intrebare pt admini
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- Wavedancer
- veteran
[quote="danr"]tinand cont de faptul ca stiucacarcalina si unditarul scriu de la aceasi IP, cred ca este vorba despre o persoana care sufera de dedublari de personalitate, care este o boala grava[/quote]
Inseamna ca se leaga singur de usa de la intrare pe post de clopotel . Sa mearga careva sa-l dezlege , ca-i fura nemernicii magazenu !
Fir Intins!!!
Inseamna ca se leaga singur de usa de la intrare pe post de clopotel . Sa mearga careva sa-l dezlege , ca-i fura nemernicii magazenu !
Fir Intins!!!
-
- utilizator nou

vanzatorul la noi dupa care ne-a zis ca el are "pescarii lui de suflet" shi ca nu vrea sa ne mai vada prin magazinul lui.e vorba de "CASA PESCARULUI" shi e deja a doua oara cand vanzatorul ne trateaza cu o asha atitudine.
P.S.
Am cumparat de la el de fiecare data cand am intrat in magazin.......
-
- utilizator nou
Apropo de Casa Pescarului si de modul in care intelege sa-si trateze clientii "Capsunica" (a avut la un moment dat cateva interventii in emisiunea "Fir Intins", in care prezenta capsunele), am fost dat afara din magazin pentru ca a intrat un VIP, si cum spatiul era destul de stramt...
Este din aceasi gama cu Tibanu, mancaia-r tata de bursucei...
- costica_fishing
- veteran
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
copsin scrie:Apropo de Casa Pescarului si de modul in care intelege sa-si trateze clientii "Capsunica" (a avut la un moment dat cateva interventii in emisiunea "Fir Intins", in care prezenta capsunele), am fost dat afara din magazin pentru ca a intrat un VIP, si cum spatiul era destul de stramt...

ai mare dreptate!!
Da am patit-o si eu.
Ma trimite Costica sa-mi iau jig-uri de la "CP" : "bune , pe ace Owner !".
Cumpar jigurile si intreb: (PE TIPA CARE SERVEA) de cine sunt facute lingurile(atarnate de un panou)..... Imi spune el (din spatele meu): ce te intereseaza , cand cumperi ? ......
Raman tablou : "cum adica ,....... cand cumpar ,..... intodeauna vreau sa cunosc producatorul din "n" motive si n-are rost le insir pentru le cunoaste oricine , inclusiv DVS".
Incepe si-mi face o prelegere despre inutilitatea cunosterii unui producator , teorii despre care n-are rost sa le reproduc , ptr ca va dati seama de bazaconiile debitate.
"Oricum n-ati auzit pentru ca nu cumparati de la noi, si lingurile sunt facute de mine "
"Insemna ca din cauza asta n-am auzit de ele si oricum n-am sa mai cumpar de la dvs"
Am cumparat jig-urile ptr. ca ma ieseam a doua zi la pescuit dar mi-am jurat ca nu mai calc pe acolo.
Ma trimite Costica sa-mi iau jig-uri de la "CP" : "bune , pe ace Owner !".
Cumpar jigurile si intreb: (PE TIPA CARE SERVEA) de cine sunt facute lingurile(atarnate de un panou)..... Imi spune el (din spatele meu): ce te intereseaza , cand cumperi ? ......
Raman tablou : "cum adica ,....... cand cumpar ,..... intodeauna vreau sa cunosc producatorul din "n" motive si n-are rost le insir pentru le cunoaste oricine , inclusiv DVS".
Incepe si-mi face o prelegere despre inutilitatea cunosterii unui producator , teorii despre care n-are rost sa le reproduc , ptr ca va dati seama de bazaconiile debitate.
"Oricum n-ati auzit pentru ca nu cumparati de la noi, si lingurile sunt facute de mine "
"Insemna ca din cauza asta n-am auzit de ele si oricum n-am sa mai cumpar de la dvs"
Am cumparat jig-urile ptr. ca ma ieseam a doua zi la pescuit dar mi-am jurat ca nu mai calc pe acolo.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii