este peste domlee!!!???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 30 Sep 2005, 11:21

Salut Todi!
In postul de mai sus nu citam din carti ci vorbeam despre lucruri verificate pe balta. Nu am spus ca salaii mari ar fi solitari, din potriva stiu sigur ca salailor de dimensiuni apropiate le place sa vaneze impreuna. Insist pe chestia cu bancuri de dimensiuni apropiate din 2 motive: 1) De mai multe ori mi s-a intamplat ca intr-un loc sa prind strapi si cativa metri mai incolo mai multe bucati de dimensiuni simtitor mai mari. 2)Salaul mare papa strapi!! :wink:
Nu vreau sa intru in polemica cu tine, vreau doar sa imi sustin punctul de vedere.
Poate impartasesti si tu cateva locatii de salau...
PS: Mi-ar palca sa gasesc un banc cu bucati de 7-8 KG! :)
Spining....Prea bun ca sa fie light...

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 30 Sep 2005, 12:16

Armand scrie:Salut Todi!
In postul de mai sus nu citam din carti ci vorbeam despre lucruri verificate pe balta. Nu am spus ca salaii mari ar fi solitari, din potriva stiu sigur ca salailor de dimensiuni apropiate le place sa vaneze impreuna. Insist pe chestia cu bancuri de dimensiuni apropiate din 2 motive: 1) De mai multe ori mi s-a intamplat ca intr-un loc sa prind strapi si cativa metri mai incolo mai multe bucati de dimensiuni simtitor mai mari. 2)Salaul mare papa strapi!! :wink:
Nu vreau sa intru in polemica cu tine, vreau doar sa imi sustin punctul de vedere.
Poate impartasesti si tu cateva locatii de salau...
PS: Mi-ar palca sa gasesc un banc cu bucati de 7-8 KG! :)
Armand, salut! Nu imi vine sa cred!!! salaul mare papa strapi???? :shock: :shock: :shock:

polemica nu era cu tine, raspundeam doar la idei obosite emise de altcineva. tu ai in principiu dreptate, dar cocolosul de salau toamna se intinde pe toata zona adanca, in special unde e strapazanul mic, deci chestia ca ai dat tu pe langa un pietroi si ai ciugulit cativa mai imbracati e un caz foarte foarte probabil. Pescuiesc pe cursul inferior al Oltului de la Strejesti pana la Izbiceni.

Numai bine!

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 03 Oct 2005, 13:42

salut todi.am crezut ca te preocupa salaul,nu profilul meu psihologic -comportamental.raspunsul tau e plin de spume ,iar speculatiile hormonale.daca ai ceva sa imi comunici ,prefer dialogul frontal.
nu cunosc MT shad galben cu glitter,oricum in apele noastre ,galbenul e culoarea pafaristilor.
walleye

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 03 Oct 2005, 14:38

Adrian, iar apare discutia cu wire spider sau spider wire? Tu nu cunosti gamele de culori la twisterele existente in comert, probabil ti le faci din cauciuc ordinar turnat in forme. De curiozitate, pentru efectul glitter ce folosesti? Mica pentru pereti? Dar pentru culoarea chartreuse "modificata" :lol: ?

Este vorba de MT Perch, din combinatii de doua culori si glitter, si ala in mai multe culori. Shadurile de care vorbesc eu sunt galbene transparent in jumatatea superioara si albe pe burta, cu glitter argintiu, se gasesc la orice magazin. Incearca'le, si mai vorbim.

Ce inseamna dialog frontal?

Numai bine!

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 03 Oct 2005, 16:10

salut todi .dupa descrierea corecta ,am recunoscut MT.a fost preferatul meu multi ani,acum prefer MT spate negru ,abdomen sidef ,glitter rosu.
cunostintele tale sunt precare.soft plastics sunt facute din polimer siliconic ,nu din cauciuc ordinar,sunt injectate nu turnate.
dar nu perceptia culorilor sau cunoasterea urechista a lucrurilor sunt problema ta ,ci un sarcasm care respira intens.....mojicie.
dialogul frontal se referea la "idei obosite".game over.
walleye

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 04 Oct 2005, 07:59

todi scrie:Tu nu cunosti gamele de culori la twisterele existente in comert, probabil ti le faci din cauciuc ordinar turnat in forme. De curiozitate, pentru efectul glitter ce folosesti? Mica pentru pereti? Dar pentru culoarea chartreuse "modificata" :lol: ?
Iar n'ai citit cu atentie postul, probabil ca poti sa intelegi decat primele cuvinte, dupa care obosesti :wink: Daca ti'as scrie 30 de randuri, cred ca nu ti s'ar mai oxigena lobul frontal.
Toate descrierile au fost corecte, iar MT'ul de care vorbesti tu cu spatele negru, abdomen sidef si glitter rosu tot de 8 cm este, culmea, aceleasi tri-alive-colors :lol: 3", de care tu nu stiai. uite'le aici: http://www.eburch.biz/mister_twister_tr ... _tasa8.htm

You're my bitch now, swallow and stfu :lol:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 04 Oct 2005, 13:25

va rog frumos inchideti aici aceatsa discutie

Scrie răspuns