sfaturi delta

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

amiral
junior
junior

Re: permis

Mesaj de amiral » 20 Iul 2005, 22:38

hondabas scrie:am cumparat un motor de 4 cai pe care vreau sa-l pun pe o barca inchiriata de la murighiol.Nu am permis de circulatie.Credeti ca o patesc?
NICIODATA !! 2 sezoane la rind am mers cu lotca inchiriata si motorul me de 10cp,am fost oprit de 6 ori si doar o singura data am fost intrebat de acte( 2 L vin si am scapat).in general se uita dupa sturioni,si/sau unelte interzise.

hondabas
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de hondabas » 21 Iul 2005, 07:51

deci pot sa ma incumet sa ma duc si mai ales sa am cu mine niste fiole si probabil niste banuti?

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 21 Iul 2005, 21:52

sanctiunile pt conducerea ambarcatiunilor de agrement cu motor si fara permis sunt asemanatoare celor de la circulatia pe drumurile publice fara permis de conducere. sunt doua manuale principale de studiat pt examen :1. Curs pt. conducator ambarcatiune de agrement cu motor
2. Regulamentul de navigatie pe Dunare in sectorul romanesc in care da si un chestionar grila

ambele manuale sunt editate de Centrul de perfectionare a personalului din navigatia fluviala Galati. ar trebui sa le gasiti la orice capitanie de port din tara.

teddy
junior
junior

Mesaj de teddy » 24 Iul 2005, 19:47

hondabas scrie:deci pot sa ma incumet sa ma duc si mai ales sa am cu mine niste fiole si probabil niste banuti?
MARE GRESEALA!!

Conform legilor in vigoare, conducerea ambarcatiunilor cu motor neinmatriculate si fara permis valabil constituie INFRACTIUNE si are acelasi regim de sanctiune ca in cazul unei masini. Daca mai merge targuiala cu cei de la capitanii, Politia de Frontiera nu sta la discutii, poti avea tu barca plina de fiole si doi saci cu bani in ea. Desi controalele sunt destul de rare, odata prins, vorba romanului, e "caz de parnaie". Sfatul meu prietenesc e sa te mai gandesti putin daca merita.
Teodor Buliga

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 24 Iul 2005, 20:33

teddy scrie:
hondabas scrie:deci pot sa ma incumet sa ma duc si mai ales sa am cu mine niste fiole si probabil niste banuti?
MARE GRESEALA!!

Conform legilor in vigoare, conducerea ambarcatiunilor cu motor neinmatriculate si fara permis valabil constituie INFRACTIUNE si are acelasi regim de sanctiune ca in cazul unei masini. Daca mai merge targuiala cu cei de la capitanii, Politia de Frontiera nu sta la discutii, poti avea tu barca plina de fiole si doi saci cu bani in ea. Desi controalele sunt destul de rare, odata prins, vorba romanului, e "caz de parnaie". Sfatul meu prietenesc e sa te mai gandesti putin daca merita.
eu am mai spus si mai sus un pic,... sa fie cuminte ca daca are neseansa sa fie prins nu prea are cum sa scape. :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

hondabas
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de hondabas » 25 Iul 2005, 09:05

voi stiti in ce consta proba practica la examen?Chestia nasoala este ca nu am barca(dar am motor)

hammer
utilizator nou
utilizator nou

delta

Mesaj de hammer » 30 Iul 2005, 19:01

E prima oara cand merg in Delta si nu mi-ar strica cateva sfaturi si informatii despre taxe ..............vreme,peste.... De plecat plec pe 16 august in Moghirghiol :D si merg cu sotia si copilu de 1an si 2 luni deci nu mi-ar strica niste sfaturi :lol:

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 31 Iul 2005, 16:40

nu cred ca este o idee prea grozava sa mergi cu un copil mic in delta in conditiile de acum :tantari inraiti de inundatii si calduri mari in acea perioada .parerea mea este sa il lasi sa mai creasca pana sa-l faci si pe el pescar.

hammer
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de hammer » 31 Iul 2005, 18:21

Multumesc Eugen . Ideea e ca de mult vreau sa imi fac un concediu in delta si acum pot sa o fac in ce priveste copilu e pe primul loc . Cand ajung acolo daca consider ca nu e bine pt copil iti dai seama ca nu o sa stau acolo doar ca sa imi fac io concediu in delta . imi fac bagajele si plec la mare iar delta cu alta ocazie :( . poate poti sa ma ajuti cu informatii despre taxele care trebuiesc platite ( nustiu daca si care sunt ). Oricum multumesc.

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 31 Iul 2005, 18:30

anul asta nu am apucat sa merg in delta. din cauza tantarilor am sa merg la sfarsitul lui august.in septembrie si in octombrie. abia astept.imi pare rau ca nu pot sa-ti dau mai multe informatii.

Scrie răspuns