Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Calone
- veteran

musKloiu scrie:"Cred ca ati cam luat-o pe aratura. Unii chiar prind pesti adevarati. In Romania inca mai sunt pesti adevarati, pe care unii dintre noi ii vor prinde.
De unde atata invidie "
Da asha este
shi ai uitat k tzara noastra are cei mai frumoshi muntzi mari shi oceane.....

shi k probabil aci in spatziul mioritic s-au nascut peskricii......

Nu am uitat , numai tu cred ca ai uitat . Ca doar vad ca esti din " Kpitala " si uiti sa mai iesi in provincie . Nu stiu de unde conduci atata rautate si dupa ce ai vazut acolo mic si ascuns doar ca nu recunosti acest fapt ca acel om chiar a prins un peste demn de respectul tuturor , mai putin de al tau .
Cred ca ti s-a albit putin ciocu la stiuca lui nenea asta ce a prinso .
Iar cand te hotarasti sa iesi putin din " kapitala " sa ne spui si noua sa ti facem o baita asa tomnatica pentru spalarea pacatelor sa vezi ce dulce e apa de provincie ....

Asta
exoftalmic vorbind .
-
Calone
- veteran

leba scrie:Calone scrie:Daca vorbiti de stiuca aia imensa , eu va zic ca azi am vazuto la otv si era super mare .
si bineinteles reala
mai, nea Calone... pai zi-ne si noua ceva detalii.. dak tot ai urmarit zerotv
big mumma...a intrat la viu? k dak a luat-o la naluci... e tare colegul!
si pana la urma... pe ce balta a luat-o?

Tie nu stiu sa ti raspund ca nu am vazut emisiunea de la inceput !
Parca ziceai ca poza e trucata ...
Vad ca si tu esti indoielnic , dar te pot lamuri ceva .... nu sunt prieten si nici nu il cunosc pe autor .
In sinea ta acolo unde numai tu sti ce e ravnesti si tu la asa ceva .... las ca poate va veni odata si la mine
Si acum te las pe tine sa te gandesti la ce oare o fi prinso si unde si cand si cum a driluito , etc ..
-
Luci
- veteran

Mie unuia, mi-a placut pescarul, sportiv, modest, deloc tamtam cum e genul la multi alde Tibanu'. Pestele l-am vazut azi la televizor, o stiuca superba, un animal demn de tot respectul.
Indiferent daca s-a prins la viu(cum "acuza" unii) sau la naluca, pestele a fost prins cu martori ( asa se vedea in emisiune ) si sunt convins ca s-a prins in mod sportiv si legal..
Mi-ar placea sa fie pescari ca dl Sandu, ar creste nivelul romanilor nostrii si am mai scapa de traistarii traditionali.
-
mrvily
- Moderator

-
Constat cu stupoare ca nu m-a injurat nimeni {INCA} drept va spun ma asteptam la atacuri de genul:postul ala tv,ce stii tu de cum se fac emisiunile TV,ce stii tu de spining,ai vazuto tu,etc.etc.etc.
Nu sa intimplat asa cea ce denota ca in spusele mele exista ceva,ceva adevaruri si ca mare parte dintre noi am realizat ca un om,un semen deal nostru a prins un trofeu rivnit de toti pescari si ca este demn de respect.
Daca omul,nea Sandu,nu s-a gindit la omologare este si pentru ca nici azi n-ui vine sa creada ca a prins acel monstru chiar el.
Inca se mai intreaba daca este adevarat sau viseaza,faptul ca noi aici comentam,il va face sa-si dea seama ca e adevarat.
Faptul ca nu ia dat drumul o putem pune pe seama faptului ca stiuca era destul de batrina si cine stie cum ar fi sfirsit.
Asa impaiata va exista si va bucura ochi multor pescari,va aprinde vise in sufletul multora dintre noi,eu unul cred ca a facut bine ca s-a gindit sa o impaieze sa ramina amintire a faptului ca si la noi exista pesti demni de luat in seama si pescari modesti demni de tot respectul.
-
musKloiu
- veteran

Pt. Calone:
Nu este vorba de invidie sau rautate in ce am scris,il felicit sincer pe nea Sandu pentru captura, asa este pe forum ne exprimam diferit, avem pareri diferite ne incontram in vorbe tocmai pentru a ne lamuri cu un subiect sau altul...ce sens ar mai avea forumul fara asta?
Singura mea parere de rau este faptul ca nu a fost omologat recordul...ar fi fost frumos.
PS: facem shi baitza da sari tu primul

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
-
Michael
- Moderator

musKloiu scrie:Pt. Calone:
Nu este vorba de invidie sau rautate in ce am scris,il felicit sincer pe nea Sandu pentru captura...
siiiigur ca da,de aceea l-ai mistocarit pana acum,sa fim seriosi...de fapt fii tu mai serios,vad ca ai trecut de pubertate
citeste-mi semnatura,am scris-o pentru unii ca tine

-
Calone
- veteran

Hai sa inchei si eu cu acest topic !
@ muskloiu
Daca cat de cat ti-ai analiza postarile anterioare ai constata ca esti mai schimbator decat timpul probabil . Stiu ca ai personalitati multiple si ca ai facut omu cu ou si otet nemastiind nici tu cate si cum le-ai bagat .
Acu cu baitza : Nu era vorba de o simpla baitza ci am vrut sa te botez precum l-a botezat Ioan pe Cristos in Iordan ca poate asa scapai de bube .
Dar un lucru-mi place la tine ca o dai cu -----

----- tot timpul .
ESTI TARE . Iar eu la dumele tale o pun pe nevastamea sa ma gadile sa pot rade si eu .
@ Sandu Manu
Felicitari pt. captura !!!
Un sfat :
In loc sa naturalizati monstrul mai bine ati fi apelat la o cunostiinta care poseda o piscina , unde ati fi putut da drumul stiucii in libertate . Apoi trebuia sa fi invitat toti carcotasii astia sa o prinda ei si astfel poate vreunul dintre dansii ar fi fost multumit .
-
Michael
- Moderator

-
musKloiu
- veteran

Maikmea Michaele ...ce exprimare filozofica ai zamislit... o sa iau o pauza in a mai accesa acest forum trist shi incordat

, in ideea de a medita "la semnatura ta",o sa dureze ceva timp pentru ca eu la pubertate nu am o minte asha agera k a dumitale ....cum shanse de a mai accesa acest forum sunt 0.001% iti urez tzie shi celor ca tine :periere placuta,bafta shi mult succes!!!!

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
-
Michael
- Moderator

tnx,alles gutte.