sfaturi delta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Bratul Chilia
Intr-adevar, bratul Chilia are debitul cel mai mare cu 55%.
Vroiam doar sa insist pe bratul Sf. Gheorghe care are cei mai mici curenti in bucla de care va vorbeam.
Vroiam doar sa insist pe bratul Sf. Gheorghe care are cei mai mici curenti in bucla de care va vorbeam.
In perioada in care am fost eu, mai precis 6 - 13 august, nu numai ca nu am vazut nici o miscare, nici cel mai mic atac de rapitor, dar se puteau vedea atat pe Litcov cat si pe canalele si lacurile adiacente o multime de raci morti (foarte multi) si foarte multa carne de scoica plutind.
Cum a scris si grama, cum ne-au spus si localnicii, apa era stricata, plina de sulf.[/quote]
Partial ai dreptate. In exact aceeasi perioada ma aflam la Sf. Gheorghe. Am ajuns pe Tataru si, intr-adevar, degajarea de hidrogen sulfurat era importanta. Oscilantele s-au innegrit dupa zece lansari. Dar imediat pe canalul ce iese din lac, la 3 m adancime, am gasit o densitate de stiuci pe care nu am mai vazut-o in viata mea - vezi urmatorul nr din ALP. Ce-i drept, mici, dar mie in zecile de iesiri dupa stiuca prin Delta nu mi s-a mai intamplat sa am trei ore intregi de captura/atac la FIECARE lansare.
Totul e sa ai bafta chioara sa dai peste ele. Ca au mai dat si altii si de atunci sunt cu cativa saci mai putine stiuci in balta, este din pacate alta poveste...
Cum a scris si grama, cum ne-au spus si localnicii, apa era stricata, plina de sulf.[/quote]
Partial ai dreptate. In exact aceeasi perioada ma aflam la Sf. Gheorghe. Am ajuns pe Tataru si, intr-adevar, degajarea de hidrogen sulfurat era importanta. Oscilantele s-au innegrit dupa zece lansari. Dar imediat pe canalul ce iese din lac, la 3 m adancime, am gasit o densitate de stiuci pe care nu am mai vazut-o in viata mea - vezi urmatorul nr din ALP. Ce-i drept, mici, dar mie in zecile de iesiri dupa stiuca prin Delta nu mi s-a mai intamplat sa am trei ore intregi de captura/atac la FIECARE lansare.
Totul e sa ai bafta chioara sa dai peste ele. Ca au mai dat si altii si de atunci sunt cu cativa saci mai putine stiuci in balta, este din pacate alta poveste...
Teodor Buliga
Da, e posibil.... Cu toate ca pe Litcov si imprejurimi nu am avut parte de nici un atac macar, pe un canal in spatele digului pe Sulina (Crisan), am avut parte de ceva capturi. Deci, stiuca manca in alte parti.
Sa admitem ca pe lacuri era stricata apa, dar, totusi, apa de pe Litcov parea OK... Zonele pentru rapitor superbe, cu toate aceastea... nimic.
(referitor la articolul din ALP)....In ce perioada ai prins biban pe Litcov?
Sa admitem ca pe lacuri era stricata apa, dar, totusi, apa de pe Litcov parea OK... Zonele pentru rapitor superbe, cu toate aceastea... nimic.
(referitor la articolul din ALP)....In ce perioada ai prins biban pe Litcov?
Multumesc pentru sfaturi mi-au fost de folos.Am fost in Murighiol pe un ghiol pe langa "OAIA" daca stie cineva si pentru prima iesire la stica si in delta m-am simtit excelent . Capturi nu au fost foarte multe dintre care a trebuit sa eliberez jumate fiind foarte mici si era pacat dar inca o data zic ca a meritat. Cat despre scule mi-am procurat un Black Bull (Cormoran ) si o mulineta Avenger 20 de care sunt mai mult decat multumit , s-au comportat excelent.
Mai in toamna as mai face o partida de pescuit binenteles, dar nu cu sotia si copilu . Poate mai merge careva dintre voi si cine stie poate ne combinam .
Astept propuneri. Fir intins
Mai in toamna as mai face o partida de pescuit binenteles, dar nu cu sotia si copilu . Poate mai merge careva dintre voi si cine stie poate ne combinam .
Astept propuneri. Fir intins
- wilddanube
- veteran
E posibil sa ai dreptate .dar fiinca cunosti zona din cate vad sa iti detalez mai exact pe unde am fost . Cazat am fost in murighiol iar de acolo am mers cu masina vreo 10 -15 minute pana la un canal de unde am luat barca cu un motor de 9.9 care a muncit pret de 1 ora si 30 de minute .La oaia cum ii ziceau ei am luat-o pe un canal in dreapta care la un moment se coteste la stanga si mai in fata se vad niste salcii pe dreapta .La prima salcie care e chiar in gura unui canal foarte ingust, am luat-o pe el facand dreapta si am iesit intrun ghiol unde am savurat prima stiucareala . poate asa iti dai seama cam pe unde am fost
Posibil sa fie alt loc fata de cel de care zici tu.
Posibil sa fie alt loc fata de cel de care zici tu.