vezi ca nu e peste tot asadanone scrie:Am frecventat mai mult apele de munte cu taxa la RNP. Daca ai sau nu ai permis ANPA nici nu-i intereseaza daca platesti la ei taxa.
Permis pescuit 2012!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
In clisura!MuskMd scrie:vezi ca nu e peste tot asadanone scrie:Am frecventat mai mult apele de munte cu taxa la RNP. Daca ai sau nu ai permis ANPA nici nu-i intereseaza daca platesti la ei taxa., e bun si anpa-ul ala pe undeva.....
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
Andrei Spaniol
- utilizator nou

Si cei care vor sa pescuiasca dupa sarbatori, pe apele statului, ce fac daca nu au permisele avizate pe 2012?old_radu scrie:...si ce ?APSHD scrie:Saptamina trecuta am avut o discutie cu conducerea ANPA pe aceasta tema iar raspunsul lor a fost naucitor:
Ce te grabasti asa de repede de parca nu este timp pina in aprilie sa apara Permisele
...nu au dreptate ?
...in ultimi ani asta a fost regula , chiar vreti s-o schimbati acum ?
...rog un moderator sa "inghete" subiectul pana la sfarsitul lunii martie 2012
Daca nu au umblat controale tot anul (cel putin la mine) nu cred ca o sa umble nici dupa sarbatori, mai ales pe frig si vreme urata. Daca totusi umbla si ai permisul pe anul trecut eu cred e de ajuns avand in vedere ca cele noi inca nu sunt.Andrei Spaniol scrie:Si cei care vor sa pescuiasca dupa sarbatori, pe apele statului, ce fac daca nu au permisele avizate pe 2012?old_radu scrie:...si ce ?APSHD scrie:Saptamina trecuta am avut o discutie cu conducerea ANPA pe aceasta tema iar raspunsul lor a fost naucitor:
Ce te grabasti asa de repede de parca nu este timp pina in aprilie sa apara Permisele
...nu au dreptate ?
...in ultimi ani asta a fost regula , chiar vreti s-o schimbati acum ?
...rog un moderator sa "inghete" subiectul pana la sfarsitul lunii martie 2012
-
Andrei Spaniol
- utilizator nou

-
Andrei Spaniol
- utilizator nou

-
Andrei Spaniol
- utilizator nou