Stiuca 18.5 kg
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
din intamplare , mai Michael !
habar n-aveam de stiuca asta de care vb. voi aici si nici nu stiu daca e aia de pe otv si nici nu stiu unde era doar am dat aiurea pe otv si flendarea un tip in brate o stiuca adevarata si cam atat .
daca e aia pe care o topicuiti aici habar n-am .
oricum respecte celui ce a prinso .
habar n-aveam de stiuca asta de care vb. voi aici si nici nu stiu daca e aia de pe otv si nici nu stiu unde era doar am dat aiurea pe otv si flendarea un tip in brate o stiuca adevarata si cam atat .
daca e aia pe care o topicuiti aici habar n-am .
oricum respecte celui ce a prinso .
Pentru cei care-si mai aduc aminte de "una pe zi - de Matty".
Avea o caricatura cu un pescar care avea alaturi o stiuca cam cat un camion, tocmai prinsa. Un alt pescar, trecand pe-acolo spune:
-FRUMUSHICA, NU ZIC NU...
As da (aproape) orice sa prind una macar jumate din cea de care se vb. pe-aici.
Bravo pescarului!! (indiferent de regimul baltii, lipsa aparatului foto pe balta, etc....)
Avea o caricatura cu un pescar care avea alaturi o stiuca cam cat un camion, tocmai prinsa. Un alt pescar, trecand pe-acolo spune:
-FRUMUSHICA, NU ZIC NU...

As da (aproape) orice sa prind una macar jumate din cea de care se vb. pe-aici.
Bravo pescarului!! (indiferent de regimul baltii, lipsa aparatului foto pe balta, etc....)
am vazut shi eu poza cu taximetristul....pare reala .....k sa-i apreciem dimensiunea tre sa alergam prin Bucuresti sa-l masuram pe om...
oricum felicitari k a driluit-o..shi un sincer HUOOOOOO pt. k a mankt-o.......intrebarea mea este:"cum se poate pescui pe balta FACAU in conditziile in care balta este oprita spre a fi pescuita sportiv shi declarata de catre asociatzia AGVP-sista Diana k balta pt. concursuri in anul de gratzie 2005?"..............

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
asa este muskloiule,chiar nu-l urmaresc,dar din lipsa de emisiuni despre pescuit,mai bag si eu cate un ochi cand apuc...oricum nu cred ca cazul sa cataloghezi oamenii dupa postul pe care-l urmaresc...parerea meamusKloiu scrie:Michael nu pot sa ma laud ca le stiu pe toate....chiar ma declar un ignorant in general.....da tre sa recunosti shi tu k nu este post TV care sa faca o emisiune asha cum ne-am dori noi peskricii sportivi.......

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Pai io cred ca a nu pot sa am noroc de irlandeze de la Gipo
de fiecare data cand mai iau una in cel mult doua partide o pierd. In doua zile de pescuit am lasat doua bucati, cate una pe zi, pe cand alte lingurite nu se agata nici d'a draq!!
Si totusi, pana la urma la ce a fost prinsa stiuk, la artificiale sau la viu??

Si totusi, pana la urma la ce a fost prinsa stiuk, la artificiale sau la viu??

Nu stiam de topicu asta , dar acu mi dau seama ca stiuca ce am vazuto pe otv e cea de care tot vb. aici .musKloiu scrie:am vazut shi eu poza cu taximetristul....pare reala .....k sa-i apreciem dimensiunea tre sa alergam prin Bucuresti sa-l masuram pe om...oricum felicitari k a driluit-o..shi un sincer HUOOOOOO pt. k a mankt-o.......intrebarea mea este:"cum se poate pescui pe balta FACAU in conditziile in care balta este oprita spre a fi pescuita sportiv shi declarata de catre asociatzia AGVP-sista Diana k balta pt. concursuri in anul de gratzie 2005?"..............
Dupa ochiul meu cred ca avea 18 . 5 kile .,
Era intradevar bigfuckingmobydickpike .
Acu nu stiu de ce tot o dati ca poate ca nu era adevarat ca poate masuram pigmei sa crestem zmei , cand aia era reala + deasta nu inteleg de ce altii is de **** daca cumva s-ar uita la otv !!!

iar daca cumva uni se uita sau nu sa nu se uite de fapt ca poate se confirma vestea ??
pana acum nu am citit decat ultima pagina a topicului , dar la sugestile cuiva am citito si pe cea anterioara si nu prea suna bine caracterizarea omului dupa postul tv la care se uita sau la ce mama dracu se uita .
Uite cand se adevereste un zvon si cineva a vazut din pura intamplare treaba si e confirmata , initiatorii necrezatori nu se mai uita la tv ca e post de rahat si nu vor sa fie si ei la fel .....
Intodeauna cand unul apre cu un peste neobisnuit de mare pt. alti pescari trebe' atacat sau lovit cu paru .
Sau e aceea invidie care de obicei la noi la rom. e la moda .
Asha shi tu ce vrei sa spui Calone k am fi noi invidioshi?
...sa se uite cine vrea la ce vrea shi-mi cer scuze dak am fost greshit intzeles.....nu ma intereseaza sa scot in evidentza un post TV sau altul.....vroiam doar sa spun k nu exista post TV care sa vbeask pe limba noastra..........

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....