TAXE PESCUIT...CUM ESTE POSIBIL?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 25 Aug 2005, 11:49

Haideti sa facem mai mult decat sa vorbim!
toti se lamenteaza... romanul are doua probleme:
1-toti sunt destepti,
2-degeaba e constient ca nu se merita daca nu ia si atitudine(cum e in pescuit asa e si in turism)
e clar si fara suparare noi persistam defapt in "prostie" suportam mizeriile unor gunoaie genetice
am vazut, am auzit de organizatii care se lupa care fac demersuri la primari care chiar iau atitudine impotriva celor cu 4cerculete...
degeaba vine organizatia x si-i spune lu nenea primaru domneee cum il lasati peasta sa ingradeasca tot domeniu public cum il lasati peasta sa intre cu barca'n casa cine i-a dat autorizatie? si primaru cu buzunaru plin iti rade'n fata sau iti spune pe un ton grabit o sa facem...asa si noi o sa
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 25 Aug 2005, 20:06

salut
stai sa va spun un lucru tare pt cei care nu stiu
din cotizatia anuala a fiecarui pescar 0,5 euro merge la un parlament unde un parlamentar ne reprezinta si ne sustine ideile, treaba aceasta am auzito si din cate stiu eu este destul de reala
salut

Alex Chiorean
junior
junior

Mesaj de Alex Chiorean » 26 Aug 2005, 07:11

E adevarat. Uioreanu se numeste deputatul. A incercat legiferarea pescuitului de noapte... din pacate propunerea de completare a legii a cazut :cry:
Dar nu stiu daca merge ceva catre Parlament...
Si un singur sustinator acolo....dar e ceva totusi

Scrie răspuns