suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
-
- veteran
ce draq?nu mai poa sa deschida omo(adec io)subiecte atat de "imortante"adevaru este ca eu nu mam aruncat pe burta dupa stiuca aia dar trea so prinda cine o avuto in lingura
la ca creste mare(de no fi halito fomisti deja) orcu,terminati cu tampenile rele ca nu mai vine mos craciun la voi si voi plangeti
ma alex,apucate de flyy da dami vobleru inapoi
ca daca il am cand te apuci de voblerit til dau inapoi si apoi iar mil imprumuti si tot asa.da fiti cuminti ca nu mai vine mosuuuu,sau nu credeti ca exista mosu? 

[quote="pikeman"]cum sta Miky cu tzagara in mana
Don Corleone , sa inteleg ca cel din dreapta dvs e fratele?
la ce atitudine aveti in acea poza deja stim unde s-or dus banii de pe popularea cu salau
[/quote]
Or esti invidios ,ori esti rau intentionat,.De ce nu ai venit si tu ca usa era deschisa TUTUROR.Si in definitiv cit pot costa 10 ,15 beri ca de uni au venit cu masinile si au consumat un suc ,s-au cite o cafea ..Si in definitiv nu te obliga NIMENI sa vi ,s,au sa ai opinii.Pacat ca sa discutat,cu folos .
Deasemenea ne-am cunoscut si pe viu ca dupa avatar te miri cine apare si cine comenteaza .,si cum arata .,si cam ce stie despre pescuit ..Pacat dar repet usa este deschisa TUTURORA ,acelora care sunt interesatii . 

Don Corleone , sa inteleg ca cel din dreapta dvs e fratele?
la ce atitudine aveti in acea poza deja stim unde s-or dus banii de pe popularea cu salau

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
io habar n-am ce so intamplat, dar is curios ...elias scrie:Mahh Pikeman,de afara eu o vad cam asa, unuia nu-i mai curge nasul,posibil si pentru ca i-a crescut peste masura.Dar asta sigur nu de la spinn,ca doar in perioada aia zice ca o facut cate ceva,neshte drilluri si o stiuca,deci clar,alta-i cauza:lol:Ce-i curios ca nu parea sa aibe fluturi in cap pana acum,dar no,l-o fi marcat rau stiuca aia pe dale
![]()
Fie vorba-n tre noi,sper ca stie de gluma,or suntem
ori nu mai suntem
poate povesteste cineva

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
-
- veteran
-
- veteran