Stiuca 18.5 kg

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 27 Oct 2005, 21:08

Traim intr-o tzara libera....orice kkt de post ishi are *** lui de consumator........ :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 27 Oct 2005, 21:12

De acord ca Oglinda tieve este de doi bani da cred ca emisiunea cu pricina ar merita vazuta, si numa' pentru faptu de a vedea imagini din timpul drilului... :shock:
Imagine

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 27 Oct 2005, 21:21

vizionare placuta..... :wink:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 27 Oct 2005, 21:25

de fapt cred k io vbesc prostii.....nici un post TV din tzara noastra ...de maron....nu face o emisiune despre pescuitul sportiv ......... :lol:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 27 Oct 2005, 21:37

ma uit la Xtv shi-mi explik unu cum se face bibanul saramura......dupa kre dau pe TVR-x shi-l vad pe unu kre-mi explik cum prinde el krashei shi-mi spune cum ii opreshte pt familia lui......in Delta Dunarii....... :shock: ...shi-mi aduc aminte de unu kre dadea cu "pushcleta" la TV......mi se face greatza shi....ma duc la pescuit.......

doc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doc » 28 Oct 2005, 02:29

[quote="costi"]Sincer, nu m-am uitat in viata mela la OTV, insa sigur o sa incerc daca o sa fiu acasa sa vad emisiunea. Din pacate la mine vineri e zi libera deci SUNT LA PESCUIT![/quote] :

[size=18][/size]fericitule :evil: :evil: :evil:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 28 Oct 2005, 07:14

costi scrie:De acord ca Oglinda tieve este de doi bani da cred ca emisiunea cu pricina ar merita vazuta, si numa' pentru faptu de a vedea imagini din timpul drilului... :shock:
N-a zis nimeni ca pe zero TV arata drilul. Ca daca n-au avut aparat foto a balta, n-au avut nici camera. Eu am inteles ca arata imagini cu stiuca, poate tot in bucatarie, si interviu cu nenea ala care a mancat-o. Dupa cat de veridice sunt si restul stirilor de la zero TV ...

george.
junior
junior

Mesaj de george. » 28 Oct 2005, 07:37

filmul serial o sa contina :Cu stiuca in bucatarie ,cu ea in pat ,sub pat,in cuptor,in timp ce eu ardeam si finalul drill in timp ce maninc.O sa fie invitata la Dan Diaconescu dupa aia sa prezinte etapele prin care a trecut...Senzational noi dezvaluiri :lol:. Asteptam cu interes.

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 28 Oct 2005, 08:35

george. scrie:stai stai e 10 mil pe Cornetu.Ma duc sa caut citi cm creste stiuca pe an.Cat despre Cornetu informez ca detin informatii 'secrete' de locuri de pescuit fara plata unde chiar se prinde salau si somn.
Facem un schimb de informatii? :wink:
Zic si eu daca zici si tu!!!
armand.cornaciu@gmail.com
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 28 Oct 2005, 08:45

[quote="costi"]Cat despre stiuk de op'shpe kile nu stiu de ce toata lume de cate ori apare cate un exemplar de genul asta sar sa afirme ca ori e poza e trucata, ori e braconat, ori la catigat la LOTO :twisted:
quote]

Costi! Cum am mai spus nu am nimik cu pescarii care prind capturi capitale! Mi se pare insa suspect ca fix atunci cand prinzi un peste foarte mare nu ai un aparat prin preajma, sau ii faci o poza aiurea, sau il pozezi dupa ce ii dai matele afara, sau pui o poza decupata ca....aveai o pata pe capot si tot asa.
Pestii capitali nu se prin din greseala!!! Nu prinzi o stiuca de 18 kg pescuid dupa clean cu mono de 0.14.
nu prinzi un somn de 100 de kg ca ti-a atacat oblete prins la varga....
Acum cand orice aurolac are camera foto la mobil mi-e greu sa cred ca nu poti obtine o poza de calitate!!!
Din cauza asta sunt inca circumspect!!!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Scrie răspuns