este peste domlee!!!???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adrian frunza
veteran
veteran

este peste domlee!!!???

Mesaj de adrian frunza » 27 Sep 2005, 11:14

salut.recent am avut o discutie cu un proprietar de magazin de pescuit(pescarul roman),recent apucat de activitatea competitionala(stationar).a afirmat ca in vara asta la un concurs la calarasi doi pescari profesionisti!!!!(adanc!!), au prins intr-o ora 15 -20 kg de salau de om ,bucati la 1-2 kg .la replica mea ca pun in pericol specia ,mi-a raspuns ca si el a luat 100 de kg de stiuca dar le-a eliberat in buna parte ,fiind unul dintre putinii care fac acest lucru .
domnilor din calarasi ,s-a spart tava cu peste la voi in targ ,sau trebuie internat mitomanul ? oricum daca pui botu' la prostiile astuia ,te sui in masina si fugi la calarasi.locul cica se cheama "canalul siderurgic",va dati seama ,numa' peste ruginit.acuma daca v-am dat pontu",astept raspunsuri competente si serioase ca de idiotenii sunt satul.multumesc anticipat.
walleye

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 27 Sep 2005, 11:20

Adrian,
Alaturi de faza cu scafandrii speriati care jura ca nu mai intra acolo , e si asta cu AAAAAARE DOMLE BALTA PESTE ......MAAAAAAAAAARE .....S-A PRINS AICI PESTE MAAAAAAAAAAARE.....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

todi
veteran
veteran

Re: este peste domlee!!!???

Mesaj de todi » 27 Sep 2005, 11:55

[quote="adrian frunza"]....au prins intr-o ora 15 -20 kg de salau de om ,bucati la 1-2 kg [/quote]

nu se poate numai bucati de 1-2 kg :lol: cand e cocolos iei si strapazan FARA DISCUTIE

locatia n'o stiu, dar cantitatea nu e extraordinara. Se poate si mai bine.

Numai bine!

alec
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alec » 27 Sep 2005, 12:38

adriane, banuiesc ca omul ti-a si zis cu ce sa pescuiesti (sau cu ce a pescuit el) doar e patron de magazin de pescuit...nu crezi ca asta era ideea?? :D
sa cumperi si tu niste linguritze si shaduri "norocoase" cu care sa prinzi suta de kile de stiuci ori salai??? :wink: :D

Cristi_Aron
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Cristi_Aron » 27 Sep 2005, 12:48

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Intamplator, sunt din Calarasi, iar pe canalul siderurgic, (canalul care facea odata legatura dintre combinat si bratul borcea pentru aprovizionarea cu materii prime) n-am vazut in viata niciodata nimic altceva in afara de guvizi , bibanasi, si niscai carasei si ciortanasi omorati cu nemiluita primavara si toamna la gura de varsare a canalului in Borcea.

Intradevar, se pare ca au fost organizate cateva competitii de stationar pe canal....candva.

Canalul este concesionat (probabil) pe toata lungimea si latimea lui, fiind, in consecinta, plin de plase in toate directiile, plase care sunt "vamuite" de doua (2) ori pe zi!

In concluzie: daca ajungeti in zona, deplasati-va un kilometru doi si ajungeti la Dunare. Macar acolo stiti cum trebuie abordata problema.

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 27 Sep 2005, 17:11

salut.prompta replica ,imi place.e clar tipul e mitoman ,tre sa-i facem acte.pe de alta parte avem nevoie si de astia ca sa iesim in evidenta noi aia seriosii.
todi am o intrebare intima:ce a insemnat mai bine vara asta la salau?
ce cantitate? piesa cea mai mare ?viu sau cauciuc? de cate ori ? in ce perioada?
daca esti timid treci pe privat si iti comunic si datele mele.
nu in ultimul rand,am avut partide de exceptie fara strapazani,numai grosi.
walleye

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 27 Sep 2005, 20:11

vara asta in sfarsitul lui mai, o partida intr'o jumatate de ora seara cu 10 pesti, pana in 15 kg, iar dimineata la fel si ca numar si cantitate. n'am putut da noaptea din cauza unei vidre care ne'a tot gonit din zona. totalul il faci tu, nimic mai mare de 2 kg in partida aia. cel mai cinstit anul asta putin peste 3 kg. dau exclusiv la plastic, iar faza cu numa' grosi inca nu mi s'a intamplat :oops:

Numai bine!

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 27 Sep 2005, 20:42

d-le adrian ,dar de faza cu salaul de anul trecut nu v-a spus-o?am inteles ca au luat pe baraj la orbeni ,anul trecut prin toamna ,tot cam vreo 100 de kg salau.asta cu stiuca ,nu era de la mila 23?

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 28 Sep 2005, 07:02

salut.todi ,partida a fost de fapt doua partide,dar oricum a fost reusita .ce ai prins femele sau masculi?SI CE VA FACEA VIDRA ? sarea la om?e prima data cand aud asa ceva .vidra e de obicei f timida ,dar curioasa .
care sunt plasticele tale preferate si pe ce criterii le alegi?
walleye

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 28 Sep 2005, 07:52

salut d-le grama v.anul trecut s-au luat cantitati mari in toamna ,nu pe baraj ci pe un grind in mijlocul lacului ,pe apa de 8-9 m.locul a fost desconspirat de niste laudarosi si rezultatul a fost ca tot aburiciul a prins peste.fratii lozinca fac parte dintre ei,a fost un fel de parastas dar in loc de coliva a fost salau.balciul a tinut cam o saptamana .mare parte din personajele prezente la parastas imi sunt cunoscute,iar anul acesta traiesc din amintiri.
treaba cu 100 de kile face parte din recuzita celebrului cuplu de pescari romani si deja au drepturi de autor pe aceasta telenovela.daca nu ar elibera mare parte din aceste cantitati imaginare ar trebui sa-si faca cherhana sau fabrica de conserve virtuala.oricum goangele lor ne fac sa ne simtim mai putin mincinosi si asta ne da un sentiment de usurare....
ca o dovada a maiestriei pescaresti de care da dovada, florin afirma anul trecut, ca el stie ,cand pleaca de acasa ,ce culori de cauciuce va folosi pe apa .adevarul e dincolo de noi.
walleye

Scrie răspuns