Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am fost eu ieri la Parta si e inca destul de tulbure dar merge pescuit, am avut si un strapazan scapat la mal si prietenul cu care-am fost a luat un clean de vreo 600g, totul intr-o ora
E nasol ca malurile-s foarte alunecoase si e riscant sa te-apropii
La suprafata activitate slaba de rapitor desi a fost insorit si cald dar cred ca incepe sa-si dea drumul
E nasol ca malurile-s foarte alunecoase si e riscant sa te-apropii
La suprafata activitate slaba de rapitor desi a fost insorit si cald dar cred ca incepe sa-si dea drumul
- Mugurstefan
- veteran
Am fost si eu ieri, dar mai jos de Parta ca nu am avut curaj cu malurile alunecoase.
M-am distrat cu cleni si Strapi.
Nimic notabil ( doar ca am mai pierdut un vobler!
) insa a fost foarte distractiv si antrenant si ma simt razbunat intr-un fel.
Nesimtitii de localnici veneau si dadeau peste mine, pe langa mine samd. cu tot felul de goange si nu luau nimic.
Eu am bagat groaza in strapi cu o goanga secreta si ciuda in 'adevaratii pescari localnici' .
In plus ii si socam cu 'manerele' mele pentru ca ii aruncam inapoi .
Imi cereau sa nu-i mai arunc inapoi, ca-s buni prajiti samd.Unu' cu copilul a zis sa-i dau copilului ca e pacat de ei! - Si la anu' ce mai pescuim ? -intreb io. - A , pai la anuuuu ' - ceva de genul ca e alta kestie , nu are legatura !!
Imi place ca toata lumea povesteste cum e in Germania la modul laudativ , adica curatenie si tot acel cineva cred ca nici nu baga de seama cand scuipa seminte pe strada!
Cand mai vreau sa-mi refac moralul mai dau o tura pe acolo.
M-am distrat cu cleni si Strapi.
Nimic notabil ( doar ca am mai pierdut un vobler!

Nesimtitii de localnici veneau si dadeau peste mine, pe langa mine samd. cu tot felul de goange si nu luau nimic.
Eu am bagat groaza in strapi cu o goanga secreta si ciuda in 'adevaratii pescari localnici' .

Imi cereau sa nu-i mai arunc inapoi, ca-s buni prajiti samd.Unu' cu copilul a zis sa-i dau copilului ca e pacat de ei! - Si la anu' ce mai pescuim ? -intreb io. - A , pai la anuuuu ' - ceva de genul ca e alta kestie , nu are legatura !!
Imi place ca toata lumea povesteste cum e in Germania la modul laudativ , adica curatenie si tot acel cineva cred ca nici nu baga de seama cand scuipa seminte pe strada!
Cand mai vreau sa-mi refac moralul mai dau o tura pe acolo.

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- Mugurstefan
- veteran
primul somn la vobler!
Nu mai merge nimeni la pescuit?
Va-ti pensionat fratilor?
Uite , mi-am pus si eu la galerie al doilea somn prins la vobler.Prima poza pe forum.
De fapt primul, ca alalalt era un somotei. dar tot la vobler.
Oare pana cand mai trage somnul?Sau e secret ?
Sa stim si noi , il mai vanam sau ne reorientam.
A , si am uitat sa va spun, plecasem dupa stiuca, ieri, vreme frumoasa, soare, apa limpede, curent ca intr-un lac.
Rezultat? ZERO ! totul parae perfect pentru o partida de stiuca,am insistat cu toate voblerele , la inceput cu alea care ar promite, mai apoi cu cele care au mai prins. NADA!
Poate imi spune si mie daca altcineva a prins.
Va-ti pensionat fratilor?
Uite , mi-am pus si eu la galerie al doilea somn prins la vobler.Prima poza pe forum.
De fapt primul, ca alalalt era un somotei. dar tot la vobler.
Oare pana cand mai trage somnul?Sau e secret ?
Sa stim si noi , il mai vanam sau ne reorientam.

Rezultat? ZERO ! totul parae perfect pentru o partida de stiuca,am insistat cu toate voblerele , la inceput cu alea care ar promite, mai apoi cu cele care au mai prins. NADA!
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Re: primul somn la vobler!
unde Mugur?daca nu e secret....Mugurstefan scrie: Sa stim si noi , il mai vanam sau ne reorientam.A , si am uitat sa va spun, plecasem dupa stiuca, ieri, vreme frumoasa, soare, apa limpede, curent ca intr-un lac.

si paraia tare Mugure?Mugurstefan scrie:..totul parae perfect pentru o partida de stiuca,am insistat cu toate voblerele , la inceput cu alea care ar promite, mai apoi cu cele care au mai prins. NADA!

eu am prins sambata doar o marla...

legat de somn, felicitari, am vazut poza inca de ieri

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
- Mugurstefan
- veteran
- Mugurstefan
- veteran
@ adilucu:
Pai o marla nu se pune! Adica nu inseaman ca trage de rupe.Eu duminica am prins o stiuca , dar malul era 'linistit'.Nimeni nu a luat nimic la stationar. Si duminica si alalteieri! Deci , ce sa zic, ori nu facem noi ceva bine, ori a luat o mica pauza.Ma tot intreb unde am gresit, ce nu a fost bine!
l

Pai o marla nu se pune! Adica nu inseaman ca trage de rupe.Eu duminica am prins o stiuca , dar malul era 'linistit'.Nimeni nu a luat nimic la stationar. Si duminica si alalteieri! Deci , ce sa zic, ori nu facem noi ceva bine, ori a luat o mica pauza.Ma tot intreb unde am gresit, ce nu a fost bine!
l

Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
unde e poza lui Mugur cu somnul ca nu o gasesc..... Rolling EyesAdi_ scrie:
legat de somn, felicitari, am vazut poza inca de ieridaca mai insistai, il luai si pe bunicu lui... ala care tot tupaie pe acolo, prin locul ala
![]()
- Mugurstefan
- veteran