intrebare pt admini
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
intrebare pt admini
salut tuturor pescarilor!!intrebare pentru admini:eu sunt nou shi nu shtiu daca am voie sa postez pe forum shi parerea mea despre anumite magazine de unelte de pescuit din bucuresti.ce raspuns imi datzi?cred ca asta ar ajuta mult pt ca sunt unii care nu respecta clientul shi dupa parerea mea noi platim.ce zicetzi??
Asta cu nerespectarea clientului am constatat-o si eu pe propria-mi piele, cand am fost cu Costica la un tur de magazine prin Buc.
La Aquamania, un vanzator vorbea cu clientii cu o aroganta de campion mondial. De parca era in varfu' surii si toti ceilalti il priveau umili, de jos...
La Aquamania, un vanzator vorbea cu clientii cu o aroganta de campion mondial. De parca era in varfu' surii si toti ceilalti il priveau umili, de jos...
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- utilizator nou
intrebare pt admini
Salutare.
Daca ai intra la mine in magazin si ai incepe sa scotocesti peste tot,te-as lega de usa in loc de clopotel.
Daca ai intra la mine in magazin si ai incepe sa scotocesti peste tot,te-as lega de usa in loc de clopotel.
-
- utilizator nou
intrebare pt admini
Ma refeream la "stiucaracalina"(binenteles ironic).
tinand cont de faptul ca stiucacarcalina si unditarul scriu de la aceasi IP, cred ca este vorba despre o persoana care sufera de dedublari de personalitate, care este o boala grava
in consecinta, hotaraste-te pentru un singur user, de acum incep sa sterg sau sa banez daca mai continui cu postari la genul acesta
in consecinta, hotaraste-te pentru un singur user, de acum incep sa sterg sau sa banez daca mai continui cu postari la genul acesta