suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 22 Dec 2010, 16:16

as face asa o iesire la primavara ptr ca mis tare dragi locurile acelea si acuma cativa ani acolo am avut rezultate foarte faine in ceea ce priveste STIUCA si parca erau si mai putini pescari,pescuiam in multe golfuri de pe bratul de la sarata pana jos pe olt inspre glamboaca.acuma sau schimbat lucrurile ,sunt mai multi pescari(si parca mai ciudati) si oltul ba a fost mare si tulbure ba limpede si fara apa :idea: de volumul cibinului :idea: astea sunt vremurile dar oricum....mi sa intamplat sa merg anul acesta in zona si sa nu am unde arunca un vobler sa fie plin de corturi(cica in concediu cu familiile)dar de intalnit ne putem intalni si in alte locuri,doar daca nu ma apuc de la anu de pescuit obleti

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 22 Dec 2010, 17:50

Ma bag si eu la concurs :)
Imi pare rau ca nu am ajuns sambata... treburi, chestii, socoteli.. am vrut sa va cunosc si in persoana, sa mai povestiti despre locurile voastre secrete :)

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 22 Dec 2010, 20:20

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 22 Dec 2010, 21:16

pikeman scrie: ce te flambezi bre asa :lol: nu sti sa dai la gioale si voie buna inapoi? :twisted: firai tu sa fi de artzagos , bag sama ca te-am prins intr-un moment prost ...a-mi fi cu iertare daca te-am suparat :bere:
ii cu iertare :bere:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 22 Dec 2010, 22:35

danstiucaru scrie:terminati ma subiectu ala acuma,sa ajuns la el aiurea,alex nu sia dat seama.bine ca nu a avut stiuca aia mai multe kg,ca pe dale este periculos cu un peste mare,te poate trage in apa,daca esti mai "fluturas plapand"
trebuia sa ii spui de la inceput asta nu acum dupa ce rahatul o inceput sa puta, si nu se ajungea aici,mai ales ca tu esti ala cu cisma......dac nu il luam cu mine prindea fix pl si toata tarnasenia astea nu ar fi fost dar asa e cand la unii le place sa se balaceasca in rahat si pe urma sa ajunga in varf pe post de cireasa

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 22 Dec 2010, 22:37

Daca te apuci de pescuit obleti......sa vezi acolo concurs :):):)
Stie careva daca a mai crescut Oltul in zona Avrigului ??? Am auzit ca ieri a fost foarte scazut....au avut treaba la hidrocentrala.....a fost asa de scazut incat se vedeau betoanele............bineinteles ca si-au facut aparitia aborigenii si au dat la hata.....SACI !!! ... ... ...

Alex311294
junior
junior

Mesaj de Alex311294 » 22 Dec 2010, 22:55

edâ„¢ scrie:
danstiucaru scrie:terminati ma subiectu ala acuma,sa ajuns la el aiurea,alex nu sia dat seama.bine ca nu a avut stiuca aia mai multe kg,ca pe dale este periculos cu un peste mare,te poate trage in apa,daca esti mai "fluturas plapand"
trebuia sa ii spui de la inceput asta nu acum dupa ce rahatul o inceput sa puta, si nu se ajungea aici,mai ales ca tu esti ala cu cisma......dac nu il luam cu mine prindea fix pl si toata tarnasenia astea nu ar fi fost dar asa e cand la unii le place sa se balaceasca in rahat si pe urma sa ajunga in varf pe post de cireasa

Ed...vezi că eu nu m-am apucat să zic în ce te bălăceşti tu.

Şi la ce tot zici că fără tine nu făceam nimic? TOŢI mi-au dat sfaturi depre cum unde şi cu ce să dau. Şi pe lângă asta...am reuşit şi singur să prind o ştiucă de care eu am fost foarte încântat.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 22 Dec 2010, 23:03

copile nu are rost sa itzi explik inca o data ca noi eram singuri pe partea cu portzile,iar asta o fost greseala mea trebuia sa te las cu iei nu sa itzi explik nimik,la ora actuala nu trebuia sa itzi mai dau explicatzii

trebuiau lasate lucrurile asa cum erau si cum te-am vazut atunci, un copil la locul lui si care dupa rateu s-a abitzionat si mai mult sa prinda una la fel

trebuia sa stai in banka ta si sa itzi vezi de lucrurile tale nu sa te bagi la oi cand ploua..........

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 22 Dec 2010, 23:04

@liliacu: si cand ai vazut ca dau la hata ai sunat la 112? daca nu atunci... mai bine taci si induri ca la anul no sa prinzi nimic.

(nu ma pot abtine, trebuie sa presez pe oameni :) )

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 22 Dec 2010, 23:07

copile de la ce o plecat toata treaba asta??? de ai ajuns sa scrii de astea????

Scrie răspuns