intrebare pt admini

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 15 Iun 2005, 14:40

Am patit si eu una asemanatoare si tot la CASA PESCARULUI ( mai degraba ploscarului) , iar pe ''capsunica'' pentru cei care nu stiu il cheama viorel olteanu
Intru si intreb daca are jiguri off-set si imi zice ca l-am mai intrebat si anu trecut si ca de atunci n-am gasit....????? :shock:
Si ca oricum eu nu cumpar de la el .Ii spun ca in urma cu o luna imi facuse chiar el un card de fidelitate tocmai pt ca imi cam golisem buzunarele cumparand voblere si linguri , iar el raspunde .....''nu io , poate gestionara'' ( probabil TIPA de care vorbea Gyorg)
Asa ca l-am lasat in plata lui si am plecat convins sa nu mai calc pe acolo never.

Cazul nu e singular asa incat un sfat pentru cei ce inca nu au calcat pe acolo e sa il ocoleasca pe dobitoc
Pur si simplu nu merita pomenit.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 15 Iun 2005, 14:49

Daca n-ar duce la publicitate , sigur i-as face un articol in PM sau in alta publicatie , dar stii ca orice rautate publicata duce implicit si la publicitate gratuita.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 15 Iun 2005, 14:58

E adevarat ca si publicitatea negativa tot publicitate se cheama da ma indoiesc ca i-ar mai calca multi pragul
Totusi cred ca un astfel de articol ar fi publicat.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

copsin
junior
junior

Mesaj de copsin » 15 Iun 2005, 18:06

Parerea mea este ca publicitatea negativa isi are rostul in momentul in care vrei sa aduci prejudicii unor branduri cunoscute (la noi ar fi Arrow si Gipo in principal, secondate de Mim Team si Aquamania), care se bucura de notorietate in randul consumatorilor. Daca este vorba de un cvasinecunoscut, care ocupa unul dintre ultimile locuri in preferintele consumatorilor (pescari, in acest caz), publicitatea negativa nu are decat sa-i aduca beneficii "capsunarului".

La polul opus, exista un magazin in care mereu m-am simtit excelent si chiar imi face placere sa cumpar de la el. Chiar daca o sa fiu acuzat de publicitate, baietii isi merita, din punctul meu de vedere, cu prisosinta locul de magazinul cel mai prietenos. Este vorba de Captain Hook.

stiucaracalina
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de stiucaracalina » 17 Iun 2005, 06:53

:(( imi pare rau sa vad ca sunt asha de multzi in situatzia mea.am crezut ca
are boala pe mine dar vad ca tipu' e cretin pe bune.cu toata lumea are ce are.

Scrie răspuns