suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 20 Dec 2010, 23:34

ma rog ma rog,fie cum zici ma alex,dar cu vobleru meu ceai mai facut?il mai ai prin trusa?stie sa prinda ceva?

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 21 Dec 2010, 00:30

Alex311294 scrie:Dane...nu era cumva un mare pescar supranumit "ed"?...care si-a bagat calcaiul in gura unei stiuci de toata frumusetea (mda...prinsa de mine 8) ) si ea saraca ce sa mai faca...supusa la asa chinuri a cedat si dusa a fost :cry:

data viitoare cand bagi citate explica si de ia cine o plecat.....(hell o fo buna slana aia acolo langa dale cand erai rupt de foame)

...si inca ceva,pana sa vina dan cine te-o dus si tzio indicat locul in care ai prins-o si cum sa dai in timp ce altzi faceau bascalie de tine ,avand moaca in drill ca unu care e cufurit,si acum ce sa itzi fak daca pretenu tau ciufulit dan nu a fost in stare sa o prinda in mana

copile incearca sa itzi vezi lungul nasului daca nu vrei sa tzil arat eu

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Dec 2010, 00:36

ba-ta-ie...ba-ta-ie

:lol: :lol: :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 21 Dec 2010, 00:48

pikeman scrie:ba-ta-ie...ba-ta-ie

il distrug psihologik.......cu bataia nu faci treaba

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Dec 2010, 00:50

edâ„¢ scrie:

ia zai drept, cauti un bocanc pe spinare si nu ai de unde il primi

plictis mare domne iarna :lol: :lol: :lol: ce cautasi cu cizma'n gura cumetrei??? nu sti ca bocancu face legea? :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 21 Dec 2010, 02:24

pikeman scrie:
edâ„¢ scrie:

ia zai drept, cauti un bocanc pe spinare si nu ai de unde il primi
care e prob ta?
repede ai sarit sa faci din tzantzar armasar
ai ceva sa imi zici ?legat de bocank pe spinare??

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Dec 2010, 11:06

pentru alex984265428765

ed mi preten si mi-am permis un mijto cu el asa ca nu am io treaba cu imparteala voastra

pentru ed

ce te flambezi bre asa :lol: nu sti sa dai la gioale si voie buna inapoi? :twisted: firai tu sa fi de artzagos , bag sama ca te-am prins intr-un moment prost ...a-mi fi cu iertare daca te-am suparat :bere:

Alex311294
junior
junior

Mesaj de Alex311294 » 21 Dec 2010, 11:12

danstiucaru scrie:ma rog ma rog,fie cum zici ma alex,dar cu vobleru meu ceai mai facut?il mai ai prin trusa?stie sa prinda ceva?
Dane...il mai am in trusa, am dat de cateva ori si cu el dar nu am avut nici un atac...dar o sa mai incerc 8)
Acum ca am trecut pe fly...o sa astepte o perioada in trusa...dar nu uit de el :wink:

edâ„¢ scrie:data viitoare cand bagi citate explica si de ia cine o plecat.....(hell o fo buna slana aia acolo langa dale cand erai rupt de foame)

...si inca ceva,pana sa vina dan cine te-o dus si tzio indicat locul in care ai prins-o si cum sa dai in timp ce altzi faceau bascalie de tine ,avand moaca in drill ca unu care e cufurit,si acum ce sa itzi fak daca pretenu tau ciufulit dan nu a fost in stare sa o prinda in mana

copile incearca sa itzi vezi lungul nasului daca nu vrei sa tzil arat eu
ed...pe mine ma doare undeva..sau mai bine zis nu ma doare chiar nicaieri de cei care fac bascalie de mine...eu ma consider implinit ca la varsta pe care o am am fost in stare sa fac ce am facut, ceva drilluri si o stiuca frumoasa :roll:

si inca ceva...eu nu m-am luat de nasul tau...da? :lol: :lol: :lol:

Alex311294
junior
junior

Mesaj de Alex311294 » 21 Dec 2010, 11:13

pikeman scrie:pentru alex984265428765

ed mi preten si mi-am permis un mijto cu el asa ca nu am io treaba cu imparteala voastra

pentru ed

ce te flambezi bre asa :lol: nu sti sa dai la gioale si voie buna inapoi? :twisted: firai tu sa fi de artzagos , bag sama ca te-am prins intr-un moment prost ...a-mi fi cu iertare daca te-am suparat :bere:

pikeman, am inteles asta cu prietenia dintre voi...dar ori dam la gioale ori nu mai dam 8) :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Dec 2010, 11:42

Mahh Pikeman,de afara eu o vad cam asa, unuia nu-i mai curge nasul,posibil si pentru ca i-a crescut peste masura.Dar asta sigur nu de la spinn,ca doar in perioada aia zice ca o facut cate ceva,neshte drilluri si o stiuca,deci clar,alta-i cauza:lol: :lol: Ce-i curios ca nu parea sa aibe fluturi in cap pana acum,dar no,l-o fi marcat rau stiuca aia pe dale :lol: :lol: Fie vorba-n tre noi,sper ca stie de gluma,or suntem 8) ori nu mai suntem :lol:

Scrie răspuns