Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 20 Sep 2005, 12:39

Am luat , dar mici... toti eliberati..
Cred ca trebuie sa ma gandesc la alta strategie..
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

SoSoo
junior
junior

Mesaj de SoSoo » 20 Sep 2005, 18:01

Da Mugur ai dreptate erau strapezani, din pacate si eu am vazut ca "pescarii adevarati" se uitau chioras la mine cand eliberam pestii.Eu oricum am simitit ca am fost la peste si poate la anul prindem ce scapa dar la alta dimensiune.
Am vazut luna trecuta cum in 3 saptamani un canal plin de stiuci mai bine zis marle a fost golit de peste de pescarii adevarati care plecau si cu cate 12 stiuci acasa.In prima saptamana am vazut 2-3 pescari,in a doua vreo 20 si in a treia nu am gasit nici un loc liber ce sa mai vorbesc de spinning ca unde te uitai vedeai numa dopuri de stiuca si malul era full pe ambele parti,fiecare 6-10bete.Noaptea ca nu era de ajuns cei de la canton de acolo mai bagau si plasele... :idea: :( .
Cine nu stie de ce canal vorbesc e cel de la Cruceni... cred ca cine spunea ca un loc bun trebuie tinut secret spunea bine... la noi in judet cand se afla ca este peste undeva acel loc devine "pomul laudat" si pana nu se ia tot nu se lasa fomistii manelisti cu sacul de rafie in porbagaj pregatit... :(

acid
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de acid » 21 Sep 2005, 12:09

Am auzit si eu de fenomenul "Cruceni" si intradevar este un genocid de stiuca acolo. :x
Tuturor ne place sa prindem-este esenta pescuitului,dar asta nu inseamna ca daca dai peste un loc "mai bun"trebuie sa-l golesti pentru ca daca procedezi asa, nu vei mai avea peste.
A fost o binecuvintare popularea accidentala cu stiuca a canalului datorita inundatiilor si evident,trebuia sa ne batem joc de asta.
Eu nu am mai vazut asa "foame" de peste de cind pescuiesc si nu o fac de ieri,de azi. :shock:
Ecosistemul este foarte fragil ,dar cui ii pasa de ecosistem ???? :cry: :cry:
Cine pescuieste de la virsta de 6 ani s-a apucat târziu de pescuit......
Cugetare personala.

Mugurstefan
veteran
veteran

Genocid

Mesaj de Mugurstefan » 25 Sep 2005, 17:35

Genocid si pe Timis la strapazani!
Eu am eliberat cel putin 50 buc. Altii localnici si nu neaparat radeau tot.
Le-am zis sa dea drumul la aiai mici. le-am si aratat cum fac eu. Mi-au raspuns obraznic-"si ce daca ! ' .Nici permise nu aveau sunt sigur.Altuia i-am explicat ca daca le da drumul la anul sunt de juma de kg.Raspunsul a venit:'daca o sa mai ramana pana la anul!". Deci e concurs. Un concurs sinistru care are drept scop decimarea puietului de salau si stiuca prin orice mijloace.
Pentru prima data in viata mea as fi vrut sa fiu militian pentru 2 ore si sa fac ordine in zona!
Stiu ca acum unii dintre voi zambiti dar mie unul scena imi trezeste aceleasi sentimente pe care le ai cand vezi filmuletele de pe Discovery cu hienele atacand puii de antilopa sau Gnu.
:cry:
Sunt mahnit rau de tot si asta nu o zic gratuit!
Nu shtiu daca o sa-mi treaca curand.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 25 Sep 2005, 21:53

Mugur:localnicii prindeau salaii si stiucile tot la naluci?Desi ai prins micutzi,ma bucur ca ai avut macar activitate :wink:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 25 Sep 2005, 23:07

Da, tot la naluci.In special lingurite rotative ,dar unii si silicoane si voblere.
Asta pe linga 'grunduri ' cu pestisor mic - pentru striuci in speta.
Dar salaii ii mai luau si la pluta la rama.
Mugur Dixit !

lerua
junior
junior

Mesaj de lerua » 29 Sep 2005, 20:21

Lucrurile s-au linistit astazi poate si din cauza vremii .Am fost dimineata aproape 3 ore la Parta si inafara de o stiuculita care mi-a taiat forfacul nimic .Ba sa nu uit :am aruncat cu o cicada intr-o salcie...aleluia :evil:Un vecin la vreo suta de m a prins doua pixuri .In speranta ca vor creste mari , fir intins :!:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 30 Sep 2005, 14:26

Ce ziceti de adresa asta http://www.apsalba.ro/ si de subiectul asta http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 1697#31697 , poate nu mai dam bani la Lazu si Dobanda!
Sa-i vad fara contribuabili cum mai justifica taiatul frunzelor la caini! :twisted:
Ca sedinta din primavara vad ca sa amanat datorita vremei nefavorabile! :twisted:
In plus se pare ca nu va mai trebui sa avem viza pentru judetul cutare ca sa pescuim si acolo.
Mugur Dixit !

informer
senior
senior

Mesaj de informer » 02 Oct 2005, 22:14

Va salut.
Asta-i prima mea postare pe forum, sper sa nu fac ceva tampenii... :D
So, intrebarea-i daca stie cineva cum se prezinta Timis-u` dupa ploile din ultimele zile. As fi curios sa merg la o "blinchereala" da`s curios daca are rost.
Multzam fain si fir intins.

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 02 Oct 2005, 22:18

De exemplu la sag vineria trecuta a crescut cam o jumate de metru , s-a si tulburat pericol .

Scrie răspuns