Cred ca de mila...deh, se apropie pastele, tuturor ne e mila de aia mai lalai si butucanosi la minte!apsalba scrie: de ce vin pescarii la noi si nu la voi, aia autorizati?
pescuitorule,
ai limba aspra?
PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
1.cred ca spre disperarea ta ca nu ai dat permise .asta ca ai dat 800 cred ca te referi la toata federatia aproape raposata, ca numai ieri stiu eu ca 100 de oameni ai trimis la reprezentantul anpa din alba iulia sa le dea permise.apsalba scrie:
Toate permisele au fost eliberate, spre disperarea altora. Nici nu am dat prea multe. Vreo 800 pana acum. de ce vin pescarii la noi si nu la voi, aia autorizati?
iar minti dar acum nu o mai faci in gura mare.ci in soapta.poate poate tine la 2-3 fraieri de pe forum.
hai ca incet incet te indrepti.adica ajungi la tacere.
Onoare si curaj
Daca respectiva are cu ce sa ma satisfaca, in conditi bune nu ma deranjeaza faptul asta, doar sunt bani muncitiapsscobarul scrie:Daca mergem toti la aia penalista si o umplem de bani, va devenii si ea una de luxTavi scrie:Bah Hell, n-ai inteles nimic din reciprocitatea asta. Cum adica acelasi pret nesimtit de 50 de lei? Huoooo !
Reciprocitatea inseamna sa platesti la cea mai penala, nespalata sifilitica si ieftina curva si de banii aia sa ai dreptul sa le f**i pe cele mai misto, de lux si cu analizele la zi dintre fetite. Pe toate, ca doar ele consimt obligatoriu asta. Prin lege, normal.![]()
![]()
Asa e si cu asociatiile mici si cu reciprocitatea![]()
![]()
![]()
Cu stima

Competitia creaza calitatea

sincer ... si eu am pescuit in prohibitie pentru ca nu ma puteam abtine dar sub nici o forma nu am pastrat vreodata un peste in astfel de cazuri (mai bine zis nu pastrez oricum niciodata nici un peste) ... daca cineva mi-ar cere mie parerea, astia prinsi cu pesti in prohibitie ar trebui sa plateasca o amenda de nici de si-ar vinde casa nu ar avea cum sa o plateasca, si in cazul in care nu platesc atunci sa infunde puscaria si gata ...HellRAISER scrie:Nu auzi mai??d4md3od scrie:si daca mi se permite intrebarea ... ce faci cu salaul ala de rupe?Indian Larry scrie: Te-ai inselat .Are dreptate colegu' , mananca salaul de rupe !
Sunt Zoofili oamenii astia, il pupa

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- lucutabogdan
- utilizator constant
- lucutabogdan
- utilizator constant
d4md3od scrie:si daca mi se permite intrebarea ... ce faci cu salaul ala de rupe?Indian Larry scrie:Te-ai inselat .boistean scrie:eu ma gandeam ca pe acest site suntem cu totii pescari sportiviAre dreptate colegu' , mananca salaul de rupe !
Imi potolesc setea .

Iti pot confirma asta mai multi de pe aici , daca nu ma crezi pe cuvant .

-
- senior
uluitor! poti sa-ti imaginezi ca oricine, chiar si functionarii publici, au dreptul la o parere personala? care, ce sa-i faci, nu e obligatoriu sa coincida cu parerea oficiala a institutiei unde lucreaza.miky scrie:Eu nu !dan bobei scrie:Eu am si un raspuns de la ANPA, in care mi se spune ca am interpretat corect textul de lege cu privire la reciprocitate.
insa mie ANPA nu mi se pare o institutie de incredere !
- Nu e bine intentionata in sensul administrarii bunului public (legea o obliga ca administrator public sa administreze acest bun in sensul conservarii si cresterii valorii acestui bun - lucru pe care nu-l face ! de la infiintarea ANPA, degradarea habitatelor piscicole naturale a fost exponentiala, lucru fara precedent ! )
- Nu e transparenta - nici nu cred ca e nevoie de vreo explicatie insa recenta procedura de atribuire a autorizatiilor si trocul care a urmat dupa aceasta, in culise, cred ca nu mai are nevoie de vreo alta explicatie
- Nu e consecventa - una semneaza in documentele oficiale si alta iese pe gura angajatilor sai care ies in public, pa persoana fizica, ca simpli pescari, facand afirmatii uneori iresponsabile, ca si cand nici usturoi n-au mancat nici gura nu le miroase ! (cu scuzele de rigoare pentru prietenii mei mai indepartati care ii perie pe spate si ii apara pana la a jigni gratuit pe oricine !
)
- Nu da dovada de profesionlalism - masurile si actele normative promovate de ANPA nu sunt rationale, nu servesc interesul public si sunt influentate major de interesele de grup !
Sorry !
apropo de postarile mele care ti-au produs atata disconfort, unul din cei care gandesc ca tine a avut grija sa anunte ANPA cu privire la atitudinea mea dujmanoasa de pe forum. adica m-a demascat

inteleg ca esti foarte deranjat de faptul ca mi-am exprimat dezacordul cu privire la noile reglementari din pescuitul sportiv. faptul ca tu accepti sa ti se vanda iluzii pe post de solutii e pana la urma o optiune personala.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !