intrebare pt admini

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 10 Iun 2005, 11:13

"Zice Zdreanta-n gindul lui: S-a facut al dracului!" :lol:
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Iun 2005, 14:35

[quote="danr"]tinand cont de faptul ca stiucacarcalina si unditarul scriu de la aceasi IP, cred ca este vorba despre o persoana care sufera de dedublari de personalitate, care este o boala grava[/quote]

Inseamna ca se leaga singur de usa de la intrare pe post de clopotel . Sa mearga careva sa-l dezlege , ca-i fura nemernicii magazenu !

Fir Intins!!!

stiucaracalina
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de stiucaracalina » 10 Iun 2005, 14:37

:)) avem acelashi ip dar suntem doua persoane diferite.......e un prieten de-al meu unditzaru'.are chef de mishto:))a fost cu mine in acelashi magazin cand am fost datzi afara pt ca vroiam sa ne uitam la o unditza de carbon shi ziceai ca e cel putzin din aur,asha de urat s-a uitat
vanzatorul la noi dupa care ne-a zis ca el are "pescarii lui de suflet" shi ca nu vrea sa ne mai vada prin magazinul lui.e vorba de "CASA PESCARULUI" shi e deja a doua oara cand vanzatorul ne trateaza cu o asha atitudine.

P.S.
Am cumparat de la el de fiecare data cand am intrat in magazin.......

stiucaracalina
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de stiucaracalina » 10 Iun 2005, 14:54

P.S.
Am cumparat de la el de fiecare data cand am intrat in magazin.......[/quote]

dar nu o sa mai fac greseala asta ever:)

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 10 Iun 2005, 17:58

daca eram tratat asa o singura data, nu mai intram in magazinul lui cate zile aveam. ba ii mai faceam si "reclama" la toti cunoscutii.

copsin
junior
junior

Mesaj de copsin » 10 Iun 2005, 18:56

Apropo de Casa Pescarului si de modul in care intelege sa-si trateze clientii "Capsunica" (a avut la un moment dat cateva interventii in emisiunea "Fir Intins", in care prezenta capsunele), am fost dat afara din magazin pentru ca a intrat un VIP, si cum spatiul era destul de stramt...

Este din aceasi gama cu Tibanu, mancaia-r tata de bursucei...

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 10 Iun 2005, 20:44

sa zica si Gyorg...ca si el are experiente cu magazinu cu pricina!

Si tot asa s-a soldat: "Dom'ne nu mai calc in viata mea p'aici" :D

Acu', ca au jiguri Owner si prin alte parti, poa' sa-nchida linistit!
near the beer

stiucaracalina
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de stiucaracalina » 11 Iun 2005, 17:14

fisherman scrie:daca eram tratat asa o singura data, nu mai intram in magazinul lui cate zile aveam. ba ii mai faceam si "reclama" la toti cunoscutii.

pai asta shi fac:)sper sa intzeleaga toata lumea ca i-am acordat shi a doua sansa dar.......

stiucaracalina
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de stiucaracalina » 11 Iun 2005, 17:16

copsin scrie:Apropo de Casa Pescarului si de modul in care intelege sa-si trateze clientii "Capsunica" (a avut la un moment dat cateva interventii in emisiunea "Fir Intins", in care prezenta capsunele), am fost dat afara din magazin pentru ca a intrat un VIP, si cum spatiul era destul de stramt...

Este din aceasi gama cu Tibanu, mancaia-r tata de bursucei...

:)) :)) :))
ai mare dreptate!!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 15 Iun 2005, 14:26

Da am patit-o si eu.
Ma trimite Costica sa-mi iau jig-uri de la "CP" : "bune , pe ace Owner !".

Cumpar jigurile si intreb: (PE TIPA CARE SERVEA) de cine sunt facute lingurile(atarnate de un panou)..... Imi spune el (din spatele meu): ce te intereseaza , cand cumperi ? ......
Raman tablou : "cum adica ,....... cand cumpar ,..... intodeauna vreau sa cunosc producatorul din "n" motive si n-are rost le insir pentru le cunoaste oricine , inclusiv DVS".

Incepe si-mi face o prelegere despre inutilitatea cunosterii unui producator , teorii despre care n-are rost sa le reproduc , ptr ca va dati seama de bazaconiile debitate.

"Oricum n-ati auzit pentru ca nu cumparati de la noi, si lingurile sunt facute de mine "
"Insemna ca din cauza asta n-am auzit de ele si oricum n-am sa mai cumpar de la dvs"

Am cumparat jig-urile ptr. ca ma ieseam a doua zi la pescuit dar mi-am jurat ca nu mai calc pe acolo.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Scrie răspuns