care bateau malurile acelei balti. :roll:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Scrie răspuns