Magazine de pescuit din IASI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gabriela Traian
utilizator nou
utilizator nou

apropo de "bazarisme"

Mesaj de Gabriela Traian » 17 Mai 2005, 11:45

In ultimul transport cei de la Energofish au trimis si multe produse care sunt de o calitate indoielnica;pana acum eu am facut un trial dupa calitate.Dar dl.Istvan (directorul de la Energofish) doreste sa avem p raft cam toata gama lor de produse; stiu ca sunt cam la fel cu cele din bazar dar mai scumpe. Ca reprezentant al lor- avem preturi de vanzare impuse.
Intre 20 mai si 30 iunie avem o reducere de pana la 30% la produsele de pescuit, indiferent de furnizor,plus ramane valabila reducerea de 5% la cumparaturi peste 1.500.000 lei
Problema carligelor Mustad nu e de acum-Mustad are 2 fabrici-una in Norvegia si alta in Singapore; si nu toate carligele mai au M pe paleta.
Oricum multzumesc ptr. raspuns si,daca mai apar probleme ,sunt deschisa la dialog.
FIR INTINS

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Mai 2005, 11:51

curios, de cand impune un importator ce si cum sa vanda un magazin ?

eu credeam ca e o piata libera, si mai sunt si alte surse de aprovizionare
cred ca responsabil moral si material de marfa vanduta este cel care o vinde clientului, adica magazinul
nu dati vina pe importator cand vindeti in magazin o marfa " cam la fel cu cele din bazar dar mai scumpe "

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 17 Mai 2005, 11:59

Chestia se poate sa fie reala deoarece si in alte domenii stiu sigur ca firmele producatoare impun preturi de magazin. ex. sport: adidas, reebok, nike. distribuitorii nu au voie sa vanda la alte preturi decat cele impuse decat dupa ce trece colectia, si chiar si atunci reducerea e controlata.

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 17 Mai 2005, 12:09

Problema preturilor "impuse" este diferita de problema modelelor comercializate. Nici o firma din lume nu obliga vinzatorii en-detail sa comercializeze TOATE modele firmei.
Cel putin in materie de echipament pt pescuit, marii producatori recomanda preturile, dar nu le impun. Am vazut cu ochii mei scule de top vindute in magazine, la preturi mai mici decit cele recomandate de producatori.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

Gabriela Traian
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Gabriela Traian » 17 Mai 2005, 12:13

In conditia in care importatorul itzi da reprezentanta la produsele lui-itzi impune si pretul de vanzare la raft( adaosul practicat); in plus, marea majoritate a articolelor si accesoriilor de pescuit se fac in Orient-mai precis China, importatorul punand sigla lui pe ceea ce cumpara de acolo.De aceea daca facem abstractie de culoare sau marca, multe produse seamana f. mult intre ele. Intotdeauna ,in magazin, pretul a fost mai mic decat cel recomandat,dar in cazul in speta(mulineta care in bazar e 200.000 iar la pret de Energo e 300.000) nu am cum face asa o reducere de mare.

Fiind din Bucuresti nu cred ca cunoasteti magazinul nostru-am incercat pe cat posibil sa tin stachete sus si sa nu aduc produse de proasta calitate si recomandam clientilor produsele care merita cumparate d.p.d.v al raportului pret/calitate.

paul
Moderator
Moderator

Re: apropo de "bazarisme"

Mesaj de paul » 17 Mai 2005, 13:22

Gabriela Traian scrie: Intre 20 mai si 30 iunie avem o reducere de pana la 30% la produsele de pescuit, indiferent de furnizor,plus ramane valabila reducerea de 5% la cumparaturi peste 1.500.000 lei
Si la voblere?
Ma intereseaza in mod special un vobler Dawn-Shad de 1.5 sau 2 cm / 1 gram.
Am cumparat de la dvs, l-am pierdut si nu am mai gasit niciunde :)
Va multumesc!

Gabriela Traian
utilizator nou
utilizator nou

ptr.Paul

Mesaj de Gabriela Traian » 18 Mai 2005, 12:30

Cel mai bine ar fi sa treceti pe la magazin ca sa stim exact ce vobler doriti(ma refer la culoare) si fac comanda.Reducerea e valabila si ptr. voblere.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 18 Mai 2005, 12:40

Multumesc!

paul
Moderator
Moderator

Re: ptr.Paul

Mesaj de paul » 19 Mai 2005, 08:18

Gabriela Traian scrie:Cel mai bine ar fi sa treceti pe la magazin ca sa stim exact ce vobler doriti(ma refer la culoare) si fac comanda.Reducerea e valabila si ptr. voblere.
Este vorba de un vobler DAWN, tip SHAD de 2.5 cm / 1 gr, floating, culoarea SO.
Din pacate, din cate am vazut la magazin mai aveti doar 2 voblere DAWN, mai mari, tipul FAT. Din auzite, am inteles ca astfel de voblere nu s-ar mai fabrica, si cum doar la dvs. am gasit asa ceva, sunteti singura scapare.
Multumesc!

*Razvanel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de *Razvanel » 21 Mai 2005, 10:30

Bine am venit printre voi 8) .
Vreti un fir de CALITATE??? Gasiti la Gipo pe strada Arcu "shimano-anTares"
Pretul este <=> cu calitatea.
Viata-i parsiva

Scrie răspuns