este peste domlee!!!???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Adrian, la partida aia exclusiv femele, pe un platou cu substrat moale si fara pic de piatra sau altceva si adancime de 2 m. Oricum erau in trecere. Vidra? avea sapata galerie chiar sub mal, nu stiu cat de curioasa era dar facea ca toti dracii si s'a dat la noi de cateva ori. Daca stateam si noaptea acolo era si mai bine. De plastice am mai vorbit, in 90% din cazuri dau cu MT 8 cm, dintre care #1 este galbenul cu glitter.
Multumit?
Iar la faza cu "numa' grosi" nu m'ai convins. Daca ai cutreierat cu barca un hectar de apa si i'ai luat pe sarite e posibil, daca i'ai luat din acelasi loc nu te cred.
Numai bine!
Multumit?
Iar la faza cu "numa' grosi" nu m'ai convins. Daca ai cutreierat cu barca un hectar de apa si i'ai luat pe sarite e posibil, daca i'ai luat din acelasi loc nu te cred.
Numai bine!
In anumite conditii salaul este un peste facil de prins...
Daca este un teren propice de vanatoare si sunt salai in zona se pot prinde cantitati impresionante. Iar daca nu ne putem invinge impulsul de a opri tot pestele se pot face ravagii.
Pana la o anumita dimensiune salaul este un peste de card.
Pe un loc bun stau mai multi salai de dimensiuni apropiate. Daca pe un loc se prind 2-3 strapi unul dupa altul este un indicativ ca urmatoarele capturi vor fi de dimensiune apropiata. In acelasi timp este un indicativ ca este o zona bogata in pesti prada si sunt sanse ca fratii lor mai mari sa fie in zona. Au fost cazuri cand dimensiunea capturilor diferea la o distanta de 3-4 metri(zone cu apa adanca si curent puternic).
Dar pana una alta...100 de kg?????
Ati vazut macar vreodata 100 de kg de salau la un loc???

Daca este un teren propice de vanatoare si sunt salai in zona se pot prinde cantitati impresionante. Iar daca nu ne putem invinge impulsul de a opri tot pestele se pot face ravagii.
Pana la o anumita dimensiune salaul este un peste de card.
Pe un loc bun stau mai multi salai de dimensiuni apropiate. Daca pe un loc se prind 2-3 strapi unul dupa altul este un indicativ ca urmatoarele capturi vor fi de dimensiune apropiata. In acelasi timp este un indicativ ca este o zona bogata in pesti prada si sunt sanse ca fratii lor mai mari sa fie in zona. Au fost cazuri cand dimensiunea capturilor diferea la o distanta de 3-4 metri(zone cu apa adanca si curent puternic).
Dar pana una alta...100 de kg?????
Ati vazut macar vreodata 100 de kg de salau la un loc???

Spining....Prea bun ca sa fie light...
Salut din nou!
Ati putea va rog sa spuneti pe ce lacuri ati avut partide reusite de salau?!
Nu ma intereseaza locul exact ci doar amplasarea lacului, dimensiune, cai de acces, taxe, conditii de pescuit!
Eu am pescuit pe barajul de la Stanca-Costesti, Mihailesti- Cornetu, Bucecea si raurile Siret, Prut, Arges.
Pot detalia daca va intereseaza!
Ati putea va rog sa spuneti pe ce lacuri ati avut partide reusite de salau?!
Nu ma intereseaza locul exact ci doar amplasarea lacului, dimensiune, cai de acces, taxe, conditii de pescuit!
Eu am pescuit pe barajul de la Stanca-Costesti, Mihailesti- Cornetu, Bucecea si raurile Siret, Prut, Arges.
Pot detalia daca va intereseaza!
- mihaimircea
- veteran
In ce carte? De nenumarate ori mi s'a intamplat ca salaii mai imbracati sa fie precedati de strapazani, si invers, adica povestea cu "cresc si devin solitari" e abureala, daca e mancare stau gramada mai ales in perioadele mai reci. Unde'l iei pe'ala de 7 iei si strapazani de doua ori cat shadul. si eu zic ca 100 kg e cam mult, dar cine stieArmand scrie:...Daca pe un loc se prind 2-3 strapi unul dupa altul este un indicativ ca urmatoarele capturi vor fi de dimensiune apropiata....

Numai bine!
-
- veteran
Salut Mihai!
Mailul meu este mfkpepe@yahoo.co.uk. Trimite-mi un mail si iti explic ce,cum, unde si cu ce am prins.
Mailul meu este mfkpepe@yahoo.co.uk. Trimite-mi un mail si iti explic ce,cum, unde si cu ce am prins.
-
- veteran
salut todi.salai mari exclusiv ,pe arie relativ restransa si in cantitate mare se pot lua in 2 situatii intalnite de mine in atatia ani de pescuit salau la cauciuce. surprizele au fost atat de mari incat locului i-am spus tava ,parca se sparsese tava cu salau acolo.daca nu cunosti conditiile ,stii destul de putin despre salau .
aia cu hectarul e din agronomie sau cadastru ,crezi ca salaul sta ca varza in camp .in definitiv ,ce e un hectar 100*100,e putin pe apa crede-ma.
galbenul cu glitter este probabil chartreuse(verde fluo cu sclipici popular)
anul asta nu am folosit culoarea asta decat prelucrata si rezultatele au fost devastatoare.daca nu crezi ca pescuitul la cauciuce e logica si
strategie, treci la alta sectiune.in definitiv nu vreau sa conving pe nimeni.
aia cu hectarul e din agronomie sau cadastru ,crezi ca salaul sta ca varza in camp .in definitiv ,ce e un hectar 100*100,e putin pe apa crede-ma.
galbenul cu glitter este probabil chartreuse(verde fluo cu sclipici popular)
anul asta nu am folosit culoarea asta decat prelucrata si rezultatele au fost devastatoare.daca nu crezi ca pescuitul la cauciuce e logica si
strategie, treci la alta sectiune.in definitiv nu vreau sa conving pe nimeni.
walleye
Hihihi exact raspunsul asteptat, devii previzibil
Citeste mai bine posturile, nu te lasa orbit de o prea mare stima pentru tine, dai in infatuare. Stiu ce inseamna apa poate mai mult decat tine
nu prea dau din gura si nu umilesc pe nimeni. Daca dupa informatiile tale galbenul cu glitter e chartreuse, probabil ca citesti prea multe carti si pescuiesti cu mann's de 6 cm la strapazan. Sunt atat satul de ageamii cu impresii de pescari incat nu vad de ce as continua polemica.
Numai bine!

Citeste mai bine posturile, nu te lasa orbit de o prea mare stima pentru tine, dai in infatuare. Stiu ce inseamna apa poate mai mult decat tine

Numai bine!