TAXE PESCUIT...CUM ESTE POSIBIL?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

nicolaesebastian
junior
junior

Mesaj de nicolaesebastian » 03 Aug 2005, 13:51

Balta e privata nu poti sa faci comparatie; aia e alta mincare de peste poa' sa puna si 1000 EUR daca vrea;

nicu

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 03 Aug 2005, 14:48

Se pot gasi pe internet mai multe firme de turism de pescuit in Italia unde pentru suma de 300 euro se pot pescui 3 zile somni mari de peste 80 kilograme bucata, in pret intra taxa de pescuit,cazarea la hotel, un ghid specializat de pescuit la dispozitie si barca cu motor plus sculele si echipamentele lor de pescuit, reusita partidei de pescuit este garantata, pare destul de ieftin fata de preturile si conditiile din Romania.

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 03 Aug 2005, 15:34

Campania Academia Catavancu a reusit sa interzica pescuitul industrial al stiucii in Delta.
Oare daca am incerca suficient nu am putea reusi sa convingem conducerea tarii sa se revina la permisul national de pescuit.
As plati 1 mil fara probleme dar sa pot pescuit unde vreau(pe apele din administrarea AGVPS, bineinteles).
Eu sunt din Botosani si acum locuiesc in Bucuresti. Cand merg acasa merg si la un pescuit scurt pe Siret. In Bucuresti mai ies pe Arges, merg o data in delta, o data la Giurgiu pe Dunare, si poate o data la Braila. Ar insemna ca pentru vreo 5-6 iesiri la pescuit sa platesc min 100EUR doar pe taxe si daca mai adun benzina, momeli, mancare...si fac un calcul vad ca ies mai ieftin daca ma duc in Spania la pescuit.
Mi se pare total aberant sa plateasti taxa pentru fiecare judet in parte.
Haideti sa facem mai mult decat sa vorbim!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Ciobi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Ciobi » 04 Aug 2005, 16:54

aici pe unde stau eu, este unul care cica are grija de un iaz, paznic cumva, si noaptea ia la greu peste din el, fara stirea "patronului". daca vii sa pescuiesti, el iti cere bani, iar daca nu prinzi nimic, iti da el ceva peste din ce a luat el aseara ca sa pleci multumit :D

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Aug 2005, 22:06

frumos din partea lui ca e amabil :lol:

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 04 Aug 2005, 22:16

Michael scrie:frumos din partea lui ca e amabil :lol:
Pai daca nu ar fi asa atunci si-ar pierde clientii-pescari si nu ar mai avea de la cine sa incaseze taxe de pescuit. :D

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Aug 2005, 22:19

Ciobi scrie:aici pe unde stau eu, este unul care cica are grija de un iaz, paznic cumva, si noaptea ia la greu peste din el, fara stirea "patronului
Pai de crezi ca scoate peste noapte?De grija celor care nu prind.E baiat finutz asta :lol: Clientul nostru-stapanul nostru.

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 04 Aug 2005, 22:26

Ciobi scrie:iar daca nu prinzi nimic, iti da el ceva peste din ce a luat el aseara ca sa pleci multumit :D
Asta se numeste vanzare-cumparare, nu pescuit.

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 25 Aug 2005, 07:57

nu-mi vine sa crad ca chir 30de Eur/zi se cere (poate la privat), e imens, dupa cum stiu eu pe apele Romsilva ptr cetateni Ro 200000lei/zi , ptr strini10eur/zi, la AJVPS ceva asemanator, si asta tre sa fie valabil in toata tara ! Nu?

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 25 Aug 2005, 09:12

Mare nesimtire in tara asta. Ma uitam aseara la tv. si aud ca SELARU inca tot nai tine un scaun sub ...Credeam ca la cite nenorociri a facut, sa se ceara afara. Dar ti-ai gasit...Ce sa mai spunem de exploatatorii de lucii de apa. Lor li s-a dat. Nu-i prost cel de cere...ci cel de da.
Dady

Scrie răspuns