TAXE PESCUIT...CUM ESTE POSIBIL?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- nicolaesebastian
- junior
-
- veteran
Se pot gasi pe internet mai multe firme de turism de pescuit in Italia unde pentru suma de 300 euro se pot pescui 3 zile somni mari de peste 80 kilograme bucata, in pret intra taxa de pescuit,cazarea la hotel, un ghid specializat de pescuit la dispozitie si barca cu motor plus sculele si echipamentele lor de pescuit, reusita partidei de pescuit este garantata, pare destul de ieftin fata de preturile si conditiile din Romania.
Campania Academia Catavancu a reusit sa interzica pescuitul industrial al stiucii in Delta.
Oare daca am incerca suficient nu am putea reusi sa convingem conducerea tarii sa se revina la permisul national de pescuit.
As plati 1 mil fara probleme dar sa pot pescuit unde vreau(pe apele din administrarea AGVPS, bineinteles).
Eu sunt din Botosani si acum locuiesc in Bucuresti. Cand merg acasa merg si la un pescuit scurt pe Siret. In Bucuresti mai ies pe Arges, merg o data in delta, o data la Giurgiu pe Dunare, si poate o data la Braila. Ar insemna ca pentru vreo 5-6 iesiri la pescuit sa platesc min 100EUR doar pe taxe si daca mai adun benzina, momeli, mancare...si fac un calcul vad ca ies mai ieftin daca ma duc in Spania la pescuit.
Mi se pare total aberant sa plateasti taxa pentru fiecare judet in parte.
Haideti sa facem mai mult decat sa vorbim!
Oare daca am incerca suficient nu am putea reusi sa convingem conducerea tarii sa se revina la permisul national de pescuit.
As plati 1 mil fara probleme dar sa pot pescuit unde vreau(pe apele din administrarea AGVPS, bineinteles).
Eu sunt din Botosani si acum locuiesc in Bucuresti. Cand merg acasa merg si la un pescuit scurt pe Siret. In Bucuresti mai ies pe Arges, merg o data in delta, o data la Giurgiu pe Dunare, si poate o data la Braila. Ar insemna ca pentru vreo 5-6 iesiri la pescuit sa platesc min 100EUR doar pe taxe si daca mai adun benzina, momeli, mancare...si fac un calcul vad ca ies mai ieftin daca ma duc in Spania la pescuit.
Mi se pare total aberant sa plateasti taxa pentru fiecare judet in parte.
Haideti sa facem mai mult decat sa vorbim!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
- veteran
-
- veteran