PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Apr 2011, 14:14

apsalba scrie: de ce vin pescarii la noi si nu la voi, aia autorizati?
pescuitorule,
ai limba aspra?
Cred ca de mila...deh, se apropie pastele, tuturor ne e mila de aia mai lalai si butucanosi la minte!

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 14 Apr 2011, 14:45

apsalba scrie:

Toate permisele au fost eliberate, spre disperarea altora. Nici nu am dat prea multe. Vreo 800 pana acum. de ce vin pescarii la noi si nu la voi, aia autorizati?
1.cred ca spre disperarea ta ca nu ai dat permise .asta ca ai dat 800 cred ca te referi la toata federatia aproape raposata, ca numai ieri stiu eu ca 100 de oameni ai trimis la reprezentantul anpa din alba iulia sa le dea permise.
iar minti dar acum nu o mai faci in gura mare.ci in soapta.poate poate tine la 2-3 fraieri de pe forum.
hai ca incet incet te indrepti.adica ajungi la tacere.
Onoare si curaj

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 14 Apr 2011, 14:54

apsscobarul scrie:
Tavi scrie:Bah Hell, n-ai inteles nimic din reciprocitatea asta. Cum adica acelasi pret nesimtit de 50 de lei? Huoooo !
Reciprocitatea inseamna sa platesti la cea mai penala, nespalata sifilitica si ieftina curva si de banii aia sa ai dreptul sa le f**i pe cele mai misto, de lux si cu analizele la zi dintre fetite. Pe toate, ca doar ele consimt obligatoriu asta. Prin lege, normal.
Daca mergem toti la aia penalista si o umplem de bani, va devenii si ea una de lux :!: :twisted:
Asa e si cu asociatiile mici si cu reciprocitatea :twisted: :twisted: :twisted:
Cu stima :!:
Daca respectiva are cu ce sa ma satisfaca, in conditi bune nu ma deranjeaza faptul asta, doar sunt bani munciti :!:
Competitia creaza calitatea :P

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 14 Apr 2011, 14:57

d4md3od scrie:
Indian Larry scrie:
boistean scrie:eu ma gandeam ca pe acest site suntem cu totii pescari sportivi
Te-ai inselat . :lol: Are dreptate colegu' , mananca salaul de rupe ! :wink:
si daca mi se permite intrebarea ... ce faci cu salaul ala de rupe? :roll:
Nu auzi mai??
Sunt Zoofili oamenii astia, il pupa :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Apr 2011, 15:02

Nea Fane, cati bani ai cerut celor 800 de oameni pentru permise?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Apr 2011, 15:07

HellRAISER scrie:
d4md3od scrie:
Indian Larry scrie: Te-ai inselat . :lol: Are dreptate colegu' , mananca salaul de rupe ! :wink:
Nu auzi mai??
Sunt Zoofili oamenii astia, il pupa :lol:
sincer ... si eu am pescuit in prohibitie pentru ca nu ma puteam abtine dar sub nici o forma nu am pastrat vreodata un peste in astfel de cazuri (mai bine zis nu pastrez oricum niciodata nici un peste) ... daca cineva mi-ar cere mie parerea, astia prinsi cu pesti in prohibitie ar trebui sa plateasca o amenda de nici de si-ar vinde casa nu ar avea cum sa o plateasca, si in cazul in care nu platesc atunci sa infunde puscaria si gata ... :censored: :fluch
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 14 Apr 2011, 15:44

Astept raspunsul cu rezolvarea permiselor :!: :twisted:
ONOARE SI CURAJ :!: DAI INAINTE CU TUPEU :!:[/quote]

:)))))))) mda.. o fi bine, o fi rau...

Fir Intins!

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 14 Apr 2011, 15:48

[quote="jhonny"]

Salut,

Pai nu crezi ca ar fi bine sa fie la fiecare pescar aceasta documentatie (lege) de care zici tu? - daca o ai la buzunar da si tu un link sau posteaza pe site sa fie pt toata lumea .

Fir Intins!

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Apr 2011, 17:25

d4md3od scrie:
Indian Larry scrie:
boistean scrie:eu ma gandeam ca pe acest site suntem cu totii pescari sportivi
Te-ai inselat . :lol: Are dreptate colegu' , mananca salaul de rupe ! :wink:

Imi potolesc setea . :D De mancat nu mananc , doar foarte rar si atunci tot pe mal de apa , acasa nu iau . Prieteni am slava domnului...cu stare materiala buna si isi pot cumpara daca e cazul . Parintii sunt departe...asa ca de regula il elierez .
Iti pot confirma asta mai multi de pe aici , daca nu ma crezi pe cuvant . :wink:

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 14 Apr 2011, 21:37

miky scrie:
dan bobei scrie:Eu am si un raspuns de la ANPA, in care mi se spune ca am interpretat corect textul de lege cu privire la reciprocitate.
Eu nu !
insa mie ANPA nu mi se pare o institutie de incredere !
- Nu e bine intentionata in sensul administrarii bunului public (legea o obliga ca administrator public sa administreze acest bun in sensul conservarii si cresterii valorii acestui bun - lucru pe care nu-l face ! de la infiintarea ANPA, degradarea habitatelor piscicole naturale a fost exponentiala, lucru fara precedent ! )
- Nu e transparenta - nici nu cred ca e nevoie de vreo explicatie insa recenta procedura de atribuire a autorizatiilor si trocul care a urmat dupa aceasta, in culise, cred ca nu mai are nevoie de vreo alta explicatie
- Nu e consecventa - una semneaza in documentele oficiale si alta iese pe gura angajatilor sai care ies in public, pa persoana fizica :lol:, ca simpli pescari, facand afirmatii uneori iresponsabile, ca si cand nici usturoi n-au mancat nici gura nu le miroase ! (cu scuzele de rigoare pentru prietenii mei mai indepartati care ii perie pe spate si ii apara pana la a jigni gratuit pe oricine ! :D )
- Nu da dovada de profesionlalism - masurile si actele normative promovate de ANPA nu sunt rationale, nu servesc interesul public si sunt influentate major de interesele de grup !

Sorry !
uluitor! poti sa-ti imaginezi ca oricine, chiar si functionarii publici, au dreptul la o parere personala? care, ce sa-i faci, nu e obligatoriu sa coincida cu parerea oficiala a institutiei unde lucreaza.
apropo de postarile mele care ti-au produs atata disconfort, unul din cei care gandesc ca tine a avut grija sa anunte ANPA cu privire la atitudinea mea dujmanoasa de pe forum. adica m-a demascat :D pacaliciul isi imagina ca voi fi sanctionat. cu regret tre sa-l anunt ca nu s-a intamplat nimic, intamplator am aflat de "initiativa" lui. chiar as vrea sa vad cine si cum ma poate impiedica sa spun ce gandesc.
inteleg ca esti foarte deranjat de faptul ca mi-am exprimat dezacordul cu privire la noile reglementari din pescuitul sportiv. faptul ca tu accepti sa ti se vanda iluzii pe post de solutii e pana la urma o optiune personala.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

Scrie răspuns