URGENT---- NOI ASOCIATII ALE PESCARILOR SPORTIVI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 30 Sep 2005, 13:44

Pentru Cluj ma angajez eu sa demarez actiunea !!! Deja am vorbit cu avocatul firmei in care lucrez si mi-a promis ca in cateva zile imi da o platforma de statut, precum si o lista cu toate "hartoagele" de care este nevoie! Daca altcineva din Cluj a demarat deja un proiect asemanator il rog sa ma anunte ca sa opresc eu demersurile, ca doar nu o sa facem cate o asociatie in fiecare cartier :)

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 30 Sep 2005, 14:03

Multumim Alba pentru ajutor! Am scapat de o groaza de "umblatura"

alec
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alec » 30 Sep 2005, 14:08

Let's rock!
daca e nevoie de ceva grafica (logo, sigla, stampila etc) ajut cu placere!

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 30 Sep 2005, 20:09

Si Statutul Asociatiei PESCAR4EVER este facut public la: www.pescari4ever.org sau www.pescari4ever.ro Eu personal m-am ocupat de aceste acte,chiar daca acum m-am retras din asociatie ca membru fondator pot sa va dau unele ajutoare.Pentru mai multe lamuriri contactatima pe privat.

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 30 Sep 2005, 20:12

dr.pike scrie:Pentru Cluj ma angajez eu sa demarez actiunea !!! Deja am vorbit cu avocatul firmei in care lucrez si mi-a promis ca in cateva zile imi da o platforma de statut, precum si o lista cu toate "hartoagele" de care este nevoie! Daca altcineva din Cluj a demarat deja un proiect asemanator il rog sa ma anunte ca sa opresc eu demersurile, ca doar nu o sa facem cate o asociatie in fiecare cartier :)
De ce nu??
Cu cit mai multe asociatii cu atit mai bine.Conditia de baza este sa nu se urmareasca scaunul sau profitul ci binele pescarului....................cea ce este cam greu la un moment dat.
Succes in infiintarea a cit mai multe asociatii.

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 01 Oct 2005, 15:20

Targumureseni unde sunteti? Dupa cate vad,pe forum suntem putini, dar aceasta sansa nu trebuie irosita. Din pacate is cam 'mic' pt asa ceva dar daca gasim pe cineva care sa se ocupe de noi...ma bag..asa ca let's do it!!

rica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rica » 02 Oct 2005, 17:10

Pentru Arges: PEFA - Pro Eco Fishing Arges.
Asociatia are 2 ani si jumatate , site-ul nu este terminat dar puteti gasi statutul: www.pefa.ro

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 24 Oct 2005, 11:19

In conformitate cu legile din Romania, apele curgatoare apartin domeniului public al statului de importanta nationala ( nu pot sa apartina de consiliile locale sau primarii). Ca bazine piscicole naturale ele sunt in administrarea a trei institutii:
- Compania Nationala de Administrare a Fondului Piscicol pentru apele colinare si de ses
- Romsilva pentru apele din fond forestier ( ape de munte )
- Administratia rezervatiei biosferei Delta Dunarii , pentru Delta Dunarii

Fiecare din aceste institutii poate concesiona fonduri de pescuit. Ce se va intampla cu apele curgatoare care sunt deja concesionate catre AGVPS si catre alti concesionari asa cum sunt cei din Delta Dunarii? Va accepta Romsilva sa renunte la sistemul actual de taxare a pescarilor sportivi pe baza autorizatiilor si sa incaseze o cota parte din taxa pentru timbrul de pescuit? Poate cineva sa raspunda la aceste intrebari?

al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de al. trentea » 24 Oct 2005, 11:58

Asociatia "Pescari 4Ever" are incepand din ianuarie 2005 un nou statut, modificat in concordanta cu legislatia in vigoare si realitatile din structura asociatiei, (denumiri specifice, structurarea pe comisii, etc.). Nu este disponibil pe site-ul asociatiei, deocamdata. A fost transmis insa domnului "leba" de la Iasi, cu titlu orientativ. Cine doreste sa il aiba, imi poate trimite un mesaj personal.
Alaturi de Statut mai functioneaza si Regulamentul de Ordine Interioara, care este disponibil numai membrilor, si care se inmaneaza celor care doresc sa se inscrie in asociatie alaturi de statut si cerere.
Asociatia "Pescari 4Ever", care numarain prezent 29 de membrii, a fost invitata de domnul Gigi Stefan pentru a face parte din randul membrilor fondatori ai viitoarei Federatii Nationale de Pescuit Sportiv, iar secretarul asociatiei, Iulian (Liviu) Ceausu a inmanat documentele necesare. Din discutia pe care am avut-o cu domnul Stefan cu ceva timp in urma a reiesit ca exista un sediu alocat, si ca actele pentru infiintarea federatiei sunt in curs de definitivare.
La infiintarea Federatiei cu siguranta ca toate asociatiile afiliate isi vor trimite reprezentantii pentru ca prin efort comun sa ajungem la cele mai bune solutii in sprijinul pescarilor sportivi din Romania.
Cu cat mai multe aociatii/cluburi private, cu atat mai bine!

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 26 Oct 2005, 11:49

Pe site-ul Ministerului Agriculturii , Padurilor si Dezvoltarii Rurale sunt postate , in proiect , ordinele ce urmeaza sa reglementeze pescuitul sportiv in Romania.

Scrie răspuns